Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Akan abiyle tanışamadım ama olaylı mersin maçında kereeeeeeeem diye bağıran biri vardı eğer o ise hakikaten müebbet alır  ;D hatta kerem dönüp bakmıştı tribünlere o ses hala kulaklarımda yankılanıyor  ;D

babasamsunlu

Öhöö öhhööö ... kim demiş ne demiş...Ben tanımıyorum :D :D

babasamsunlu

Alıntı yapılan: SSBiz Gençlik - 26 January 2011, 16:19:08
Yasa geçerse küfür edene hapis cezası geliyor...

yasa geçerse ona göre çözümler buluruz keyem sen raaat ol ;)

Ajan

yasa geçerse her vilayete stad büyüklüğünde cezaevi yapmak lazım ki onuda yapamazlar.

red_white

samsunspor.co.nr

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 26 January 2011, 16:11:23
helal olsun yillardir calismalarini keyifle izliyorum.gerek site calismalarin gerek videolarin gercekten severek yapiosun bu isi.yillardir bildigim bir samsunsporlu olarak tebrik ediyorum bu emegi.

Eyvallah sağolasin. Beğenmene sevindim.

Sevgiler.

maço

orduyla kendımızı aynı karelerde olmaktan rahatsızım acıkcası.

emre

quaresma'nın abdul'den farkı yok  :P ama guti harbi topcu ben ikisini de izledim.  :) bu akşamda sırf trabzona sövmek için bjk'li arkadaşlar çağırdı ama 50 lira veremem bjk'ye.bedava kombine de olmayınca yattı.artık seneye 19 mayıs'A saklıyoruz kendimizi.. :D

Mert

Ajanssporda rizef.b diye bir eleman var sürekli olumsuz yorumlarda bulunup duruyor.Kendi takımının sayfasına yazmayıp gelip bizimkilere sataşıyor.Anlamadığım da şudur ben küfürsüz kişisel saldırı olmadan yorum yapıyorum ajansspor da bunu yayınlamıyor ama o şerefsizin yorumu orda kalıyor.Arkadaşlar şuna birlikte bakarsak iyi olur.Sinirden küfür yazmaktan başka bişey gelmiyo aklıma.Aklı selim olan birinin ilgilenmesini rica ediyorum.

berusa55

26 January 2011, 18:31:55 #10779 Son düzenlenme: 26 January 2011, 18:42:56 berusa55
Mert aklımı okudun; simdi o it hakkında yazıyordum ben de! En son yorumu "bir samsunludan beklenirdi" lafı çileden çıkmama yetti. Her Samsunspor haberinde bu it var ve işi gücü Samsuna Samsunspor'umuzaa laf atmak sözde! Bunu artık görev bellemiş şahsiyetsiz herif.

twitter

o dingil rize maçına kadar her haberde bizi destekliyordu rizelilere çıkmazsınız diyordu son maçta nasıl koyduysak artık feleği şaştı  :D

Ayberk

O angutu ben de gördüm. Önce nikine bak ona göre yorum yap, madem fblisin gazla git kardeşim süper lig yorumu yap diyeceksin iş bitecek. Bir de o site çok dengesiz zaten. Moderatör bir giriyor kafadan bütün mesajları onaylıyor. Ama sen unutuyorsun bile yazdığını aradan 1-2 gün geçiyor bazen. Ajansspor'da Samsunsporlular da dahil, yazanların bir çoğu saçmalıyor, o yüzden açıkçası çok da önemsemiyorum ben. Bazen açıp gülüyorum, bazen çok sinirlenirsem yazıyorum bir iki şey

Mert

26 January 2011, 18:33:06 #10782 Son düzenlenme: 27 January 2011, 03:13:32 Mert 55
Yok abi yayınlamıyorlar yorumlarımı 3 tane yorum yazdım ama yok sinir oldum  >:(

berusa55

Alıntı yapılan: Mert 55 - 26 January 2011, 18:33:06
Yok abi yayınlamıyorlar yorumlarımı 3 tane yorum yazdım ama yok sinir oldum  >:(

Valla yazdıgımı yayınlamışlar iyi oldu bu!

Mert

Sen yine iyi yazmışsın abi o yüzden dedim aklı selim birileri yazsın diye ben bu durumlarda küfür etmeden duramıyorum.