Yeni Teknik Direktörümüz Hayrettin Gümüşdağ

Başlatan Baþkent_55, 17 July 2008, 17:00:12

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

18 July 2008, 12:04:56 #45 Son düzenlenme: 18 July 2008, 12:12:01 tuqberk
AlıntıSamsunspor 4 dil bilen doktora emanet

Samsunspor Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ ile her konuda anlaştıklarını açıkladı. Gümüşdağ´ın bugün Samsun´a geleceği ve yapılacak oylan son görüşmenin ardından imza atacağı belirtildi

Samsunspor hoca sorununa son noktayı koydu. Yapılan araştırmalar sonrasında Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ isminde karar kılan yönetim, Gümüşdağ ile her konuda anlaştıklarını açıkladı. Samsunspor Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, "Hayrettin Gümüşdağ ile görüştük ve her konuda anlaştık. Kendisi yarın (bugün) Samsun´a gelecek. Yapacağımız son görüşmenin ardından resmi sözleşmeye imza attıracağız" dedi. 2008-2009 sezonunda takımın başında olması büyük bir ihtimalle kesinleşen Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ´ın yardımcı hocalığını Taner Taşkın´ın, kaleci antrenörlüğünü ise Murat Akarsu´nun yapacağı bildirildi.

Yabancı futbolcu alırsak sorun yaşamayacağız baksanıza 4 dil biliyor ;D odtü'den mezun adam okumuş

Sadece Samsunspor

AlıntıBen yuvama dönüyorum

Kamp başladığından bu yana Samsunspor´u çalıştıran Gençlik Geliştirme Programı Sorumlusu Şendoğan Çakmaker, dün A Takım´la birlikte son idmanına çıktı. Sporcularla oldukça keyifli dakikalar geçiren Teknik Direktör Çakmaker, "Artık takımımızın başına yeni bir hoca geldi. Bu nedenle bende yuvam olan altyapıya dönüyorum" dedi.

Herşey için çok sağol Şendoğan hoca

selahattin55

samsunsporumuza hayırlı uğurlu olsun.inşallah beklentilerimize cevap verebilecek kapasitesi vardır.

jean

abiler su en safdaki yani murat bizde kalecilik yapmisti sekerspor dan almistik

veis

evet o murat bizde pek oynama fırsatı bulamadı yine yardımcı antr.taner taşkında yıllarca süperligde top oynamış bir isimdir.

**KaR6**

Alıntı yapılan: tuqberk - 18 July 2008, 12:04:56

Yabancı futbolcu alırsak sorun yaşamayacağız baksanıza 4 dil biliyor ;D odtü'den mezun adam okumuş

tugberk bu işin dalga geçilcek bi yanı yok, bizde destek olalım diyoruz ama bu kadar muhtac değiliz.. ilhan cavcav ın dediğini yapacagımıza kendi hocalarımızı gönul rahatlığıyla oturtabilirdik o koltuga.. yazık, cok yazık..

HoliganSamSunLu

veis

Alıntı yapılan: **KaR6** - 18 July 2008, 13:49:40
tugberk bu işin dalga geçilcek bi yanı yok, bizde destek olalım diyoruz ama bu kadar muhtac değiliz.. ilhan cavcav ın dediğini yapacagımıza kendi hocalarımızı gönul rahatlığıyla oturtabilirdik o koltuga.. yazık, cok yazık..

evet aynen katılıyorum ilhan cavcavın yönetimiyle hareket ediyoruz.

harbisamsunsporlu5517

acıkcası ıyı bır adama benzemıyor ama samsunsporumuz için hayırlı olur inş

mehmet yılmaz

Tam bir sürpriz, kapalı kutu ve risk. Başarırsa muhteşem olur, birşeyler yapamazsa yönetimin de başını çok ağrıtır. Bir bildikleri vardır inşallah yöneticilerin. Nasıl bir kadro kurulacağına da bakmak lazım.

Hayırlı olur inşallah...

beşnumara

bu  yönetim gelir gelmez böyle büyük bir kumar oynaması hayret verici.açıkçası çok şaşırdım ama geçen sene orhan kapucu geldiğinde de kim bu dedik çalıştırdığı takımlara bakın hatay ceyhan falan dedik.samsunda hiç mi antrenör yok en azından takımdaki topçuları samsun şehrini bilirler dedik.çalıştırdığı takımlarda futbolcularla silahlı bıçaklı kavgası olmuş dedik bence bekleyelim bakalım neler olacak.bu yönetim gelir gelmez böyle büyük bir riski alacağına inanmıyorum bence vardır bir bildikleri.

**KaR6**

19 July 2008, 12:58:53 #56 Son düzenlenme: 19 July 2008, 13:51:33 berusa55
Arkadaşlar 2 gundur bu işle ugrasıyorum.. gitmediğim yer kalmadı ama yapılacak birşeyin olmadıgı, ilhan cavcav ın ricası uzerine takımın basına getirildiği kesinleşti.. Ancak sunu rahatlıkla söyleyebilirim ki yönetimimiz gerçekten iyiniyetli.. gizliden gizliye transfer calısmaları yapılmakta ve futbolcuların geçmiş dönem alacakları ödenmekte.. dun zafer şakar la gorusuldu bugun sırada feridun var.. feridun daha hiçbiyerle anlaşmamış ve Samsunspor da kalmak istiyor.. hatta baya buyuk bir parayı reddettiğini de söyleyebilirim..
Bir baska sevindirici haberde personel alacaklarınında ödeniyor olması..

Bundan sonra -her ne kadar kalmasını 1 gram istemesem de- hoca hakkında tek bir olumsuz laf etmeyeceğim.. Samsunsporluluk ruhu gereğince kaos ortamı olusturmadan hocaya destek olmamız lazım. Umarım başarılı olur da, beni utandırır..

Sadece Samsunspor

AlıntıGÜMÜŞDAĞ HEDEFLERİNİ ANLATTI

Antrenman öncesinde açıklamlarda bulunan Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ Samsunspor'da olmaktan mutlu olduğunu söyledi

ENGELLERİ KOLAYLIKLA AŞARALAR
Hedefini güçlü ve mücadeleci bir ekip oluşturmak olduğunu ifade eden Gümüşdağ "Köklü ve büyük bir kulübe gelmekten mutluyum. Burada bulunmaktaki öncelikli hedefim güçlü ve mücadeleci bir ekip kurmak. Samsunspor kulübü'nde genç oyuncuların çok olması benim için büyük bir avantaj. İlk etapta oyuncuları tanıyarak yetenekleri konusunda bilgi sahibi olmak istiyorum. Şunu özellikle belirtmek isterim ki çok genç ve dinamik oyunculara sahip. Meziyetlerini iyi kullandıkları vakit önlerindeki engelleri kolaylıkla aşacaklardır"dedi.

FARKLI BİR EKİP OLACAĞIZ
Kırmızı-Beyazlı ekip çok iyi tanıdığı oyuncular da olduğunu belirten Gümüşdağ " Kenan Yelek, Can Ulun, Zafer Şakar gibi oyuncuları oynadığımız maçlardan tanıyorum. Hepside çok yetenekli ve kaliteli oyuncular. Bu gibi oyuncuların kadromuzda olması çok büyük bir şans. Bu şansıda iyi değerlendirmek istiyorum.Az zamanımız kaldı. Lig başlayana kadar hazır duruma gelmek istiyorum. Yapılacak takviyelerle farklı bir ekip olacağımıza inanıyorum"diye konuştu.

KAFA YORACAĞIZ
Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş'ın kendisine teklifi yapınca hemen kabul ettiğni söyleyen Gümüşdağ "Samsunspor Kulübü Başkanı bana bu teklifi yaptığında, Samsunspor'u iyi tanıdığım için kabul ettim. Maddi sorunlar her kulüpte var. Sorunları çözecek olan teknik heyettir. Biz kendi işimize bakacağız. Hızlı düşünüp hızlı çalışarak başarıyı yakalayacağız. Burada oyuncularımızı daha iyi tanıyıp birlikte neler yapabileceğimiz konusunda kafa yoracağız"ifadelerini kullandı.

HEDEFLERİMİZ VAR
Uygulayacağı sistem konusunda da açıklamalarda bulunan Hayrettin Gümüşdağ " Şu anda Türkiye'de uygulanan sistem 4-4-2'dir. Bu sistemin çeşitli varyasyonları vardır. Bizde bu varyasyonları uygulayacağız. Hedefimiz doğrultusunda ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız. Samsunspor kulübü genç ve dinamik oyunculardan kurulu bir ekip. Bu kulübünde hedefleri var. Bu hedefleri yakalamak için var gücümüzle çalışacağız"dedi.

ALTYAPI MÜKEMMEL
Bir Kulüpte Altyapı'nın çok önemli olduğunu söyleyen Gümüşdağ " Bir kulüpte altyapı çok önemlidir. Altyapısı olmayanın, üst yapısıda olmaz. Samsunspor'da mükemmel çalışan bir altyapı olduğunu biliyorum. Şu anda kadromuzda Altyapı'dan gelen oyuncularımız var. Bu konuda, Şendoğan hocamın görüşlerine başvuracağız. Biza faydalı olacak oyuncular konusunda yardımcı olacak. Samsunspor Kulübü'nün ve altyapısı'nın Türk futboluna kazandırdığı oyuncuları görüyoruz"diyerek altyapıya verdiği önemi ifade etti.

GÜCÜMÜZÜ İKİ KAT ARTTIRIR
Celil ve Serkan gibi yıldız oyuncular hakkında görüşlerini bildiren Gümüşdağ " Serkan Aykut ve Celil Sağır gibi futbolcuları tabi ki kadroda görmek isterim. Kulüplerin böylesi kaliteli oyunculara ihtiyacı olduğu gibi bizimde ihtiyacımız var. Bu konuda teknik heyet görüşmeler yapıyor. Böyle yıldız oyuncuların kadroya kazandırılması gücümüzü iki kat daha artıracak ve genç oyunculara örnek olacaktır"dedi.

KENDİME GÜVENİM TAMDIR
Ulusal basında hakkında çıkan haberler için görüşlerini bildiren Gümüşdağ "Ulusal basında hakkımda çıkan haberlerin asılsız olduğunu söylemek isterim. Böyle bir konu olsaydı Samsunspor Kulübü Başkanı gelip bana taeklif yapmazdı. Bende zaten teknik direktörlük görevine devam etmezdim. Bu konuda Başkanımız Fuat Köktaş'a da teşekkür etmek istiyorum. Kendime, teknik ekibime, Samsun'a ve Samsunspor'a güveniyorum"diyerek sözlerini tamamladı.

tolga

19 July 2008, 17:17:20 #58 Son düzenlenme: 19 July 2008, 17:44:18 berusa55
Alıntı2005-10-20 Akşam gazetesi
Şike suçlaması!
İkinci Lig (A) Kategorisi takımlarından Karşıyaka`nın, pazar günü Dardanel`i yendiği maçtan sonra rakibinin teknik direktörü Hayrettin Gümüşdağ`ı transfer etmesi eleştirilere neden olmuştu. Bu olayın ardından ...

İkinci Lig (A) Kategorisi takımlarından Karşıyaka `nın, pazar günü Dardanel`i yendiği maçtan sonra rakibinin teknik direktörü Hayrettin Gümüşdağ `ı transfer etmesi eleştirilere neden olmuştu. Bu olayın ardından Çanakkale Dardanelspor Kulübü Genel Müdürü Nahit Güzel , maçta şike olduğu ve Hayrettin Gümüşdağ ile Karşıyakalı iki yöneticinin cezalandırılması için federasyona başvurduklarını açıkladı. 18 Mart Stadı `nda oynanan 6. hafta müsabakasında Karşıyaka , Çanakkale Dardanelspor `u 20. ve 67. dakikalarda Selahattin `in attığı gollerle 2-0 mağlup etmiş, bu maçın bitiminde Çanakkale Dardanelspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ görevinden istifa ederek salı günü Karşıyaka ile anlaşmıştı.

OTELDE GÖRÜŞTÜLER

Gümüşdağ `ı sezon başında güvenerek takımın başına getirdiklerini kaydeden Güzel, `Ama hocamız, etiğe uygun olmayan bir davranışta bulundu. Aldığımız bilgilere göre Gümüşdağ , maçtan önce Karşıyaka `nın kaldığı Kolin Otel `deki 1702 numaralı odada bu kulübün yöneticileriyle bir araya gelmiş. Yöneticilerin hocaya, `Bu maçı alamazsak, seni transfer etmemizin anlamı olmaz` gibi laflar ettiklerini öğrendik. Buna rağmen hocamız kadroyu hazırladı ve takımı maça çıkardı. Maç sırasında Ege TV `de altyazıyla Gümüşdağ `ın Karşıyaka ile anlaştığı haberleri geçmeye başladı. Nitekim karşılaşma sonrasında da hocamız istifa etti` diye konuştu.

GÜNGİL : AYIP ETMİŞLER

Bu olayın ardından gerekli girişimlerde bulunduklarını dile getiren Nahit Güzel , `Federasyona bu maçta şike olduğu ve Hayrettin Gümüşdağ `ın yanı sıra Karşıyakalı 2 yöneticinin cezalandırılması konusunda bir başvurumuz oldu. Bu karşılaşmanın da tekrarlanması gerektiğini düşünüyoruz` dedi. Öte yandan Karşıyaka Kulübü Başkanı Levent Aziz Güngil , Çanakkale Dardanelspor `un, Karşıyaka maçında şike yapıldığı iddiasıyla federasyona başvurmasını `Ayıp etmişler` sözleriyle değerlendirdi. Başkan Güngil , bu konuda daha fazla açıklama yapmazken, bugün kulübün resmi internet sitesinde konuyla ilgili detaylı bilgilendirme yapacaklarını söyledi.

hangisine inanalım bizzat  akşam gazetesinde yayınlanmış o zaman ki tarihte neden mahkemeye başvurmadın peki hakkındaki iddaları ve kendini aklamak adına hocalık ayrı bişey iyi hocada olabilirsin yolun açık olsun ama bu iş ciddi iş 3 sene geçmiş aradan hala peşinden geliyor senle beraber bu haber  neden bu iddaları ortaya atanlardan hesap sormadın

Shane_Falco

Kenan Yelek ve Can Ulun tamamda.Kadromuzda şuan Zafer yok hocam antreman aparken oyuncularınını karıştırma ayıp olur sonra öle kadroda olmayan adamın bize avantajı olmaz ;)