Yeni Teknik Direktörümüz Hayrettin Gümüşdağ

Başlatan Baþkent_55, 17 July 2008, 17:00:12

« önceki - sonraki »

veis

kazanan inşallah samsunsporumuz olur ve busene arzulanan ve istenilen hedeflere gideriz.sonuna kadar destek veriyoruz.

recai

Alıntı yapılan: ozkan17 - 22 July 2008, 14:24:46
muhalefet olmayı bıraksan artık? he tolqa

muhalefet olmadan demokrasi tartışma ortamı olurmu ya!!  ;D
her türlü fikre acık olmaıyız ve saygı gostermeliyiz.. Hocamız hayırlı olsun ..insallah biseler olur.. kapucu yerine yoldan geceni alsak olur demiştim.. hertürlü iyidir kapucudan...

recai

Alıntı yapılan: kral samsunlu - 22 July 2008, 19:49:46
anlaşılan şirketleşme ve takımın başarısına 2-3 yıl var gelen konuşuyor bunları konuşurken şunu da düşüneceksin: takım ilk 4 hafta kötü giderse ben takımda kalırmıyım? bırak 2-3 yılı samsunsporda ertuğrul kalmadı be 1 yıldan fazla.

kalmadıgı da iyi oldu 2 yuzlunun..

ali ihsan

Hayrettin hocanın 3 yıl çalıştırdığı takım var mı acaba ? Ben pek ümitvar değilim lakin inşallah yanılırım.

jean

dobi hasanda 5 yillik planim var 25. haftada garantilicez sampiyonlugu diyordu 2 mac sonra gitti bakalim hocamiz inslalah iyi isler yapar

veis

Alıntı yapılan: jean - 23 July 2008, 23:47:18
dobi hasanda 5 yillik planim var 25. haftada garantilicez sampiyonlugu diyordu 2 mac sonra gitti bakalim hocamiz inslalah iyi isler yapar

güzel ve dogru bir yorum ama inşallah yanılırız ve hocamız bize istedigimiz sonuçları aldıracak oyun oynatır takımımıza.

seckin55

Arkadaşlar bende izmir basınında çalışıyorum..Aslında bole bi yorum yapmak ıstemiyorum ama yinede içimde kalmasını ıstemiyorum...izmir spor basınından konuştugum kişilerden hayrettin hoca için hiç olumlu haber alamadım.kime sorsam samsunspor bu hataya nasıl duşer felan denildi...burda tüm basınla kavga etmiş hatta basından arkadslara basın toplantısında küfür dahi etmiş.ne zman ne yapacagı belli olmazmış.ve adı burda deli hayrettin olarak kalmış..ölçebiliyorumki herkezde samsunsporun sevgisi var.o tanjulu donemler felan diye başlıyorlar..ama bu kadar kuçulmedi samsunsporda  dediler.ksk nin başında 9 hafta kalmış ve 1 galibiyet alımş, tabi samsunspordada başarısız olcak diye bişe yok.ama başarısız olursa zaten samsunspor taraftarı ılk 3-4 haftada hayrettin hocayı gonderirler dedi.

İnşallah bizde bole sorunlar yaşamayız..İnşallah güneş doğar..zor gunler geride kaldı diyelim..ilk 5 hafta takımın performansına bi bakalım..Allah bizleri yönetimimizi samsunsporumuzu taraftarımızı utandırmasın..yolumuz açık olsun

**KaR6**

valla seckin55 ben tum Turkiye'den bu hocayı tanıyanlarla konustum, hiçbiri iyi bişe demedi, şaşırmadım o yuzden.. Hayırlısı olsun demekten başka bi yol yok maalesef..

eLLis

Samsunspor un hocası akıllı olacak öyle babasının kulübü değil bura kendi bilir iyi oynatmazsa gönderilir gönderilmezse art niyet ararım...

veis

Alıntı yapılan: **KaR6** - 25 July 2008, 12:43:37
valla seckin55 ben tum Turkiye'den bu hocayı tanıyanlarla konustum, hiçbiri iyi bişe demedi, şaşırmadım o yuzden.. Hayırlısı olsun demekten başka bi yol yok maalesef..

evet kuyuya taş atıp beklemekden başka çaremzi yok ama referans namına bi olumlu işlem yok.

HaSaNCaN

Gümüşdağ taraftara seslendi!

Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, takımın ateşli Samsunspor taraftarının desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi.

Lig hazırlıklarına ağır bir çalışma temposuyla devam ettiklerini belirten Gümüşdağ, yeni sezonda başarı sağlamak için ne gerekiyorsa yapacaklarını kaydetti.

Samsun'un taraftar yönünden potansiyelinin çok iyi olduğunu ve ateşli taraftar topluluğuna sahip olduğunu dile getiren Gümüşdağ, "Bizim ve genç oyuncularımızın ateşli Samsunspor taraftarlarına ihtiyacımız var. Taraftarı tribünlere çekmenin yolu yıldız oyuncular değil, futboldur. Tempolu iyi futbol oynarsanız, taraftar tribünlere koşarak gelir. Bu sene genç ekibimizle tempolu, iyi bir futbol sergileyeceğimize yürekten inanıyorum. Geçmiş yıllarda bu gerçekleştirildi. İyi futbol oynarsanız taraftarı stada çekersiniz. Taraftar oyuncuları motive edecek, havaya sokacak. Son yıllarda azalma oldu ama yeniden muhteşem Samsunspor taraftarlarını statta görmek istiyoruz" diye konuştu.

Gümüşdağ, yaptıkları çalışmaların olumlu etkilerini kısa sürede göreceklerini de sözlerine ekledi.

nomak55

senin bizi stada çekmene gerek yok biz bu takımın iddaası olmadığı maclara bile geldik..Sen tempolu futbol oynatsan butun Türkiye izler bizim macları

veis

samsunsporumuzu sen başarılara uçur sizin peşinizden fisana gelmeyen malatyalı olsun siz bizi süperlige uçurun biz sizin peşinizden kuş olup gelelim siz bizi maçlarda çoşturun biz sizi deplasmanlarda yanlız bırakmayalım biz samsunsporluyuz ve samsunspor nerde biz oradayız hocaaaaa

tolga

son aldığım duyumlar hocanın  yönetime  verdiği izlenim iyi değil  çalıştırma açısından değil genel görününtü itibariyle hem ikili ilişkiler hem davranışlar açısından  şu an terettütlü  bekleyip görelim

veis

ya bu adam için samsun isyanlarda resmen eski ve yeni yönetim bile karışmış durumda ülkede 360 a yakın hoca varken niye bu sorusuna cevap veren birisi yok yönetimden.