Yeni Yönetimden İstek Ve Beklentilerimiz....

Başlatan CurvaSudSamsunspor, 12 July 2008, 20:04:55

« önceki - sonraki »

**KaR6**

abicim samsuna geleyim, unutturma elinden öpeceğim..

kenan91

Yeni Yönetimden Tek Beklendim Samsunu Eski Günlerine Geri Döndürsün!

Tufan

abicim çok güzel bi yazı olmuş özellikle son madde çok anlamlı...

MeL_55

samsuni abı ellerıne saglık. yanlız formaların dızayın konusunda benı unutmusun ;)

bengülü

mrb arkadaşlar
   sayın samsuni arkadaşımızı kutlarım bu güzel öneri ve dileklerinden  dolayı tşk ederim benimde iki önerim olucak birinci önerim öncelikle samsunsporumuzu özlediğimiz yere bizim yerimiz süper ligi istiyoruz ikinci önerimde ben bu sene yeni kongre üyesi oldum sayın sezgin gümüş ekibi bir kongre kartı yapmışlar rezillikten başka bir şey değil kongre üye kartı sanki fotokopi kağıdı yapmışlar resim yok pc yok samsunsporun kartına yakışmıyor  kongre kartı bana göre kredi kartı gibi olmalı sağlam hoş bir renk önerim bu dur

harbisamsunsporlu5517

samsuni abı ellerıne saglık keske kontorlu sms kampanyası fıkrınıde sunsaydın takımımız basarılı sonuçlar aldıkca samsun halkı mesaj gondererek kulubumuze buyuk destek verecegıne emınım inşallah yonetımımız bu fıkrede sıcak bakar

55__Gurbet__55

türkiye kupasi konusu cok önemli cünkü gruplara kalirsak 1 veya 2 macimiz ligtvden canli yayinlanacak oda tanitim ve reklam olacak

harbisamsunsporlu5517

adanademir ikinci ligde olmasına ragmen gecen yıl fortıs tkda ç.finale kadar oynamıştı ıyıde gelır elde etmişti işi ciddiye alırsak bızde basarabılırız bunu

HaSaNCaN

hemde grupara kalırsak istanbul takımlarıyla karşılaşma %75 bide maç burda olursa off ki off.

Sadece Samsunspor

türkiye kupasında en azından gruplardan çıkalım

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: tuqberk - 03 August 2008, 11:39:48
türkiye kupasında en azından gruplardan çıkalım
tugberk gruplardan çıkarsak zaten ç.finaldeyiz

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 03 August 2008, 11:42:55
tugberk gruplardan çıkarsak zaten ç.finaldeyiz

tamam işte ;D çeyrek finalde kaybetsekde olur anlamında ;)

harbisamsunsporlu5517

kaan

samsuni abi olayı çok iyi analiz etmişsin bunların gerçekleşme olasılığı nedir yönetimden bu isteklerimize cevaplar ne doğrultuda olacaktır bunlarla ilgili bi açıklama oldumu saygılar

mehmet yılmaz

Raporun kusursuz olduğunu söyleyemem; unuttuğumuz ya da aklımıza getiremediğimiz şeyler de oldu elbette ama yine de Samsunspor tarihinde ilk defa yalın taraftar kimliğine sahip bir grubun yönetime böyle bir rapor sunması ve Hakla İlişkiler Biriminde gönüllü olarak çalışabileceklerini iletmesi önemliydi.

Yönetim kurulundan bize geri dönüş yapılacağını biliyorum.

Hayırlısı olsun...