Yeni Yönetimden İstek Ve Beklentilerimiz....

Başlatan CurvaSudSamsunspor, 12 July 2008, 20:04:55

« önceki - sonraki »

AntZ

Bilmiyorum kardeş ama aklıma takılan bir soru var;
Yeni sezonda formalarımızın Legea olacağı söyleniyor ama kampta giydiğimiz puma formalar geçen seneki formalar değil yeni formalar, daha doğrusu arkadaki numaralar altın sarısı sanırım geçen sene bu formalar yoktu. Bu sene Puma ile anlaşılmadıysa neden yeni formalar hazırlandı anlamadım açıkçası

celebi

evet asnt 55 kardeş tebrik ederim tamemn kırmızı olan veya çubuklu olan samsunsporumuza daha uygun gibi tebrik ederim çalıkşmaların için

CurvaSudSamsunspor

armaları beğendim ancak bu arma bize yakışır

AntZ

Sağolasın Çelebi kardeş Melih kardeşimizden öğreniyoruz birşeyler  ;)

eLLis

Formaların yaka kısımları çok güzel dimi.Bu arada eline sağlık ant az çok görmüş olduk formaları bankasya inşallah bu şekil işlenir yapıştılacaksa samgaz gibi iğrenç olur.

MeL_55

Alıntı yapılan: Ant55 - 13 August 2008, 00:58:55
Melih kardeşim kusura bakmazsa Samsunspor a uyarlanmış Legea forma çalışmaları

Bu da renklerin ters çevrilmiş hali (Kırmızı ların bazıları pembe çıktı kusura bakmayın artık :( )

Alıntı yapılan: Ant55 - 13 August 2008, 10:38:28
Sağolasın Çelebi kardeş Melih kardeşimizden öğreniyoruz birşeyler  ;)

nedemek ant55, hepsı helal olsun ! :D resımleri göremedıgım ıcın bırsı emaılıme yollarsa sevınırım!

ozkan17

Alıntı yapılan: berusa55 - 13 August 2008, 01:13:16
Sevgili Ant55,

Açıkcası en alt sıradaki ortada bulunan kırmızı-beyaz çubuklu forma, Samsunspor ruhuna yakışan mazimizle de örtüşen en güzel forma örneği...

aynen abıcım..ben dıger hıcbır formada bı sıcaklık bı samsunspor havası goremedım ama harbıden o forma samsunspor kokuyor ya..

MeL_55

14 August 2008, 21:23:54 #172 Son düzenlenme: 14 August 2008, 21:27:22 MeL_55
Alıntı yapılan: eLLis - 12 August 2008, 13:40:34

Yönetimiz burayı okuyorsa şu tip formalar çok hoş gerçekten bunun kırmızı beyazı ve damalı forma çok güzel olur bjk yapmıştı bir ara öyle forma kalitesi iyiydi

LEGEA ıcınde calısma yapardım ama ınternet cafelerden olmuyor !!

MeL_55

ercıyes macında bırleselım ya
maraton üst bölümde !!

celebi

sanırım öyle olacak duyduğum kadarıyla ;)

Sercan

Alıntı yapılan: MeL_55 - 14 August 2008, 22:00:15
ercıyes macında bırleselım ya
maraton üst bölümde !!
Alıntı yapılan: celebi - 15 August 2008, 07:28:42
sanırım öyle olacak duyduğum kadarıyla ;)

çok harika olur...

Sadece Samsunspor

Bugün puma mağzasında çubuklu kırmızı-beyaz formalar gördüm 7-8 tane vardı onlar acaba geçen seneden kalan mı yoksa yeni sezon mu - yeni sezon legea diye bişeydi heralde

ayrıca trabzonun formasıda var samsunspor formalarının arkasında malum onlarda puma

MeL_55

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 15 August 2008, 08:21:48
çok harika olur...

hehe :) ınsallah !
bu aksam samsunspor collectıona sordum forma kalmadı dedı yarın baska ürün gelcekmıs legea olmasın :D

Sercan

Alıntı yapılan: tuqberk - 15 August 2008, 21:03:51
Bugün puma mağzasında çubuklu kırmızı-beyaz formalar gördüm 7-8 tane vardı onlar acaba geçen seneden kalan mı yoksa yeni sezon mu - yeni sezon legea diye bişeydi heralde

ayrıca trabzonun formasıda var samsunspor formalarının arkasında malum onlarda puma

geçen senenin formaları bende sordum %30 indirim yapmışlar hatta...

celebi

yani geçen sene sadece bir yerde satılıyordu bu sene de mi tek yerde satılacak