Yeni Yönetimden İstek Ve Beklentilerimiz....

Başlatan CurvaSudSamsunspor, 12 July 2008, 20:04:55

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: kaan - 16 August 2008, 11:15:36
sanmıyorum bu sene yeşilyurttan dükkan sozu alındı diye hatırlıyorum inşallah formalarımız reklammı bi şekilde satılır

valla olsa iyi olur ya tek yer ve arka taraflarda bir yerlerdeydş puma mağazası

Sadece Samsunspor

18 August 2008, 19:08:42 #181 Son düzenlenme: 18 August 2008, 20:01:42 berusa55
Forma göğüs reklamı için Bank Asya ile kesin olarak anlaşma sağlanmış.

beşnumara

sayın Tahsin KOSİF daha önce açıklama yapmıştı ama benim isteğim şu olacak:tahsin beytakıma o kadar topçu geldi gönderildi hiçbiri beğenilmedi diye halbuki hala yabancı transferi yapamadık yabancı transferi de bir kenara bırakalım doğru dürüst transfer yapamadık hem idmanlara geç başladık hem de kampa geç gittik oynadığımız çok az hazırlık maçı var trabsferler ne zaman bitecek ligin başlamasına 2 haftadan az bir süre kaldı bizi bilgilendirirseniz seviniriz hepimiz merak edyoruz durumumuzu

US

Takımdan para kacırılmasın yeter bnm için  ( lafın bu yonetim para kacıordıgı için degil daha önceki yonetimler yaptıgı için )

nomak55

birincisi iiyi sponsorluk anlaşmaları yapılması lazım burda şehrin ileri gelenleri millet vekillerine falan büyük onem düşüyor
ikinci olarak bu şehire 30 35 senelik stat yetmiyor modern herkesin rahatca maç seyredeceği soğuktan üşümeyeceği dolayıasıyla stata maç seyretmek için can atılacak bi tesis yapılmasını istiyorum
üçüncü ve en onemli olarak takıma kalıcı gelir kaynakları şart kalıcı olan samsunspor kişiler gecici,bir daha bu durumlara düşmemek için çok önemli....

**KaR6**

transfer yapsınlar, takımda direkt oynayabilecek en az 4 adama ihtiyac var.. başka bişe istemyiorum..

HaSaNCaN

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: **KaR6** - 24 August 2008, 22:53:38
transfer yapsınlar, takımda direkt oynayabilecek en az 4 adama ihtiyac var.. başka bişe istemyiorum..

Transfer yapmayacaklarsa gitsinler, giderken de teknik direktörü de yanlarına alsınlar... yeter artık kandırmayın insanları...

Sadece Samsunspor

oyun kurucu,defans,sağbek,forvet ve kaleci

tolga

ilk önce derhal ve ivedi hoca şut başka yolu yok bu kıma adamda alsalr bu hoca elini ayağına dolaştırı sevk ve idare edemez hemen hoca şut başka yolu yok

Tufan

sol açık kaleci defans bunlar alınmadan sezona boşuna başlamayalım

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: SPectre - 24 August 2008, 23:06:51
sol açık kaleci defans bunlar alınmadan sezona boşuna başlamayalım

kral serkan oyuna girdi ve golü attı orta sahayı toparladı, bu takıma acilen celil lazım celil solda sercanıda sağ çekecen kaleyi abluka altına alacan serkan ve volkanda takacak ama yok yok yok

eLLis

Şenol Demirciyi neden almadınız bilmiyorum ama lütfen alabilirsenız alın daha iyisi varsa onu alın.

kaan

Alıntı yapılan: eLLis - 24 August 2008, 23:09:03
Şenol Demirciyi neden almadınız bilmiyorum ama lütfen alabilirsenız alın daha iyisi varsa onu alın.
Diyarbakıra gitti biliyorum ve 55 numara giyecek bu sene emre balak ilk maçta ilk 11deydi gençlerbirliğinde  ve 55 numaraydı :-[

eLLis

İçime kapandım kimseyle konuşasım gelmiyor beni bu halimden kurtarın.