İsmail Uyanık ( Büyük Başkan )

Başlatan bengülü, 07 May 2006, 13:32:20

« önceki - sonraki »

Pergani 55

İsmail UYANIK'ı bu kadar arayacagımızı hiç tahmin edememiştim. meger büyük olan Samsunspor degil İsmail Uyamık mış

ramcQ_55

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 04 November 2009, 17:11:49
İsmail UYANIK'ı bu kadar arayacagımızı hiç tahmin edememiştim. meger büyük olan Samsunspor degil İsmail Uyamık mış

yavaşşş büyük olan SAMSUNSPOR'dur samsunspor sayesizde isim yapmışdır celil gibi serkan gibi tanju gibi tmm sayın uyanıkı seviyoz ama abartmayın sacmalamayın isterseniz

doðan

Alıntı yapılan: samsuni - 03 November 2009, 21:39:16
2007'nin yazında Arena Gazetesi İsmail Başkanın cep telefonu numarasını manşetten vermiş ve taraftarları ona mesaj atmaya davet etmişti. Bu iyi niyetli bir çaba idi ama başkana sorduğumda "rahatsız olduğunu, rahatsızlığının sebebinin ise çağrılara karşılık verememek olduğunu" ifade etmişti. O yüzden açıktan numara yazmak, buradan kampanya başlatmak falan.... Doğru şeyler değil. Başkan zaten Samsunspor gündemini sitemiz ve bizler aracılığyla takip ediyor, ayrıca ona yönelik bir çabaya gerek yok. Nuray55 kardeşimin özel ricası yüzünden kendisine Başkanın telefon numarasını özel mesajla yolladık.

İsmail başkanın sizleri , bizleri duyduğu aşikar , telefon eden arkadaşlarımızında yüreklerine sağlık , ama yeterincede yıprattık başkanı , samsuni nin dediği gibi daha da yıpratmayalım ... içimizdeki sevgimizide saklamayalım .. bir gün olur dönerse zaten başımız üstünde taşıyalım , SAMSUNSPOR u seveni yürekten sevelim biz yine bizden ibaretiz birbirimzden kopmayalım , gücünüz içinizdeki aşk büyüdükçe güçllenecek ve asla sesimizi kısmayalım ...
Büyük olan SAMSUN SPOR bizler neferleri olmaktan kaçmayalım ( bu kısım gittiği yere ) kaçanı ise biz kovalayalım ... BÜYÜK OLANI sizin İçinizdeki aşk büyütttü daha da yüceltecek ...
saygılar...

erkutdem55

Dön Başkanım seni çok özledik.Stadı dolduran binlerce taraftar boş protokolu seyretmekten bıktık artık.Birileri var orda bizim için senin olmadığın şeref tribünü hep boş kaldı.Dön başkanım binlerce Samsunsporlu seni bekliyoruz,senin adın bizi Süper Lige çıkarır.Sen Samsunsporlu İsmail UYANIK'sın.Biz seni çok sevdik Başkanım,İstanbulda yaşayan abim,İzmirde yaşayan Amcam,şehir dışında yaşayan arkadaşlarım herkes soruyor İsmail Başkan dönecek mi,haber var mı diye!İnan herkes seni bekliyor başkanım lafta değil,kalpten bekliyoruz.DÖN BAŞKANIM,kalplerimizde yerin,stadda koltuğun yerin hazır...

emoh55

mehmet yılmaz abım bı organızasyon yapalım baskanı bı sekılde gerı dondurelım bu ısı sen yaparsın bız taraftar olarak herseyı yapmaya hazırız.yeterkı efsane baskan gerı donsun DELİKANLI SAMSUNLU BASKAN GERI DONER 

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: emoh55 - 05 November 2009, 12:17:11
mehmet yılmaz abım bı organızasyon yapalım baskanı bı sekılde gerı dondurelım bu ısı sen yaparsın bız taraftar olarak herseyı yapmaya hazırız.yeterkı efsane baskan gerı donsun DELİKANLI SAMSUNLU BASKAN GERI DONER 

Alıntı yapılan: samsuni - 29 October 2009, 18:20:27
Maile gerek yok ki, zaten bizimle irtibat halinde başkanımız. siteyi de, istekleri de biliyor. kaldı ki derneğimizin esas başkanı ( çakması maraton :) oluyor ) Bu yazının akabinde de görüştük, çoğunu yazmam mümkün değil, bir dost sohbeti olduğu için.

sadece şu cümlelerini müsaadesiyle yazayım,

"Samsunspor'un başına geçmem Samsunspor için kuşkusuz iyi olur ama benim hayatım için iyi olmaz. Tekrar o mücadeleler, o kavgalar, o uğraşlar... Bu sefer özel hayatımda kaldıramayabilirim, toparlamaya çalıştığım işlerimi bu defa toparlayamam."

" Samsunspor'u bıraktığım gün neler söylemişsem, aynılrı yaşandı. Ama ben bir kere bile oh olsun demedim, demem de. Fakat malesef süreç beklediğimden daha uzun sürdü, Samsun şehri benden sonraki düşüş telafi eder diye düşünmüştüm ama epey uzadı..."

Yüreğim, Samsunsporluluğum, herşeyim, ne olursa olsun dön başkan diyor ama zaten yıllarca ertelediği hayatını tekrar bozmamak da başkanın en doğal hakkı olsa gerek.

Üstelik şehirde ne değişti ki, baş aynı baş, rüzgar aynı rüzgar!

Alıntı yapılan: samsuni - 03 November 2009, 21:39:16
2007'nin yazında Arena Gazetesi İsmail Başkanın cep telefonu numarasını manşetten vermiş ve taraftarları ona mesaj atmaya davet etmişti. Bu iyi niyetli bir çaba idi ama başkana sorduğumda "rahatsız olduğunu, rahatsızlığının sebebinin ise çağrılara karşılık verememek olduğunu" ifade etmişti. O yüzden açıktan numara yazmak, buradan kampanya başlatmak falan.... Doğru şeyler değil. Başkan zaten Samsunspor gündemini sitemiz ve bizler aracılığyla takip ediyor, ayrıca ona yönelik bir çabaya gerek yok.

emoh55

tamam ıste baskan zarf atıyo bırleselım bıselr yapalım baskanımız destek ıstyo bellı

Sercan

Alıntı yapılan: emoh55 - 05 November 2009, 16:16:37
tamam ıste baskan zarf atıyo bırleselım bıselr yapalım baskanımız destek ıstyo bellı

Ama başkanın istediği destek farklı.Zatan istediği destekler gelseydi ne başkan bırakırdı,ne de Samsunsporumuz bu durumlarda olurdu...

Ollivanders

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 05 November 2009, 19:26:47
Ama başkanın istediği destek farklı.Zatan istediği destekler gelseydi ne başkan bırakırdı,ne de Samsunsporumuz bu durumlarda olurdu...

Pergani 55

Keşke gelse diyorum ama İsmail Uyanık ın bir daha gelecegini zannetmiyorum hele bu kadar borç dururklen. zaten destek görmediği için gitmişti. destek verecek olan da yok zaten taraftardan başka...

rass

yazin baskani gordum istanbulda. hemen gittim yanina, sizi cok ozledik dedim. samsunspoluyum dedim. sakin birakma, bugunler gecer, samsunspor bir sehir takimi, boyle gitmez dedi. donecekmisiniz dedim, suan icin yok demisti. buyuk baskan.

34_55

allahınıza kurban işte bu arkadaşlar tüğlerim diken diken oldu inanınki ama bi isteği var sizde bunu FACEBOKTA paylaşa bilirmiyiz elaleme gösterelim BAŞKAN KİMMİŞ herkez paylaşsın lütfen çok sevinirim ...

atakan

özlemişim be başkanı.yzy ı görünce sinirlerim tepeme çıkıyo.

usare

Bu videoyu yzy, Hakkı Topaç ve diğer saz arkadaşlarına da izletmek lazım aslında.
İnşallah İsmail Başkan gibi bibr SAMSUNSPOR'lu daha çıkarabiliriz.

AntZ

Kardeşim harika olmuş ellerine sağlık. Bu kadar güzel anlatılır.