2008-2009 Taraftar kombine bileti

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 02 June 2008, 21:56:05

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Yaklaşan kongre sonrasında kombine bilet satışlarında farklı bir uygulamaya gidilmesini diliyorum

Samsun Makina Sanayi A.Ş
Adeka İlaç Sanayi Ve Ticaret A.Ş.
Yeşilyurt Demir Çekme San.Tic.Ltd.Şti.
Akabe Madencilik San Ve Tic.A.Ş.
Ulusoy Un Sanayi Ve Ticaret A.Ş.
As Çelik Döküm İşlem E San.Ve Tic.Ltd Şti. <----- Turgut Tufenk

Çoğaltılabilir..

Yukarıda yazılı olan 2007 yılı kurumlar vergisi rekortmenleri ilk 5 sıradaki samsunumuzun guzide sirketleri yonetim kurulu başkanlarıyla goruşulup katkıda bulunmalarını ve şirket çalışanlarına kombine bilet satın almaları onerilebilir bu sayede kulubumuze destekte bulunup tribunlerimize ilgiyi artırabiliriz..

kongre sorunsuz bir şekilde yapılır başkanımızı seçtikten sonra taraftarlar olarak burada hep beraber kombine kampanyası başlatalım

CurvaSudSamsunspor

valla ben bir tane belediye evleri kale arkası (curva)kombine alacağım ...

mehmet yılmaz

Eğer iyi ve iddialı bir takım olursak stat bu sezon Eses maçında olduğu gibi olur her zaman; böyle bir çabaya da gerek kalmaz bence. Ayrıca Kayseri'de çok yapılıyor bu, büyük firmalar sezon başında 300-500 kombine alıp personeline dağıtıyor. Kayseri gibi Kayserisporluluk kavramının olmadığı şehirlerde normalse de ben bizim için doğru bulmuyorum böyle birşeyi. Takımın başarısı Samsunsporluluk potansiyelini zaten harekete geçirecektir diye düşünüyorum.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsuni - 02 June 2008, 22:06:32
Eğer iyi ve iddialı bir takım olursak stat bu sezon Eses maçında olduğu gibi olur her zaman; böyle bir çabaya da gerek kalmaz bence. Ayrıca Kayseri'de çok yapılıyor bu, büyük firmalar sezon başında 300-500 kombine alıp personeline dağıtıyor. Kayseri gibi Kayserisporluluk kavramının olmadığı şehirlerde normalse de ben bizim için doğru bulmuyorum böyle birşeyi. Takımın başarısı Samsunsporluluk potansiyelini zaten harekete geçirecektir diye düşünüyorum.

Bende şehrin şimdiden uyarılmasından yanayım yoksa pasif kalınabilir geçtiğimiz donemlerdeki gibi borç goz onunde bulundurulursa 5000 kombine sahibi olduğunu düşünelim 2.5 milyon ytl yapar..

mehmet yılmaz

Sevgili kardeşim, Samsun halkı ve Samsunsporlular gündelik yaşarlar; takım azıcık potaya girsin, iddiası olsun emin ol bilet bile bulamazsın.

2005-06 Kayserispor maçına 15 dk. var ve dışarıda kalanlar

Dediğine şu anlamda fazlasıyla katılıyorum, kombine satışları derhal başlatılmalı, duyulrmalı, teşvik edilmeli ama diğer şekline çok da taraftar değilim ben.

Nuri Asan

o sene Ankaragücü ve Gençlerbirliği maçında kombinem olmasına rağmen içeri zor girebilmiştim.Kayseri maçında rahmetli Timofte ile birlikte izlemiştik maçı Bursadan Recep abide vardı ne günlerdi.

Kadir ÇELEBİ

Fotograf arşivimde var :) beklenilen ozlenilen tablo istiyoruz ki şehir her yonuyle sahip cıksın oyle olmuş olsa bu durumlara duşmezdik..

mehmet yılmaz

Bu da aynı maçta Samsunspor sahaya çıkarken

Toparlarsak bir hareketlilik gerektiği tespitine katılıyorum ama su akıp yatağını bulur Samsun'da. Azıcık iddia lazım bize, bir de güven veren bir takım. O zaman Türkiye deplasmana nasıl gidildiğini de görür!

only55

02 June 2008, 22:32:15 #8 Son düzenlenme: 02 June 2008, 22:32:46 berusa55
Nerde o günler...

bezgınbekır

aga insallah seneye sehir dişina atanmamda bi kombinede ben alırım yada sole 1lig takımı olan biyere düserimde en azindan deplasmanda destek olurum hadi bakalım hayirlisi  :D

veis

hedefe ulaşacak ve sahada savaşacak bi takım yaratılsın samsunda karaborsa bile başlar buna inanıyorum.

cem and naz55

bu takım ilk 2 haftada 6 puan alsın 3.hafta samsunda stada girmek için bilet bulamazsınız...

veis

niyedir bilinmez gerçekden öyle.samsu havaya girince samsun halkı coşuyor biranda.aslında herkesin içinde bi samsunsporluluk varda işte bunu açıga sürekli çıkartdıramıyoruz.

yaman55

Alıntı yapılan: cem and naz55 - 03 June 2008, 17:53:56
bu takım ilk 2 haftada 6 puan alsın 3.hafta samsunda stada girmek için bilet bulamazsınız...
yada son 3 maç kala düşme hattında olsun yine giremezsiniz :D

veis

Alıntı yapılan: yaman55 - 03 June 2008, 17:56:28
yada son 3 maç kala düşme hattında olsun yine giremezsiniz :D

oda bi gerçek.1.ligden düşmemeye oynadıgımız maçlar atmosfer süperdi samsunspor gerçekden ozamanlar taraftar anlamında şov yapıyordu.ama gel görki mazide kaldı ozamanlar ve bu sene dönüşü olmayan bir yola çıkıyoruz ve o yolun sonu süperlig olucak allahın izniyle.