2008-2009 Taraftar kombine bileti

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 02 June 2008, 21:56:05

« önceki - sonraki »

eLLis

Samsunsporu tutanlar yine 80 leri görmüş nesil içlerinde Samsunspor sevgisi var her maç gelemiyorlar bizim gibi az bir başarıda geliyorlar stada birazda bunla alakalı bence.

Kadir ÇELEBİ

Yani duşeceksek yada çıkacaksak varız.. bireysel degil genel anlamda bu sonuc cıkıyor.. Nostalji bolumune acmalıymışız konuyu :)

veis

başarıda endeksli bu boşlukda ama şu zor günde asıl desteklerine ihtiyaç duydugumuz o samsunsporun şaşalı dönemlerini görmüş insanların varlıklarını arıyoruz.samsunspor için efsane kadroları görmüş helede şampiyonlukların kaçtıgına şahit olan insanlar duyarsız kalmamalı.onlar o günlerde destek verirken bizler enzor günde onların açtıgı yolda ilerliyoruz niye:BİZ SAMSUNSPORLUYUZ.

yaman55

ama azınlıkta kalıyoruz gsnin şampiyonluk kutlamalarında gördük koca samsunda 50 kişi olamadık tabi polisinde bizansçıları desteklemesi bi faktör tabi ama yeni doğan 1 çocuğun samsunsporlu olmasın 1000 de 1 gibi bişey

nomak55

Alıntı yapılan: veis - 03 June 2008, 18:04:15
başarıda endeksli bu boşlukda ama şu zor günde asıl desteklerine ihtiyaç duydugumuz o samsunsporun şaşalı dönemlerini görmüş insanların varlıklarını arıyoruz.samsunspor için efsane kadroları görmüş helede şampiyonlukların kaçtıgına şahit olan insanlar duyarsız kalmamalı.onlar o günlerde destek verirken bizler enzor günde onların açtıgı yolda ilerliyoruz niye:BİZ SAMSUNSPORLUYUZ.

veis kardeş benim peder de o dedğin gunleri yaşamış hatta satta kapı da gorevli olarak çalışmış çoktda seyirciyi kaynak yapmış...sana şunuı söyliyeyim o zamanları yaşamış olanlar artık bu gelinen noktadan bıkmış durumda benim peder hasta samsunsporludur..hatta oyle derecedeki samsunspor yenilsin o gece uyuyamaz...dı..ama adamında umudu kalmadı resmen kusturduler....su şehirde konuş samsunspor hakkında ne diyeceklerini sana soyliim sende bilirsin ya.......ya samsunun ne yapacagı belli olmaz..bu ne demek samsun maçlarını satabiliyor demek olmadı mı..en barizinden oldu...diyarbakır macı kayseri macı neler oldu..hatta sırf bu yuzden ertugrula sovulmedimi sovuldu..aslında birazda eskiden yaşanılan ve diğer takımlardan alınan ahların bize tuttuğunu düşünüyorum...bi şu sitedekiler kaldı samsunsporu tutan...inş..özlenen günler geri gelir....ALLAH BÜYÜK

HoliganSamSunLu

geçen yılki gibi bursa grubu olarak kombine alıcaz inşallah ..... Ben şahsen samsunda yaşayan hala oğluna gönderdim oda sağ olsun her maça gitti....

Tribün_ali

Ben bu sene ilk defa kombine alamıcam her sene alırdım cünkü askeriz ama bir tane alacam dursun kenarda kardeşim gider samsunun vergi rekortmenelrini ziyaret edip takımımıza katkıda bulunmaları lazım eger burda para kazanıyorlarsa s.... yardım edecekler ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR

BABADAN KALAN MİRASIMSIN VE İLERİDE COCUKLARIMA OLACAK BORCUMSUN SAMSUNSPORUM

Kaya

5 senedir aynı kombine kartına sahibim inşallah bu senede olacağım ve samsunsporumu destekleyeceğim küsme diye bir şey olmaz gerçek samsunsporluysan tabi

Kadir ÇELEBİ

konunun arka sayfalarda kalmaması gerek gerekli desteği verelim.

Sadece Samsunspor

eLLis

Kombinelerin fiyatları ne kadar biliyormusunuz bellimi?

Kadir ÇELEBİ

VIP A
500 YTL

VIP B
500 YTL

Kapalı A
200 YTL

Kapalı B
200 YTL

Maraton
100 YTL

Kale Arkası A
   50 YTL

Kale Arkası B
   50 YTL

ÖDEME SEÇENEKLERİ

Nakit,
Kredi Kartı ile

NOT: Geçtiğimiz Sezon kombine bilet fiyatıdır. yeni sezon fiyatı ve biletleri teymin edebileceğimiz yerler kulup tarafından kısa surede açıklanmasını bekliyoruz...

HoliganSamSunLu

Aynen ona göre birzde kendi çapımızda organize birşeyler yaparız geçen sene olduğu gibi

Yalnızca BİZ

CurvaSudSamsunspor

bundan sonra maçlara atkısı olmayanı almasınlar yeri değil ama yazalım biz