Samsunspor'umuzun resmi web sitesi

Başlatan CurvaSudSamsunspor, 20 May 2008, 11:14:26

« önceki - sonraki »

CurvaSudSamsunspor

20 May 2008, 11:14:26 Son düzenlenme: 20 May 2008, 11:26:28 berusa55
 Samsunsporumuzun resmi sitesi tasarım olarak yenilenmeli bazın anadolu takımlarının sitesine bakıyorum süper günü gününne saati saatine yenileniyor haberler  girişteki introyu o günün vatanla ilgili konusu ele alınıyor veya takımla ilgi resim veya duyurular yer alıyor örnek http://www.bursaspor.org/ bu adres benim hoşuma gidiyor bunu bizim takımın site yöneticisine belirtmemiz lazım

16 SS 1965

abi siteyle kim ilgileniyorki ilgi olsa süper olacak ama

**KaR6**

kulupte mustafa abi vardı, sanırım o başlattı bu site işini ama sonra kime verdiler bilmiyorum görevi..

CurvaSudSamsunspor

üstüne düşmemiz lazım köşeye atmayalım verdiğim site ve bizim site arasın 1000 türlü fark var...

sunbeam

Bencede sitemiz yetersiz. Oynadigimiz maclarla iligili bilgiler röportajlar gec ekleniyor. Yabanci biri sitemize giripte Samsunspor'un kadrosuna bir göz atayim derse Mehmet Bölükbasi'nin hala bizde oldugunu görür. ::) Maalesef türk takimlarinin cogu bu konuyu cok ihmal ediyorlar.

eLLis

Gerçekten site hiç güncel ve güzel bir görünüme sahip değil stadımız değişti ve halen o eski resimleri bilgileri mevcut en basitinden en azından şunları değiştirseler.Buranınkide değişmeli ama değişecekti sanırım bir yerde samsuni yazmıştı neyse resmi sitenin buraya göre çok daha fazla ziyaretçisi var bunlar önemli bence.

**KaR6**

Başvuralım kulube bize devretsinler resmi siteyi de, burayı kim bu hale getirdiyse orayı da bize yakısır sekile getireceğine eminim.. hem hep beraber karar alırız yapılcaklarla ilgili, taraftarlar olarak bu da bizim hakkımız diye düşünüyorum..

16 SS 1965

Alıntı yapılan: **KaR6** - 20 May 2008, 15:45:46
Başvuralım kulube bize devretsinler resmi siteyi de, burayı kim bu hale getirdiyse orayı da bize yakısır sekile getireceğine eminim.. hem hep beraber karar alırız yapılcaklarla ilgili, taraftarlar olarak bu da bizim hakkımız diye düşünüyorum..

forum bile yok abi  forum olsa bakan olsa günlük kaç kişi  online olur  başka takımların sitesinde günlük yaklaşık giren üye sayısı 500 oluyor

**KaR6**

Alıntı yapılan: 16 SS 1965 - 20 May 2008, 16:46:50

forum bile yok abi  forum olsa bakan olsa günlük kaç kişi  online olur  başka takımların sitesinde günlük yaklaşık giren üye sayısı 500 oluyor

o zaman toptan kapattıralım orayı resmi site olarak burası gozuksun, hiç değilse rezil olmayız dısardan girenlere..

CurvaSudSamsunspor

şu yeni yönetim bir seçilsin artık siteden 10 -15 kişi samsuni abinin önderliğinde gidip isteklerimizi (samsunstore,resmi site vb.) şeyleri konuşuruz...

MeL_55

ben,admin, hallerderiz tabii bize verirseler siteyi !!

16 SS 1965

Alıntı yapılan: MeL_55 - 20 May 2008, 17:22:25
ben,admin, hallerderiz tabii bize verirseler siteyi !!

bende yardım ederim site için elimden ne geliyorsa

CurvaSudSamsunspor

bizim resmi site kanal  s de gündeme gelmiş hiç yenilenmiyor diye

only55

Kulüpte çalışan adamlar evine ekmek zor götürüyor. 5 AYDIR maaş almıyor. Dua edin sitenin hala açık olduğunu, helal olsun adamlara yine de.

celebi

güzel bir konuya değinmişsiniz valla. giriyorum giriyorum aynı