Samsunspor'umuzun resmi web sitesi

Başlatan CurvaSudSamsunspor, 20 May 2008, 11:14:26

« önceki - sonraki »

delacoste

Arakdaslar Samsunsporun resmi sitesini kim hazirliyor. Yönetmden birilerimi? yoksa ücretle yapan bir kisimi?...Bu nasil bir site anlamadim.Taraftar sitelerinde daha güncel haberler var sporx.com olsun ajansspor.com olsun bunlar daha cok samsunspor haberleri yapiyorlar..Buna acil bir cözüm bulunmasi lazim...TAbiki samsunsporumuzun daha büyük Problemleri var evet ancak bunlarda önemli..Biraksinlar bizlere inanin bedava bile yaparim bu siteyi..
Sizler ne diyorsunuz bu konuya?
Selamlar

Kadir ÇELEBİ

Site baştan aşagıya değişmeli ve hergun guncellenmelidir...

MeL_55

Sites currently being restored. Please see http://forum.reliablesite.net/index.php?topic=406.0 for updates.

Site yenileniyor Arkadaslar.
DUYURULUR !!

eLLis

En sonunda yav nasıl olacak acaba kullanışlı güncel bişe yapsalar

Meskenler

bende bıraz bı kıpırdıma gordum ama tema degısse guzel olur yanı

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: MeL_55 - 25 June 2008, 14:26:24
Sites currently being restored. Please see http://forum.reliablesite.net/index.php?topic=406.0 for updates.

Site yenileniyor Arkadaslar.
DUYURULUR !!

melih senin avatarındaki amlem kullanılıyo değilmi ben bütün ürün ve sitelerde bu amlemin kullanılmasından yanayım

MeL_55

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 26 June 2008, 18:57:29

melih senin avatarındaki amlem kullanılıyo değilmi ben bütün ürün ve sitelerde bu amlemin kullanılmasından yanayım

Bilemem curvasud.

only55

Yenilenmiş evet, çok fazla hem de :)  ;D

harbisamsunsporlu5517

ataturkun amblemini tasıyan tek klup olan samsunsporun bu halde olması gercekten cok tuhaf herseyıyle bır numara olması gerekırken hızla en sona dogru gıdıyoruz

delacoste

yeni site yapiliyormus nerede arkadaslar.Kim yapiyor bu siteyi?
bizlerden birisi yapsa siteyi olmazmi.bunu hic düsünen veya ilgili kisilere söyleyen oldumu?

eLLis

Yav bizim site hep kaybolmuş Samsunspor yazıyorum klas tv çıkıyo site mite yok >:(

MeL_55

birseyler yapiliyor arkadaslar !  :D komikde oldu

özkan serçe

nerden nereye..!
karadenizin en büyük ili samsun ama süper ligte değiliz
eskiden g.saray f.bahçe beşiktaş trabzon samsuna gelmeye korkarlardı..
gelene  en az 3 tane sallardık 

ya bu takım bu duruma gecelek takım değildi
hiç kimsede yok bizim formamız rengimiz samsunspor aşkımız

CeLiL_55

Sevgili Özkan Serçe dediklerine tamamen katılıyorum Samsunspor bu hallere düşücek takım deyildi ve kimsede bu hallere düşücene ihtimal vermezdi Samsunspor Karadenizin Babasıdır bunu böyle bilsin cümle alem özellikle Trabzonlular böyle bilsin !

Sadece Samsunspor