2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

veis

saglam bir yönetim ve saglam 5 adamla bu takım süperlige çıkar ama geride trilyonlarca borcun varsa ve sen bunu birtürlü bitiremiyorsan başarı zaten gelmez.

Kadir ÇELEBİ

Can Ulun: Yuvamdan ayrılamam

Bu sezon gösterdiği performansla alkışı hak eden genç futbolcu Can Ulun, 7 Haziran´ı beklediğini söyledi. Birçok kulüpten transfer teklifi aldığını söyleyen Can, "7 Haziran´da yapılacak genel kurula kadar bekleyeceğim. Samsunspor benim yuvam. Eğer yönetim oluşmaz ise bana gelen teklifleri değerlendirmeye alacağım" dedi.

CANımızsın..!

www.habergazetesi.com.tr

veis

can bu lafı söyledin ya gitsende üzülmem adam gibi adamdır can ulun helal olsun benim arkadaşıma.

beşnumara

can her halukada samsunsporlu olduğunu ispatlamaya çalışıyor.canın ne yapıp ne edip kalması lazım türkiyede sol bek çok zor bulunuyo gitse bile gelecek adam candan daha iyi olmayacak yani paramız yetmeyecek.inşaallah aksilik olmaz da kalır

berusa55

Sen doğrusunu yapıyorsun sevgili Can Ulun. Tebrikler...

Doğrusunu yapmayanlar da belli oluyor zaten!!!

34 SS 1965

cenk işler kadro dısı kalmıs antalyada yonetım bı an once olusurdu adamımızı yenıden alırız takımımıza ıns

ozkan17

7 Haziran beklenıyor iyisiylede kötüsüylede..

Sonumuz hayrola..Fazla konusmak bu konuda boşa kürek sallamak olur..Oturup beklemek Lazım

Kadir ÇELEBİ

KULÜPLER TURGUT İÇİN SIRADA

Son haftalarda attığı gollerle kulüplerin dikkatini çeken Turgut Doğanşahin'i Antalyaspor, Gençlerbirliği, Eskişehirspor ve Ankaraspor istiyor

DİKKAT ÇEKTİ
Geçen sezonda yaşanan büyük zorluklara rağmen, son haftalardaki aldığı başarılı sonuçlarla kümede kalmayı başaran Samsunspor'da futbolculara transfer teklifi yağıyor. Özellikle Orhan Kapucu göreve geldikten sonra kendisine ilk 11'de yer bulmaya başlayan ve attığı kritik gollerle tüm dikkatleri üzerine çeken Turgut için birçok kulüp adeta sıraya girdi.

BORCUMU ÖDEMEDİM
Genç futbolcu Turgut'u Antalyaspor, Gençlerbirliği, Eskişehirspor ve Ankaraspor'un kadrosunda görmek istediği öğrenildi. Turgut Doğanşahin kendisine menajeri aracılığıyla teklifler geldiğini belirterek"Kulübümle sözleşmem devam ediyor. Samsunspor'a daha borcumu ödemedim. Yeni oluşacak yönetimin kararına göre hareket edeceğim" diye konuştu.

www.halkgazetesi.com.tr
Samsunspor'a Yetiştiği yere kendini borclu hissedenleri goruyoruz aksini yapanlarıda..! Aferin Turgut

HoliganSamSunLu

Turgut ahım şahım bir adam değil gitsede fazla sorun olmaz ama emre gitti buda giderse yönetim bunu taraftar nasıl fatura edecek bilmiyorum...

veis

turgutda gitsin farketmez biz güzel ve ideal yönetimi oluşturalım gerisi önemli degil.şuan ben turgutun veya emrenin gitmesini düşünecek zamanda degilim ben samsunsporum nasıl düzlüge çıkar onun peşindeyim.

ali ihsan

Bu kadar borcu olan bir kulüp kendi özkaynaklarıyla başarılı olabilir.yani altyapıdan gelenlerin ağırlıkta olduğu bir kadro ve bir kaç takviye.gidenlerden sadece Emre şu an için banko oynayabilecek kapasitede idi.Tek kayıp çok önemli değil ,tabi bu gidişler devam etmemeli.İyi bir yönetim oluşursa bu sıkıntılı süreci atlatırız.

Ars Moriendi

bu kadar zor şartlar altında yapılacak transferler nokta transfer olmalı.önümüzdeki sene lige çıkmak istiyorsak elimizdekilere sahip çıkmalı,eksik yerlere çok iyi transferler yapmalıyız..

eMMo

Bu sene de gelenlerden çok gidenleri konuşmak zorunda kalacağız galiba..Bu saatten sonra parayı belli miktarda kenara itip forması için mücadele edebilecek topçulara ve onlara her anlamda maddi ve manevi destek de bulanabilecek bir yönetime ihtiyacımız var...İnşallah bu günleri de atlatıp eski gücümüze geri kavuşacağız..

Sadece Samsunspor

arkadaşlar malum trabzon gökhan ünalı alınca burak yılmazdan vazgeçti , yeni gelecek olan yönetim bu adamı aslında kiralayabilir veya satın alabilir , bitiriciliği yüksek bir oyuncu uzun zamandır forvet arıyoruz bence çok iyi transfer olur ama , yönetim bunu takip eder mi bilmem.

yaw şu transfer komitesini bize devretseler varya ne futbolcular alırız, şimdi alcaklar 2-3 tane takviye diye hepsi fos çıkcak

Nuri Asan

Alıntı yapılan: tuqberk - 04 June 2008, 11:22:43
arkadaşlar malum trabzon gökhan ünalı alınca burak yılmazdan vazgeçti , yeni gelecek olan yönetim bu adamı aslında kiralayabilir veya satın alabilir , bitiriciliği yüksek bir oyuncu uzun zamandır forvet arıyoruz bence çok iyi transfer olur ama , yönetim bunu takip eder mi bilmem.

yaw şu transfer komitesini bize devretseler varya ne futbolcular alırız, şimdi alcaklar 2-3 tane takviye diye hepsi fos çıkcak

geçen sene ki kadro eğer iyi bir yönetimin elinde olsa idi bu takım süper lige çıkardı.Aslında geçen sene Bank Asya'nın en iyi kadrosu bizde idi.He diyeceksin neden olmadı düşme potasının bir üstünde tamamladık.Onunda cevabı iyi bir yönetimde saklı yani ronaldoyuda getirseniz iyi bir yönetim olmadıktan sonra pek bir cacık olmaz.