2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

AntZ

Samsun Volkan'ın peşinde
Yeni sezonda Bank Asya 1.Lig'de ilk 6 takım arasına girmeyi hedefleyen Samsunspor'un, Sivasspor'un kalecisi Volkan Ünlü'nün peşinde olduğu öğrenildi. Genç eldivenin transferi için Kırmızı-Beyazlı idarecilerin, Sivassporlu yöneticilerle bir süredir görüştüğü ifade edildi. Öte yandan Volkan ile Avusturya ve Belçika'dan da bazı kulüplerin ilgilendiği bildirildi.

Kaynak: http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/index.aspx?aType=Detail&CatId=89&ArticleId=113685

veis

şuana kadar yapılmış transferlerle işimiz mucize gibi bi hal aldı bu bir gerçek tamam samsunsporun yanındayız herzaman ama bu kadroya ve gençlere güvenelim lafını kabul etmiyorum sebebide takım başdan aşagı sorun yumagı ve sevgili hocamız sayesinde dahada zor günlere hızla yelken açtık gidiyoruz.hocamız mandandanın boyunun kısa oldugunu söylemiş ya bu adam geldiginde 1.90 dıda maçlarda 1.50 olmadı ilk günden göremedinmi derler adama.zaman kaybı yaptırıyor.mesela çagtay denilen oyuncu hayatda samsunda forma giyemez ama nedense hoca onuda aldı.ve şu seyredip begendigi yabancılar ortada yok.karamsar olmamakdan yanayım ama gerçekleri de asla inkar edemem.hoca seçiminden tutup oyuncu seçimine kadar şuan başdan aşagı sıkıntıdayız ve bu erciyes maçında net gözükücek.bu takıma kalecide orta sahada forvetde kısacası heryere adam laazım.burhanı kaçırır gibi takıma kazandırdılar ama eski burhan aynen devam.serkan desen aynı serkan biz sefadan gol bekliyecek duruma geldi.

adige73

Alıntı yapılan: Ant55 - 22 August 2008, 04:39:41
Samsun Volkan'ın peşinde
Yeni sezonda Bank Asya 1.Lig'de ilk 6 takım arasına girmeyi hedefleyen Samsunspor'un, Sivasspor'un kalecisi Volkan Ünlü'nün peşinde olduğu öğrenildi. Genç eldivenin transferi için Kırmızı-Beyazlı idarecilerin, Sivassporlu yöneticilerle bir süredir görüştüğü ifade edildi. Öte yandan Volkan ile Avusturya ve Belçika'dan da bazı kulüplerin ilgilendiği bildirildi.

Kaynak: http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/index.aspx?aType=Detail&CatId=89&ArticleId=113685

volkanı sivasın intertoto maçlarında seyrettim hiç güven vermeyen bi kaleci

55.hakan

arkadaşlar bizim yönetim hiç maç takip etmiyor mu inter toto maçında sivas ı yakan kaleci bu;
işte sivas braga maçında yediği hatalı gol

http://www.izlesene.com/video/sivas%20braga-iste-sivas-kalecisi-volkanin-yedi/427929

evet bir maçla belli olmaz ama bu hatadan sonra transfer etmeye çalışmak mantıklı gelmiyor bana..

Sercan

Alıntı yapılan: hakanelgun - 22 August 2008, 09:04:39
arkadaşlar bizim yönetim hiç maç takip etmiyor mu inter toto maçında sivas ı yakan kaleci bu;
işte sivas braga maçında yediği hatalı gol

http://www.izlesene.com/video/sivas%20braga-iste-sivas-kalecisi-volkanin-yedi/427929

evet bir maçla belli olmaz ama bu hatadan sonra transfer etmeye çalışmak mantıklı gelmiyor bana..

ii o zaman petkoviçi alalım sivastan:):)

Shane_Falco

Arkadaşlar Volkan Ünlü yü hemen karalamayın kendisi Almanya Shalke 04'ün ( artık nasıl yazılıyorsa :D ) yedek kalecisiydi üstelik 2 sene önceki durumdu bu.Hatta bir dönem as kaleci sakatlanıp mı cezalı duruma düşüpmü ne 2-3 maç as çıkmıştı sahaya kendisi ve oldukca başarılı bir grafik sergilemişti.Adınıda böylece başarılı bir şekilde duyurmuştu.

Ardından Beşiktaş'a transfer olan Volkan Türkiyeye ısınamadığındanmıdır nedir ve rüştü ile hakan arıkan faktörü yüzünden geri plana düştü.Ardından adını tekrar bu sefer Sivas'da duydum.Sivastada beklenen performansı gösterememiş ve yollanmak istenmiyodu.

Fakat arkadaşlar Volkan'ın braga maçındaki performansına bakmayın çünkü o maçta kaleye normalde petkoviç geçecekti fakat kendisi milli takımda olduğu için normal şartlarda yedek kaleci akın geçerdi kaleye.Kendiside cezalı olmasından dolayı kaleye Volkanı geçirdiler.İlginçtirki şöyle bir saçmalık var maçtan bir gün önce Sivasspor yönetimi Volkan'a kendine klup bul seninle devam etmeyi düşünmüyoruz demişti.
        Gelin siz düşünün yani insanın böle bir motivasyon ve moral ile kaleye geçmesini her türlü yani herkes hata yapacaktır.
         Kendisinin fiziği oldukça yerindedir kaleye yakışabilir bi şekilde duruyo yaşıda genç bir yaştır.Fakat yine ben hocanın Volkan'a sıcak bakacağını düşünmüyorum.Hoca orayı çok sağlama almak istiyo ve neticesinde bence tecrübesi daha fazla birisini isteyecektir.Volkan ile kumar oynamayacaktır.
                                                                                   Saygılarımla :D

Shane_Falco

''Sivastada beklenen performansı gösterememiş ve yollanmak isteniyordu'' yazacaktım ikinci parağrafın sonuna arkadaşlar özür dilerim

nomak55

Sercan

Alıntı yapılan: nomak55 - 22 August 2008, 10:17:30
tamamda bize kaleci değil forvet lazım

ewet ama tecrübeli  bir forvet lazım genç arıyosan zaten en çok bizde var:)

alperen_55

evet bize kalecide lazım ama öncelikli 2 tane banko kanat oyuncu lazım

gozgoz yýlmaz

Dün de Alibeyköyspor'dab bir oyuncu denemişler, Soyadı Delibaltaymış. Lig başlamak üzere Hayrettin Gümüşdağ halen oyuncu deniyor. İki yabancı hakkımızı da kullanamadık henüz. Kadro olarak çok kötü durumdayız. Serkan Eyüboğlu, Burhan, Ömür Ejder... Bu adamlarla lig bitmez. Tek olumlu nokta Ramazan Sal'ın olmayışı. Hani Ankaragücü istiyordu, birkaç sene içinde A Milli takımda oynayacak olan Rambo'yu? Soma Linyit'e gider artık.

veis

volkan ünlü denilen kaleciyi ilk defa türkiyeye beşiktaş getirdi almanyadan ve umut ışıgı göremeyince sivas yollarını tutdu.bu takımın beyni orta saha ve kaleci ama ne hikmetse ısrarla sevgili hocamız hallederiz kadiri oynamaya devam ediyor.ya 50 verip volkanı almakdansa 100 verip daha iyisini almalıyız zaten yapılan transferlerin hepsi fos bari kaleci adam akıllı olsun.

kuzey55

adamlar her defasında ısrarla sölüyo bu sene bişey beklemeyin diye.sanki bu ligde kalınca borç bitiyo ondan bundan para dilenmekle borç bitmez.süper lige yükselmeden gelirlerin artmadan nasıl borç bitecek merak ediyorum.ayrıca şu çağataya volkana ve burhana verilen parayı adam gibi bi futbolcuya verseler daha yararlı olurdu.çağatay gecen sene diyarbakırda hiç oynamadı sakat aynı zamanda maç eksiği var zaten yazık verilen paralara.ayrıca burhan ı 2 sene öncesinden tanıyoruz son derece yetersiz.volkan hala sakat...hoca zaten kimseyi beğenmiyo ama ama aldığı adamlar daha 1 maç bile oynayamadı.bu transfer politikasıyla kümede kalmak bizler adına son derece başarılı bir sonuç olur...

oguz_5528

bu sne bir şey beklemeyin diolarrsa kombine biletleri neden pahalı ....borç kapat tamamda az da kadroya önem ver mahallenin bakkalı mı burası??? transfer yapcazz diolar ne zaman...

eLLis

Yav bu sene şampiyonluğa oynayacağız dese kim inanır buna hevesleniriz sadece sonuç fos çıkar sonra yönetime yükleniriz başkan ararız tekrar.