2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

samsun155

ya ordu bile 3 tane yabancı transfer yapmış

vanlioglu

bu adam ne yapmaya çalışıo bilinmez ama inşallah bi süpriz olurda bişeler yaparız :S

oguz_5528

Hayrettin Hoca konusu ilk geldiği günlerde konuştuk kariyerinin pek parlak olmadığını hepimiz biliyoruz,Giresunspor maçında oynanan oyundan anlarız zaten ligi bana öyle geliyor yorgunuz die die 3. lig takımlarına yenildik Hocada şu an takım nasıll onu bilmiyor tabii sen gidip 3. lig takımlarıyla hazırlık maçı yaparsan durumunu göremezsin takımın  bu hazırlık maçı benm için çok önemli,burdaki Celil devri kapandı dien arkadaşlarda kesinlikle katılmıyorum bir Serdar Samatyalıya rize bel bağlıyordar neden  Celill olmasın bizdede transfer çalışmalarımız var diolar hanii bir şey göremiyoruz yerel basında biliyor takımn ne durumda olduğunuu ...Sonumuz Kötü Olmasın ...Allah yar ve yardımcımız olsunn..

MeL_55

Alıntı yapılan: tuqberk - 19 August 2008, 11:33:44

ben dün o kadar bekledim kanal55'de spor55 programı yoktu kaçta başladı ? ayrıca dediklerin doğrusa vay halimize hoca kendi kendini ele veriyor

vallah tuqberk bende baktım saat 02-03 e kadar gecenın vaktınde cok üzüldüm adamlar samsunspor ıcın kötü seyler dıolar !!

kuzey55

samsunspor için yiyi dediklerinde de pk iyi olmuyodu zaten yine kötü oluyodu.bence bu şartlarda güvenmekten ve umut etmekten başka çaremiz yok...

red_white

Gaziosmanpaşalı3455

ya bu kanal55 deki program kacta başladıki saat 24 de kadar asker olduk ..bunu neden adam gibi bi saatte vermiyolar ki ya saati değişiyo yada canları isteyince program yapıyolar ayıp ama ya kimsenin seyirciyi iplediği yok galiba bu kurumda. sattlerce günlerce biz bunların keyfinimi bekleyecez  acaba kimi transfer ettiler die merakla bekliyoduk yahu :(

ozkan17

19 August 2008, 23:33:52 #1372 Son düzenlenme: 20 August 2008, 02:47:12 berusa55
hadı gazetelerımızı anladık yalan yalan yalan..teledvızoyonlarımızda mı artık bıseyler bellı degıl ya..yanılmıyorsam haber gezetesıydı yıne mandandayla sozlesme ımzalanacakdı dıye yazılıyodu gecenlerde sımdı ıse gonderıldı fransaya denılıyo..hey Allahım..bu sehırde yaşamak,beklemek ve en önemlisi Samsunspor'lu olmak bunlarla zor

Tufan

giresun macında ak koyunu kara koyunu görürüz

pitbul055

bari şenol demirci alınsaydıda küme düşme korkumuz olmasaydı

pitbul055

Gaziantep Büyükşehir'in Sambacıları imzaladı!
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, dış transferde Brezilya'dan 20 yaşındaki forvet oyuncusu John Da Silva Jun Humasa ile 19 yaşındaki Lima Azula ile 2 yıllık anlaşma yaptı..
BİZİM YÖNETİM HALA UYUSUN...

recai

brazilyalı alınca super mi oynayacak?? iyi degilse sırf brezilyalı diye topcu alınmaz ki..

oguz_5528

Bundan sonra yabancı futbolcu getirmesinler nasıl anlayacak iyi olup olmadığını 3 tane nokta transfer lazım.

furkan88

arkadaşlar olumsuz yönümüzü yazan yeterince arkadaş var zaten.bende biraz olumlu yönden bakayım.bu takım hangi maça ideal 11 le çıktı diye sorduğumuzda benim aklıma bi tek karşıyaka ile oynanan 0-0 biten maç geliyor.ve bu maç kampın ilk günlerinde idi.gökhan hazır değildi,veysel sanırım yeni geldiydi veya gelecekti.murat deneniyodu.v.s.maçın sonunda gazetelerde samsunspor kök söktürdü,bitürlü gol yapamadı.diye hatırlıyorum.yanlışsam düzeltin.bu maçtan sonra kafalarda bu takım şu anda böyleyse zaman geçtikçe çok daha iyi olur şeklinde düşünceler oluştu.bi iki yerinde takviyede yapılırsa çok daha iyi olur dendi.olayın bi başka yönü de bu.son alanya maçında 1-0 ken ikinci yarı gençlerin alınmasıyla maçın 2-1 kaybedildiğini biliyorum.bu durumda  bu maç(alanya)nasıl kaybedilir.işte buna yenilirsek ligde bizi yerler gibi düşüncelerin anlamsız olduğunu düşünüyorum. zaten bu takım giresun maçında ne olduğunu gösterecek.o maçtan sonra inşallah olumsuz yorumlarımız azalır inşallah hiç olmaz.

Sadece Samsunspor

gol atamadıktan sonra yalandan mücadeleye gerek yok futbolda haticeye değil neticeye bakılır tamam sahada savaşıyoruz bu güzel ama gol atamıktan sonra bi anlamı yokki