2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

Clint_Eastwood

Adam afrikadan geliyor, Isparta denen şehre gidiyor gider gitmez veriyorlar formayı çık oyna diyorlar. Eeee adam  hayatında ilk defa Afrika dışına çıkmış belki... Gencecik adam... 45 dakikada uyum sorununu hallet, gol at, asist yap vs diye bekleniyor... Olmayınca 2. yarıda oyun dışına alınıp aynen Afrikaya geri gönderiliyor sonrada  basında bir haber '' Bu adamlar amatörde bile oynayamaz'' diye basit,sığ ve insanlık adabına yakışmayan ifadeler yansıyor... Ne beiyor ki Hayrettin Hoca George Weah mI? Yada Samuel Etoo mu? Teknik Direktörümüz Afrikaya gitse iner inmez bir takım maça çıksa o zaman anlar o insanın psikolojisini. Ve belki de ''Bu adam Nijeryada amatör takım çalıştıramaz'' der yerel basınları...

Bir anda insanı yerin dbine sokup kendisini ise ego tatmininde en üst makama layık görenler, Giresunla hazırlık maçında aman fark yeriz Bafra ile maç yapalım diyerek çöl bedevileri gibi ayak yapıp insanları aptal yerine koyanlarla mı başarıya ulaşacağız? Kandırdıkları hayatında 2.ligi görmemiş bir ilçe takımının taraftarları değil bunu unutmamalılar... Kimle dans ettiklerini bilmeliler...

3. Haftanın sonunda ''Hayrettin Gümüşdağ amatörde bile takım yönetemez'' başlığı görürsek şaşırmayalım... Gün olur devran döner demiş atalarımız...

jean

ajansspordaki yorumlari bende takip ediyorum hicbiri dogru cikmadi simdiye kadar hele bir arene 55 adli kisi var adamin yorumlarina cok sevinmistim mehmet nas ilyas taner demirbas falan filan diyordu yok kaleci orkun hicbri dedikleri cikmiyor

Sadece Samsunspor

emre toroman ile cuma günü imzalanacakmış diyorlar.

samsun155

Alıntı yapılan: piskopat samsunsporlu - 20 August 2008, 18:37:48
simdi biseyi anlamadim mandanda niye gitdi?? bunu birisi bana anlatabilirmi???
tranfer falan hepsi hikaye bukardoyla gider bu sezon ve gene kil payi kaliriz ligde
off offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
güya bekleneni verememiş

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: piskopat samsunsporlu - 20 August 2008, 18:37:48
simdi biseyi anlamadim mandanda niye gitdi?? bunu birisi bana anlatabilirmi???
tranfer falan hepsi hikaye bukardoyla gider bu sezon ve gene kil payi kaliriz ligde
off offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff

bi kere boyu çok kısaymış her ne kadar bazı pozisyonlarda iyi kurtarış yapsada bir o kadarda gol yiyormuş - tamam siyahi oyuncu belki takımın havasını değiştirir amaişe yaramaycaksa almaya gerek yok. ayrıca mandanda 2-3 maç oynadı tek bakılmayla gönderilmedi - kalede geçen seneden mustafa var, psvden alınan kaleci var bide konyadan genç eray var ümit milli takımdada oynuyor kendisi - e bide şimdi yönetim kaleci transferi yapacak oldu 4 tane kaleci daha mandanda'ya gerek kalmadı. ama bende istiyorum şöyle golcü siyahi futbolcu.

oguz_5528

ark şimdi nie gitti fln yazmayalım hiçbirmiz mandandayı seyretmedik,gazetede yazanlara bakmayın yazılanlara bakılırsa herkez dünya yıldızı,giden gitmiştir yolumuza bakalım 4 transfer varmış bu haftasonu belli olur..

ngonge

Ağustos sonu transfer bitiyor, sanırım geçen yıllarda olduğu gibi ne yapacağı belli olmayan son dakika transferleri yapacağız ve denediğimiz oyuncuları bile arayacağız gibi geliyor. mandanda iyi bir isim ama gerçekten ismi kadar iyi olsa bize gelir miydi, onu bilemiyorum. bundan dolayı onun gitmesine üzülmedim sadece bu kadar oyuncu deneyip de göndermek saçma. bu oyuncular bedava denenmiyor, 1 oyuncunun deneme maliyeti ( uçak biletleri , kalması v.s. v.s) kim bilir ne kadar tutuyordur. ki har vurup harman savuracak durumda değiliz.

ben yönetime tamamen destek oluyorum, zaten ona mecburuz, onlar talip olmasa şimdi bunları bile konuşamıyor olurduk. ama t.direktörümüz samsunspor un ekonomik durumunun çok farkında değil galiba. hele ki bu son şans. gene ortada kalırsak artık kimse samsunspor'a yardım yapmaz bence.

yıllardır hücuma yönelik düzgün bir ortasaha alamadık. bence forvet alınmamalı, burhan coşkun bile ne kadar gereksiz bir transferdi. serkan,tanju, turgut ve hakan akman gayet yeterli ki geçen yıl gençlerin son maçlarda takır takır nasıl goller attıklarını gördük.

eğer kalan haftalarda transfer yapacaksak 1 tane düzgün ortasaha alalım, vasat kalabalıklar yerine 1 tane düzgün oyuncumuz olsun.

darknESS

emre toramanla ilgili bir açıklama yapıyım bildiğim kadarıyla. şu an bizle hala sözleşmesi devam ediyor ve paf takımla idmanlara çıkıyor. hiçbir takımla anlaşmasa bile garanti alacağı 400 milyar civarında oynarsa bu rakam 800 e kadar çıkabilir. bizim yönetim kendisini ve menajerini ikna etmeye çalışıyordu daha az para alıp kalması konusunda ama görüşmeler tıkandı. şampiyonluk primide ödendi sanırım (ödenmese alıcaklarına karşı serbest kalma imkanı olucaktı) bu yüzden hala bizde. taraftarda kalmasını istiyor alternatif olması için ama emreden daha haber yok.

Sol Açık

Alıntı yapılan: samsun155 - 20 August 2008, 20:44:36
güya bekleneni verememiş

Özür dileyerek sormak istiyorum;
Bu Madanda'yı seyredeniniz var mı?
Varsa kimler?
Herkes neden anlaşma imzalanmadı diye teknik direktöre kızıyor ama örneğin Eray'dan, Mustafa'dan, Cengiz'den iyi olduğunu nasıl anladınız?
Yani kara teni dışında neyine aşık oldunuz merak ediyorum...

Sol Açık

Onca adam arayacağımıza, teknik direktöre kızacağımıza, yabancı deyince gözümüz parlayacağına Celil'i düşünelim.

Gol sorununun golcülerden kaynaklandığını tahmin etmiyorum. Topu kalenin içine yuvarlamaktan zor olanı, kaleye getirmekte. Ortasaha derdimiz var (ve geçen sene de vardı). Ve Türkiye liglerinin her zaman en etkili oyuncularından Celil'e kapris yapıyoruz.

Bana göre Samsunspor'un şu anki kadrosuna sadece Celil eklense bile geçen sezondan daha güçlü olmuş oluruz. Geçen sezon da çok sıkıntılıydı, ama 2.yarı başındaki 1-2 maçı alsak play-off'a kalırdık (ki bence süper lige de çıkmış olurduk).

Mesele bu oyunculardan takım ruhunun yaratılmasında. Yani koşuyorlarsa -ki koşuyorlarmış- yaparlar. Sadece Celil'in kadroya katılması bile yeter...

kaan

Cengiz bizle sözleşme imzaladımı bu kaleci hakkında net bi bilgi verebilcek varmı

oguz_5528

Alıntı yapılan: kaan - 21 August 2008, 06:02:47
Cengiz bizle sözleşme imzaladımı bu kaleci hakkında net bi bilgi verebilcek varmı

evt imzaladı Liechtenstein ümit milli takımında oynuyor,çok gol yemesi doğal zaten...daha öncede turgutluspor ile görüşmüş Türkiyede.
http://www.ajansspor.com/futbol/tff2lig2/h/20080618/cengiz_bicer_turgutlu_yolunda.html

samsun155

Alıntı yapılan: Sol Açık - 21 August 2008, 04:25:29
Varsa kimler?
Herkes neden anlaşma imzalanmadı diye teknik direktöre kızıyor ama örneğin Eray'dan, Mustafa'dan, Cengiz'den iyi olduğunu nasıl anladınız?

benim yönetime bişe dediğim yokki.ben gazetede okuduğumu söyledim

oguz_5528

Ajanssporda Oktay Delibalta adı geçiyor..Samsunlu 1985 doğumlu,sözleşmesi bu sene bitmiş..

nomak55

Alıntı yapılan: Sol Açık - 21 August 2008, 04:25:29
Varsa kimler?

arkadaşım derdimiz futbolcu değilki bu kadar adam denendi hepsimi kotu madem hepsi kotu getiren adama sormazlarmı sen nasıl adam getiriiyorsun diye kaç tane denenipte alınan adam var 1 veya 2 millet cayır cayır yabancı transferi yapıyor bakacaz hepsine nasl ama hocada bi tane doru dürüst adam beğenmiyor be kardeşim....illa yabancı olması şart değil gurbetçi topçıular var canavar gibi ama adam gibi bi araştırma komitesi yokki zaten bize doru dürüst gurbetçi gelmedi daha ...bi aralar bi ersin dediler bayerleverkusen alt uapısından oda fos çıktı bizden sonra bir iki yerede gitti ama bi cacık olmadı