2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

KocumVolkan

09 August 2008, 16:30:21 #1140 Son düzenlenme: 09 August 2008, 16:31:58 KocumVolkan
http://www.laconscience.com/imprimer.php?id_article=7079

arkadaşlar bu sitedeki resimleri daha net boydan fotosu var :)

AntZ

09 August 2008, 16:34:09 #1141 Son düzenlenme: 09 August 2008, 16:44:39 berusa55
PARFAIT MANDANDA

Videosuda benden olsun :)

http://www.dailymotion.com/relevance/search/PARFAIT%2BMANDANDA/video/x5772a_parfait-mandanda_sport

Jean dan tercümesini bekliyoruz :D

@Ant55

Bu Link türkiye'de yasaklı bir link dostum! Dns ayarları değiştirerek ya da  bazı programlar kullanılarak açılır sadece.

berusa55

Adamların hangisi Steve hangisi Parfait karıştı ortalık neyse daha fazla foto eklemeyelim gazetelerde cıkar bugün yarın fotosu...Trnasfer hayırlı olsun Samsunspor'umuza...

Sadece Samsunspor

eLLis

Tuqberk nasıl o değil ya başlığı parfait mandanda yapmış adamlar kolpacılar :D

Bu arada dailymotionuda kapattılar ondan açılmıyordur açılması için bazı şeyler var netten araştırın.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: eLLis - 09 August 2008, 16:41:08

Bu arada dailymotionuda kapattılar ondan açılmıyordur açılması için bazı şeyler var netten araştırın.

neyse yarın bugün yerel gazetede idmanda çekerler o zaman görürüz

sadece55

Alıntı yapılan: tuqberk - 09 August 2008, 13:17:43
halk gazetesi foto koymuş ama bu onun fotosu değil bu steve mandanda ya benziyor bizim aldığımz bordeaux b takımında oynayan kaleci parfait mandanda bu kadar kalıblı değil ama olsun - süper transfer bide orta sahaya yattara gibi bindirmeler yapan bi ganalı aldık mı bu iş tamamdır

Zaten bizim aldığımız steve mandandanın öz kardeşi:))))steve mandanda marsilyanın as kalecisi inşallah kardeşide abisine çekmiştir

nomak55

mandanda ismini ilk okuduuumda hadi canım dedim çünkü benim bildiğim mandan da marsilyada oynuyor :) neyse sonuca baglandı steve marsilyada parfarit bordeux da hayırlısı bakalım....ya birde orta sahaya şöyle ngonge gibi bi karazindan alsak varya parçalasa şle suratli falan vurdumu çakan bi adam laazım....Yaw su Türk insanı ne güzel insan yaaa.....millet zencileri dışlıyor biz görünce seviniyoruz avrupada medeniyet yok medeniyet bizde şerefime

selahattin55

adamı yer bu siyahi yavv.adı gibi patroit füzesi gibidir inşallah.patroit manda.

oguz_5528

Alıntı yapılan: veis - 09 August 2008, 16:12:59
evet yukasrıdaki resimler steve manda ya ait bizimkinin net resmini bulamadım.
abii tam ismii nedir bn bişe anlamadımm yaa:?

berusa55

Kalecinin ismi Parfait Mandanda arkadaşlar.... Yarın ki yerel gazete haberlerini bekleyelim simdilik...

oguz_5528

Alıntı yapılan: eLLis - 09 August 2008, 16:41:08

abi baksana takımının amblemine marsilyanın amblemii od değill..

berusa55

Arkadaşlar su konu ne kadar uzadı. O fotoğraftaki abisi, Steve Mandanda. Bu kadar basit olay. Bize gelen Steve Mandanda'nın kardeşi Parfait Mandanda.

berusa55

Alıntı yapılan: kaan - 09 August 2008, 17:25:15
üstteki resimdeki berussa abi dimi benim araştırdığım kadarıyla bu

Sanırım kardesim. Simdilik kaleci olayına nokta koyalım. Bir iki güne cıkar gazetede.

oguz_5528

09 August 2008, 17:50:57 #1154 Son düzenlenme: 09 August 2008, 17:55:01 berusa55
abisine "cennnet burası,deniz ayağımın altında filan diecek. steve de 2 seneye kalmaz gelecek:D