2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

veis

sunbeam

06 August 2008, 14:02:31 #1036 Son düzenlenme: 06 August 2008, 14:04:10 sunbeam
Saka bir yana bu sekil gümbürtüye gidebiliriz. Daha 2-3 sene önceki kadromuza bakin. O zaman kadroyu bile elestirirdik ama simdi öyle takimi hayal bile edemeyecek durumlara düstük.

http://member.transfermarkt.de/de/verein/152/samsunspor/historie/kader.html  Mesela 2005/2006 sezonuna tiklayin.

AntZ

Alıntı yapılan: veis - 06 August 2008, 13:13:59
bizimle aynı grupda olan bi takım oyuncusunu niye elden çıkartır sormak lazım.

Veis kardeş yorumlarının çoğuna katılıyorum ama Antep elden çıkardı diye de kötü oyuncu olduğunu düşünmek yanluş olur bence. Fiyatta anlaşamamış olabilirler, Suat kendi getirdiği gençlere daha fazla güvendiği için gönderilmiş olabilir bilmiyoruz açıkçası.

Bu arada Veysel daha önce Bursaspor ve Kayserispor da da oynamış ve 2006 da 2 da 2 kere ümit milli olmuş ve 23 yaşında... Bu sezon Volkan Çekiç le birlikte Karşıyaka nında gündemindelermiş.

6 Temmuz 2008 yenigün gazetesinden...

KARŞIYAKA CANLANDI

Volkan Çekiç, Necati, Taha ve Veysel Aksu ile hafta başında sözleşme yapılacak   Etimesgut Şekerspor'un gol kralı Yunus Altun'u renklerine kattıktan sonra dış transfere ağırlık veren Karşıyaka yönetimi, dün aynı takımın ...
...

Futbol Şube Sorumlusu Tayfun Yelkenbiçer, G.Antep BŞB'li stoper Veysel Aksu ile ön protokol yaptıklarını, Bolusporlu İbrahim ile de el sıkıştıklarını belirterek, "Ufuk Ateş ve Coşkun Birdal ile de temaslarımız var

...

Karşıyaka'ya Konya'dan ikinci kötü haber geldi. Daha önce Ozan'ı satmayı düşünmediklerini Kaf-Kaf'a bildiren Konyaspor yönetimi, idmanlara çıkan Volkan Çekiç için 200 bin YTL bonservis bedeli isteyince transfer suya düştü.

...
Veysel,Serkan ve Ogün geçen sezon ilk 11 de yer alan oyuncular ve gerçekten kaliteli futbolcular..Yanlış yaptın Suat hocam..

veis

tamam veysel iyibir oyuncu olabilir şimdi net de araştırıyorum zaten ama genele yaydıgımız zaman transferde yanlış yollarda geziyoruz.hazırlık maçının amacı takımın adaptasyon sorunu yaşamaması yani defans ve kaleci blogunun uyumu veya orta saha forvet uyumunu görmek.ama bizde kaleci yok sezon başlıycak biz halen stoper derdindeyiz kaleciyi alıp anında maça mı çıkartacaklar.kalemiz saglam degilki geri dörtlüyü kuralım.takımı yönlendirecek orta saha yükünü çekecek adam yokken boş ve anlamsız transferler yaptırıyor hoca.ve başımız fena halde yanacak.

Sercan

Alıntı yapılan: veis - 06 August 2008, 14:13:31
tamam veysel iyibir oyuncu olabilir şimdi net de araştırıyorum zaten ama genele yaydıgımız zaman transferde yanlış yollarda geziyoruz.hazırlık maçının amacı takımın adaptasyon sorunu yaşamaması yani defans ve kaleci blogunun uyumu veya orta saha forvet uyumunu görmek.ama bizde kaleci yok sezon başlıycak biz halen stoper derdindeyiz kaleciyi alıp anında maça mı çıkartacaklar.kalemiz saglam degilki geri dörtlüyü kuralım.takımı yönlendirecek orta saha yükünü çekecek adam yokken boş ve anlamsız transferler yaptırıyor hoca.ve başımız fena halde yanacak.

Bugn bi haber okudum bazı takımlar aldıkları futbolcuların parasını sponsor aracılığıyla veriyolar.Klübün kasasından hiç para çıkmıyo bu yönteme başvurabilirmiyiz diye düşünüyorum ama hemen aklıma 1.lige çıkan basketbol takımımızın sponsor bulamadığı için kapatıldığı geldi...

AntZ

Veis kardeşim kesinlikle haklısın kaleci konusunda geç gelmesinden dolayı bir handikap olacaktır. İnşallah iyi bir kaleciyle anlaşılırda bu endişelerimiz biraz olsun azalır.

Bunun yanında özellikle Burhan konusunda sana katılıyorum. Ama Volkan ve Çağatay konusunda açıkçası ben umutluyum. Tamam şu anda sakatlar ama onların daha önce sakatlıkları olduğunu ya da bunların ciddi sakatlıklar olduğunu sanmıyorum. Erkan Ferin le de anlaşıldı ama sakatlığı olduğu için alınmadı. Bu konuya önem verildiğini düşünüyorum. Orta sahaya oyunu yönlendirecek bir oyuncu alınması konusunda hepimiz hemfikiriz. Burhan ın aldığı parayla yada üstüne 3-5 kuruş daha koyulsa iyi bir oyuncu alınabilirdi.

Eksik gördüğümüz noktalar sağbek, sol kanat, sağ kanat, oyun kurucu ve kaleciydi. Oyun kurucu dışında hepsi için oyuncu alındı. Kaleci konusunda zaten arayış içindeler...

Yapılan transferler eksik noktalara yapıldı ama doğru isimler olup olmadığını tartışabiliriz tabi.

İnşallah iyi bir oyun kurucu ve kalecide alınırsa en azından birşeyler için umutlanabiliriz.

AntZ

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 06 August 2008, 14:26:48
Bugn bi haber okudum bazı takımlar aldıkları futbolcuların parasını sponsor aracılığıyla veriyolar.Klübün kasasından hiç para çıkmıyo bu yönteme başvurabilirmiyiz diye düşünüyorum ama hemen aklıma 1.lige çıkan basketbol takımımızın sponsor bulamadığı için kapatıldığı geldi...

Malesef bazı takımlar dediğimiz takımlar sadece GS, FB ve BJK... Bunların dışında sponsor bakanlarımızda var tabi bu ayrı konu

pitbul055

ya bu ganalılar ne oldu arkadaşlar.o haberlerdemi balon çıkdı?hani 2 ganalıyı hocbeğenmiş ve alınacak deniyordu?

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: tolga - 06 August 2008, 12:00:57
bügün haber gazetesinde veysel hakkında hocanın bir demeci var veyseli almakla sağbek,sol bek,stoper, orta saha ve forvet  transfer ettik  diyor ya güldürme insanı hoca  o zaman transferi kapattık böyle  saçma bir demeç olurmu ya bu kadar çok yönlü  neden g.antep bel.buraktı bana göre hoca saçmalamaya başladı  kan kaybediyor hoca konusunda sıkıntı olacak gibi takımda hala kaleci sıkıntısı varken biz nelerele uğraşıyoruz  maçların başlamasına 25 gün var hala somut bişr grlişme yok yine sıkıntı çekeceğiz gibi

kardeş o haber doğru aldığımız veysel solda,sağda ve forvet'de oynayabiliyor ;) ayrıca gs'nin kalecisi orkun'u almak istiyormuşuz bizimkiler kiralama için 400 vermiş gs 800 diyormuş inşallah alırız, orkun süper olur

AntZ

06 August 2008, 15:50:49 #1044 Son düzenlenme: 06 August 2008, 15:52:41 Ant55
Alıntı yapılan: tuqberk - 06 August 2008, 15:36:33
kardeş o haber doğru aldığımız veysel solda,sağda ve forvet'de oynayabiliyor ;) ayrıca gs'nin kalecisi orkun'u almak istiyormuşuz bizimkiler kiralama için 400 vermiş gs 800 diyormuş inşallah alırız, orkun süper olur

Teklif edilen 400 ün 200 ü peşin 200 ü maç başı diye söylentiler var. 800 nerde 400 nerde birde yarısı maç başı... Orkun bu fiyatlara gelmez, zaten süperligden de bu fiyata yakın veren çıkar Orkuna. Valla biraz dalga geçer gibi bir teklif olmuş doğruysa. Bu şartlarda ya da yakın şartlarda alabilirlerse bu adamı helal olsun valla

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Ant55 - 06 August 2008, 15:50:49
Teklif edilen 400 ün 200 ü peşin 200 ü maç başı diye söylentiler var. 800 nerde 400 nerde birde yarısı maç başı... Valla biraz dalga geçer gibi bir teklif olmuş doğruysa. Bu ya da yakın şartlarda alabilirlerse bu adamı helal olsun valla

kardeş bence gelebilme ihtimali yüksek gs yeni bi kaleci aldı yabancı bide aykut var orkun fazlalık inş. alırız süper olur süper

AntZ

İnşallah alırız da, GS den gitme olasılığı yüksek ama süper lige gitme olasılığı daha yüksek bence  :( Keşke biraz daha verip alabilseler sonuçta kaleci takımın yarısı

jean

adeta kumar oynuyoruz ya patlama yapacagiz cok buyuk yada tam yatacagi zbakalim ne olacak

AntZ

Alıntı yapılan: jean - 06 August 2008, 16:04:01
adeta kumar oynuyoruz ya patlama yapacagiz cok buyuk yada tam yatacagi zbakalim ne olacak

Herşeyi tek cümleyle özetlemişsin valla kardeş şu 72 sayfanın net özeti olmuş  :)

Cagdas Ünver

06 August 2008, 17:16:06 #1049 Son düzenlenme: 06 August 2008, 17:18:58 Cagdas Ünver
GÜMÜŞDAĞ'DAN GÖZDAĞI

06 Ağustos 2008 Çarşamba 12:56
Gümüşdağ, "Benim bu zamana kadar çalıştırdığım bütün takımlar hızlı, tempolu ve sert oynamıştır. Samsunspor'da böyle olacak. Dediğimi yapmayan oyuncular, bu takımda yer bulamaz" dedi

UÇ DEDİĞİMDE UÇACAKLAR
Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, ligde modern futbolun gerektirdiği gibi sert ve agrasif oynayacaklarını söyledi. Sahada duran ve yürüyen oyuncuya tahammül edemediğini belirten Gümüşdağ, "Benim oyuncum sahada rakibini adeta ısıracak. Çok koşacak, mücadele edecek. Günümüz futbolda durarak top oynama artık tarihe karıştı. Forma kapmak isteyen oyuncu 'Uç' dediğimde uçacak" dedi.

DEDİĞİM OLACAK
Gümüşdağ, "Bank Asya 1. Ligi'nde basit ve hızlı oyun başarıya götürür. Biz basit futbol oynayacağız. Saha içinde oyuncularım sonuç ne olursa olsun 90 dakika boyunca koşup canla başla mücadele edecek. Dediğimi yapmayan futbolcu benim takımımda yer bulamaz. Benim çalıştırdığım takım her zaman tempolu ve hızlı oynamıştır. Maça gelen taraftar yenilsek bile alkışlanacak bir takım görmeli" diye konuştu.

Kaynak : Halk Gazetesi