2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

oguz_5528

hocaya bnde güvenmiyorum 1 sneyi 1 hocayla kapatamıoruzz..

AntZ

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 06 August 2008, 18:35:30
gçmiş olsun krdeşim:)

Eyvallah kardeş, hepimize :) Malum sitede... :(
Alıntı
Sayın kullanıcılarımız; Haberde karşılıklı atışmaların haber konusunun dışına çıkması ve bazı kullanıcılarımızın bu konudaki tutumlarından vazgeçmemelerinden ötürü yorum kapatılmıştır. Diğer kullanıcılarımızdan özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

AntZ

Alıntı
Ümit Korkmaz Samsun'a gelecek
19 Haziran 2008 Perşembe 13:53
Eintracht Frankfurt takımına transfer olan Avusturya'nın Türk kökenli oyuncusu Ümit Korkmaz, Samsun'a gelecek...
Alman Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Eintracht Frankfurt takımına transfer olan Avusturya Milli Takımı'nın Türk kökenli oyuncusu Ümit Korkmaz, Samsun'da yaşayan büyükannesini ziyaret edecek.

Alman spor dergisi Kicker'de yer alan haberde, Avusturya'nın Avrupa Şampiyonası'ndan elenmesinden sonra Frankfurt'a gelerek sağlık kontrolünden geçen ve son işlemlerini tamamlayan Ümit'in, tatile çıkacağı ve bu çerçevede Samsun'a giderek büyükannesini ziyaret edeceği belirtildi.

Avrupa Şampiyonası'ndan elenmeleri nedeniyle üzgün olduğunu ifade eden Ümit, geleceğini Avrupa Şampiyonası'ndan önce belirlemesinin iyi bir karar olduğunu, böylelikle şampiyona sırasında rahat ettiğini söyledi.

Ümit'in, Avrupa Şampiyonası'nda oynadığı futbolla iyi bir izlenim bıraktığı belirtilen haberde, Ümit'in, Avrupa Şampiyonası'na katılan diğer takım oyuncuları gibi 17 Temmuz'da Frankfurt'ta antrenmanlara başlayacağı kaydedildi.

http://www.internetspor.com/news_detail.php?id=75728

Şöyle adamları zamanında bulup getiremiyoruz elin Almanı buluyo.  >:(
Bırakın getirmeyi tanıyan Samsunlu olduğunu bilen varmı acaba :(

oguz_5528

adam zatn gurbetçii .....ÇaRşAmBAlı hemde:)))

AntZ

07 August 2008, 17:12:55 #1069 Son düzenlenme: 07 August 2008, 17:16:05 Ant55
Halk Gazetesinden
Alıntı
Teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ, her geçen gün daha iyeye gittiklerini belirterek, "Bu maçlar ölçü olmamalı. Biz ne yaptığımızı iyi biliyoruz" dedi

GENÇLER İYİ
Trabzon Karadenizspor karşılaşmasında çok gol atamamalarına rağmen iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, "Kadromuz ortada. Takıma yeni katılanlar daha hazır hale gelmediler. Bu yüzden gençlere daha çok şans veriyoruz. Bu da benim açımdan önemli. Gençlerin durumunu görüyorum. Rakibimiz karşısında iyi oynadık. Ancak gol vuruşlarında etkili değildik" diye konuştu.

TAKIM OLACAĞIZ
Her geçen gün daha iyiye gittiklerini de ifade eden Gümüşdağ, "İdeal kadroyla oynayacağımız günlerde gelecek. Takımda Samet Uzun, Caner, kaleci Eray özellikle de Burhan çok iyiydiler. Turgut çok yorgundu. O yüzden etkili olamadı. Sercan'a güç bindirmek için 90 dakika oyunda tuttum. Sefa, Can, Kenan ve Ömür'ü anlatmaya gerek yok. Almancı Murat Yıldırım'dan umutluyum. Yani iyiye gidiyoruz. Çocuklar rahatlayınca çok iyi takım olacağız" dedi.

Haber Gazetesinden
Alıntı
Isparta kampının dördüncü gününde denenmek için takıma katılan gurbetçi Murat Yıldırım, ilk sınavını dün verdi. Karadenizspor ile oynanan maçta 66. dakika sahadan kalan Murat, sergilediği performansla beğeni topladı.

Bu çocuk hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar

**KaR6**

bi resmi olsa bişeler söyleyebilirim ama eğer rahmetli mujdat gursu ya benzeyen cocuksa kuması iyiydi gerçekten ben izlediğimde..

sadece55

resmi haber gaztesinde var mustafa ordan bakabilirsin gazetede öve öve bitirememiş umarım bişeyler olur

**KaR6**

07 August 2008, 20:00:05 #1072 Son düzenlenme: 07 August 2008, 20:01:54 **KaR6**
internette var mı peki? istanbulda satmıyolar maalesef :) bi bakayım, editlerim mesajımı, kızmasın berusa abim ;D

edit: gordum ama benim dediğim o değil, tanımıyorum maalesef..

jean

sanirim hep bos cikti soylenenler mehmet nas yok taner falan isimleri geciyordu sanirim bu yili ortalarda bitirecegiz

maço

jean kardes su sıtede benden once uyesın sanırım

ama su olumsuz mesajları bırak kardesım kenara ya sen sımdı gormuyormusun para yok para.

kusura bakmada mehmet nas taner cenk bılmem ne bunlar bıze gelırmı sımdı kafan basmıyo mu ?(kusura bakma)

sımdı su usttekı yazıların altına senın su postun gıttı mı yanı?

sampıyonluk parolasıyla mı cıktık bu sene?

oguz_5528

celil,şenol,orkun transferlerini yapsın yönetim stad full çeksin..

AntZ

Jean ı ve bu sitedekilerin hiçbirini şahsen tanımıyorum ama burdaki çoğu arkadaşım gibi Jean ın da çok iyi Samsunsporlu olduğunu biliyorum

Ancak bende camakf_55 e katılıyorum

Mehmet Nas, Taner ve diğer birçok ismi alacağız ya da çok iyi transferler yapacağız gibi sözler vermedi yönetim. Bunların hepsi yönetim dışında çıkan haberler. Aksine önce borçları eritmeye uğraşacağız dediler.

Veis kardeşim ve bazı arkadaşlar gibi yapılan transferleri eleştirebilirsin, bu fiyatlara daha iyi adamlar bulabileceğimizi söyleyebilirsin, yönetimin transfer politikasını hatalı bulabilirsin ama şu durumda böyle beklentiler içinde olmak taraftarı hayal kırıklığına uğratır. Buda takıma zarar verir.

Tabiki bu kadro ya da yapılacak birkaç transferle çıkma şansımız var ama malesef kesin çıkarız diyemiyoruz kadroya bakarak...

Ama kötü bir kadromuzda yok. Yani biraz heyecanlı bir lig geçecek düşme korkumuz olmaz ama herşeyide yapabiliriz.

oguz_5528

AntZ

Kardeş o haber 23 haziran tarihli ondan sonra Jefferson ı aldı Konya

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20080709/Jefferson_resmen_Konyada.html

İnşallah alırız ama bence de gelme olasılığı zayıf.

nomak55

http://english.ajax.nl/web/show/id=154814/contentid=44311
murat yıldırım hakkında bu sitede güzel şeyler yazılmış zira bu muratsa !! ajax alt yapısından yetişmiş  orta sahada oynuyormuş, haziranda ajax ta yılın en iyi gen oyuncusu seçilmiş( genç takımda yani)  hala da ajaxın genç takımında oynuyor ve 18 yaşında