2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

ozkan17

afrıkalılar afrıkalılar lafı dolanıp druruyoda bı haber yok hala..hele bi gelsınler bakalım bı ımza atarkenn adamların resmını gorelım bılıp bılmeden bı laf atılıyo her seferde ortaya..example:erkan ferın trasnferı harıka harıka denıldı klubden bı acıklama gelmeden bız burda gelın guvey olduk ama sonuc fos..dıyecegım o ki hemen bı laf atılınca oltaya gelmeyelım

nomak55

biz zaten senelerdir yabancı transferini beceremiyoruz bi ngonge bi oruma başka varmı yokkkk
kiritayı bile adam sandık eşşşşeeeeeeeee annnımıza deydi daşş....

jean

KocumVolkan

HaSaNCaN

28 July 2008, 20:20:09 #754 Son düzenlenme: 28 July 2008, 21:08:55 streeturk
AlıntıSamsunspor transfere ara vermiyor!

Transfer çalışmalarını sürdüren Samsunspor, dış transferde Gökhan Kolomaç ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşma sağladı. Nuri Asan Tesisleri'ne gelen Orduspor'un tecrübeli defans oyuncusu Gökhan Kolomaç, Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ve transfer komitesiyle bir süre görüştü.

Görüşme sonunda Gökhan Kolomaç ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşma sağlandı. Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, Gökhan Kolomaç ile transferi kapattıklarını, sadece kaleci arayışlarının sürdüğünü, kampa gitmeden önce kaleci transferini de çözmek istediklerini söyledi. Taraftarlara da mesaj veren Köktaş, "Taraftarlarımız bize güvenmeye devam etsin" dedi.

Samsunspor transfer döneminde şu ana kadar dış transferde Volkan Çekiç, Çağatay Tekin, Burhan Coşkun, Zafer Şakar ve Gökhan Kolomaç ile anlaşma sağladı. İç transferde Serkan Aykut ve Kenan Yelek ile sözleşme yenileyen Samsunspor, Ferudun, Ramazan ve Hakkı ile ise yollarını ayırdı. Samsunspor, PAF Takım'ndan Samet Uzun, Hüseyin Canbaz, Atalay Caner Çolak, İsmail Hakkı Hafızoğlu ve Abdül Samet ile de profesyonel sözleşme imzaladı. Bu arada yurtdışında bazı futbolcuların da takip edildiği öğrenildi.

Öte yandan, Samsunspor yeni sezon hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürürken, Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ yönetiminde yapılan antrenmanda Kırmızı-beyazlı futbolcular, kondisyon ve teknik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Çağatay, Volkan ve Samet takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ile yönetim kurulu üyeleri de izledi.

1 Ağustos'ta Isparta Davraz'da kampa girecek Samsunspor'da Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, futbolculara ağır bir çalışma programı uyguluyor. Futbolcuların yeni sezona formda girmesi için çalıştıklarını belirten Teknik Direktör Gümüşdağ, başarının eğitim ve çalışmayla geleceğine inandığını kaydetti.

Kaynak: http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20080728/samsunspor_transfere_ara_vermiyor.html

Mesudiyeli

49.Sayfada Gökhan Kolomoç'u samsun alsın diye yazı yazmıştım ve akşam üzeri transfer olduğunu ögrendim.Gökhan Kolomoç Ordu'da kalmak için çok çaba gösterdi.Şükrü Bodur döneminden bir tek Şenol Demirci kaldı ve hepsi bir şekilde dışlandı.Gökhan'ın Samsunspor'a imza atmasına sevindim ve Orduspor ile sözleşme yenilemiş kadar mutlu oldum.Gökhan sen sağlam karakterli bir oyuncusun ve seni bir hiç uğruna çok sevdiğin takımdan uzaklaştıranlar bunun ne kadar büyük bir hata olduğunu anlayacaklar.

Samsun'lu bir arkadaş Gökhan nasıl 5 yıldır Ordu'da oynuyor devre arasında Bolu'dan Ordu'ya gelmiş diyor.Gökhan geçen sezonda aynı şekilde takımdan dışlandı ve Bolu kampından ayrılmak zorunda bırakıldı.Gökhan ve Volkan'ı Suat Kaya bir hiç uğruna G.S'li bebeleri oynasın diye takımdan kovdu.Gökhan ilk yarıda Bolu'ya uyum sağlayamadı ve Suat Kaya ayrıldıktan sonra Ordu'ya geri döndü ve ikinci yarıdaki 13 maç yenilmezlik ünvanımızı elimizde tutan oyuncuların başında geliyordu.O gelince defans toparlandı takıma özgüven geldi.

Gökhan Kolomoç 2 B'ye yükseldiğmiz ilk yılın devre arasında bizim takıma katıldı.2,5 yıl 2 B'de Orduspor forması giydi.TFF 1.Ligde geçen yılın devre arası hariç 2,5 yılda bu ligde formamızı giydi.Toplam 5 yıl Orduspor'a başarı ile hizmet etti.Gökhan tam bir takım oyuncusu ve sahada varını yoğunu ortaya koyar takımının kazanması için her şeyi yapar.Gökhan ile Samsun defansında sorun kalmaz,havadan rakiplerine kesinlikle kafa topu vermez.Gökhan'ın en büyük eksikliği geriden oyun kurmayı beceremez.Gökhan asla riske girmez ve sağlam oynar.Bugün 49.sayfada düşündüğüm olayın gerçekleşmesi beni sevindirdi.Gökahn'ın Samsunspor ile anlaşması sanki Orduspor'da kaldı gibi izlenim yarattı bende.Gökhan'ın degerini bilmeyenler ilerde çok pişman olacak.Gökhan adam gibi adam ve samsun camiasına hayırlı olsun..

vanlioglu

Alıntı yapılan: nomak55 - 28 July 2008, 18:41:24
biz zaten senelerdir yabancı transferini beceremiyoruz bi ngonge bi oruma başka varmı yokkkk
kiritayı bile adam sandık eşşşşeeeeeeeee annnımıza deydi daşş....
orda dur kiritaya laf yok kardeşim adam takımın dinamosuydu be ondan sonra onun gibi ortasaha gelmiş mi bakim samsunspora. Galatasaraya olan füzesini hiç unutmam 10 dakka bağırmıştım

oguz_5528

nomak55 katılmıyorum sana krita iiydi gs maçını kimse unutamaz zaten tunus milli takımında oynayan kais nasıldı ayağına çok hakimdi kral adamlardandı.. ayrıca gökhan kolomaç transferine hemen bitti demiyelim geçen sene son hafta giresun-ordu maçını izlemiştim sakat sakat oyuna girmişti sakatlığı dewam edio mu bilinmez ama ii bi futbolcu ii bi defans..

AntZ

Bana göre Timofte, Stelea, Milinkoviç, Kais (Belki), Kirita, NGonge, Oruma bu takıma gelmiş iyi yabancılar ve bunlardan başka aklıma gelmiyor. Bu dönemde bu kadar yabancıyı bir sezonda transfer ediyor takımlar. Demekki 20 senede 7-8 iyi yabancı transfer edebilmişiz. Yani yabancı transferini beceremiyoruz konusuna bende katılıyorum

sirin_polis25

arkadaşlar şu lig stelea ve allum gibi kaleciler gördümü bunlarında hakkını verelim unutmayalım epreanue vardı moldovanın 10numarası bu cocukda iidi

nomak55

Alıntı yapılan: vanlioglu - 28 July 2008, 21:06:08
orda dur kiritaya laf yok kardeşim adam takımın dinamosuydu be ondan sonra onun gibi ortasaha gelmiş mi bakim samsunspora. Galatasaraya olan füzesini hiç unutmam 10 dakka bağırmıştım

ohooo sen çok çabuk unutmuşsun ben anlatayım o zaman bu krita dediğin adamım fubolculuguna diyeceğimiz yok ama gaziantep maçında bizi 10 kişi bırakıp yenilmemizde başrol oynadıktan sonra devre arasında gaziantepe transfer oldu cabukmu unutuyorsunuz arkadaşlar soruyorum ???

darknESS

29 July 2008, 00:23:45 #761 Son düzenlenme: 29 July 2008, 00:26:25 darknESS
geçmiş sayflarda bizden tufan ve serdarın isimleri geçmiş. tufan manisayla anlaştı ayrıca bizde ne yazıkki pek iyi performans göstermedi çok heycanlıydı, oyun kurmaktan uzaktı ona gelen toplar genelde orta sahanın ordan taca çıkıyordu pas atma çabaları sonucu.
serdarda takımın yıldızı ve taraftarla arasında ayrı bi bağ var her maç öncesi ve sonrası serdar ortaya 3lü çektir tayfaya durumu. bu sene kadroda avusturyada kampta şu an. büyük ihtimalle yedek olucak ama onun gibi yırtıcı adamlar süper ligte dikiş tutturabilirler.
bunun dışında gidicek olanlardan ulaş ortakaya (stoper) zafer şahin (stoper, büyük kaptanımızdı) ve ersin (sol bek) var durumu belli olmayan. bu oyuncular henüz hiçbir takımla anlaşmadılar...

bu arada kolomoç bence defans için çok iyi trasnfer olur. benim izlediğim kadarıyla derli toplu oynayabilen defans oyuncularından biri. zaten ordulular onu çok seviyor. geçen sene başı suatın kiralıklarına kızıp boluya gitmiş sezon ortasında geri gelmişti. başarılı bir transfer olur.

Cagdas Ünver

bu durumda kaleci kaldi sanirim en gerekli mevkii olarak.

veis

bu transferler ve bu kadro ligde tutunabilir ama asla ilk 6 ya oynayamaz bu bir gerçek.ama olsun artık bi sene daha sabretmek lazım

veis

ayrıca dikkatimi çeken diger açıklama ise gidenler ve kalanlar açıkça yazılmış ama celilin ismi ne gidenlerde ne de kalanlarda yazılmamış belki bir ümitle celil kalabilir oda serkan aykut gibi kendini futbola verecekse tabiki.