2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

ahk34

demek ki celil efendi otobüs istiyor:)

körfez55

celilin babasıda sırtından vurdu.artık mecburen baküye gidecek :)

berusa55

"Samsunspor'un Transfer Başlığı'nda olduğumuzu hatırlatır" ve "Celil" konusuna son vermenizi tavsiye ederim.

Sevgi ve saygılar...

veis

transferde son hamlemizi kaleci ile tamamlayacagımıza göre bari alınan kaleci bar saglam olsa.ayrıca yönetim hayatının kumarını yapıyor kaliteli yabancı almamakla ne peşindeler bunada anlam veremiyorum.

veis

Önceliğim kulübümün
Samsunspor Süper Genç Takımının formasını giyen genç forvet oyuncusu Sercan Mustafa Özcan, Rize Pazarspor ile her konuda anlaştığını ancak gönlünün Samsunspor´da kalmaktan yana olduğunu söyledi.

BUGÜN YÖNETİCİLERLE GÖRÜŞECEK
Samsunspor´un genç forvet oyuncusu Sercan Mustafa Özcan, TFF 2. Lig ekiplerinden Rize Pazarspor ile her konuda anlaştı. Bonservisi Samsunspor´da bulunan genç futbolcu bugün Kırmızı-Beyazlı yöneticilerle bir görüşme yapacak. 8 gündür Bolu´da Petro Club tatil köyünde Rize Pazarsporla birlikte kampta bulunan genç oyuncu Sercan, "Kampta oynadığım maçlarda iyi bir performans sergiledim. Rize Pazarsporla her konuda anlaştım. Ancak bonservisim Samsunspor´da. Yöneticilerle bugün bir görüşme yapacağım. Kulübümle anlaşırsam tercihimi Samsunspor´da kalmaktan yana kullanmak istiyorum" diye konuştu.

berkayinho16

arkadaşlar biz zafer şakarı kiraladık mı?

oguz_5528

yeni duydum bu çocuğun ismini kalmasından yanayımm daha uzun yıllar var önünde..

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: berkayinho16 - 29 July 2008, 16:55:06
arkadaşlar biz zafer şakarı kiraladık mı?

Yok Zafer Şakar tamamen bizim oldu.

Kais

o kalcı tolga zengın bundan emınım kesın tolga gelecek bıze ınanıyorm baskanımıza

HaSaNCaN

bencede Tolga Zengin gelir. trabzon yabancı kaleci aldı tolga gibi adam yedek bekleyecek adam değil. ama kiralık mı yoksa satılık mı belli olmaz.

AllydeenleaR

bence tolgaya kadar diğer kaleci onur u gönderirler
her ne kadar tolgayı beğenmesem de sonuçta milli bir kaleci ve milli bir kalecinin de 2.lige geleceğini sanmam...

jean

bize iki kaleci lazim bir tane aldimi yedek kim olacak bir kac adam daha alsak iyiydi

veis

tolgamı onurmu dense ercüment derim bukadar açık ve net

HaSaNCaN

körfez55

ercüüüü ercüüüü :) ercüment  takıma ve şehre alışkın.en faydalı o olur bu dönemde samsunsporumuza...