2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

hasselbaink

İki Afrikalı ile kesin olarak anlaşılmış ama bu ikisinin önümüzdeki yıllarda Gençlerbirliği'nde oynatılmak amacıyla getirileceği söyleniyor. O zaman parasını da Gençlerbirliği versin bu adamların.

ahmet55

İlyas Kahraman'ın Adı geçiyor forumda.Gelirmi bilmem ama geçen sene kaç maçta izledim.Çok iyi bir oyuncu.Bize gelmesi halinde çok büyük işler başaracağından şüphem yok. 
Geçen sezondaki istatistiği;http://www.transfermarkt.de/de/spieler/7044/ilyaskahraman/default/2008/leistungsdaten.html

oguz_5528

Alıntı yapılan: hasselbaink - 26 July 2008, 15:02:38
İki Afrikalı ile kesin olarak anlaşılmış ama bu ikisinin önümüzdeki yıllarda Gençlerbirliği'nde oynatılmak amacıyla getirileceği söyleniyor. O zaman parasını da Gençlerbirliği versin bu adamların.
o nasıl oluyorr???bn anlamadımm

hasselbaink

26 July 2008, 15:28:20 #678 Son düzenlenme: 26 July 2008, 16:10:36 samsuni
yani şöyle oluyor
topçular Gençler'in malı oluyor ve bizde kiralık oynuyorlar
1 yıllık ücretini de biz veriyoruz...

Tabii bu da söylenti, inşallah yalandır.

KocumVolkan

ilyası alırız inşallah kaliteli topçu bir kaç maçını izlemiştim... bu afrikalı meselesi dogrumu ya ? çok kötü birşey... Umarım yanlış bilgidir...

mehmet yılmaz

İlyas ismi nereden çıktı bilmiyorum ama Birinci lige geleceğini sanmıyorum.
Keşke alabilsek; ilaç olur bize... 

ozkan17

ilyas ınsallah gelmez almayız da bence gelmezde zaten..paratı carcur etmenın alemı yok..35 yasında admlarla nereye kadar..bakalım su cagatay ve volkan neyın nesı..ınsallah duzgun cıkar transferlerımız de bıyerlerı gelırız

radikal-fma

Celil! Celille anlaşmak bu yapılan transferlere çokta ihtiyacımız yoktu celil isteseydi yani alacaklarını alsalardı bu takım süper ligde idi onunla anlaşalım

Tiryakiler55

26 July 2008, 18:25:59 #683 Son düzenlenme: 26 July 2008, 18:27:38 Tiryakiler55
Alıntı yapılan: veis - 25 July 2008, 14:41:06
aydın karabulut ismi türkiyede epey gündem yaratacak.ama kafkaf ilgileniyor ve buadam larda kiralıkda vericeklerse sayın ertugrul saglam ne bekliyor merak ediyorum.

biz aydın karabulutla ilgilenmişmiyizde ertuğrul samsunspor'a yollasın... erkan ferin işi noldu ??? kesin geldimi ?? ve bu afrikalılar hakkında bilgisi olan yokmu kimmiş neymiş neyin nesiymiş bunlar

Sercan

Ben artık afrikalısı ilyas ı falanında filanında diilim.Biz süper lige çıkalım da hangi oyuncuyla olursa olsun artık.Bu takımı yeri buralar diil çok sıkıldım ben...

bodensee55

55sercsan ayni fikirdeyim

ismimi misim hikaye cikacak takim maci alacak....

kesik edebiyati olmasinda...

keske tarik darende olsaydi takimda...

baba güngören beleldiyesporla oynicaz ....artik bazi seylin farkina varin...

veis

Alıntı yapılan: Tiryakiler55 - 26 July 2008, 18:25:59
biz aydın karabulutla ilgilenmişmiyizde ertuğrul samsunspor'a yollasın... erkan ferin işi noldu ??? kesin geldimi ?? ve bu afrikalılar hakkında bilgisi olan yokmu kimmiş neymiş neyin nesiymiş bunlar

samsunspor bizimle ilgileniyormuda bu şekilde saçma yorum yapıyorsun.illa ilgiyemi ihtiyacı var ertugrul beyin veya başkasının.samsunspor kan aglıyordu çıkıp bende ekmegini yedigim beni ben yapan takıma iki genç çocuk veriyorum demek için ilgiye gerek yok.

veis

maksiçin parasını biran önce vermeliyiz

D.Bakırspor'da eksi 6 puan şoku!
Süper Lig'de mücadele ettiği dönemde Bosna Hersekli futbolcusu Borislav Mikiç'e alacağını ödemediği gerekçesiyle FIFA'nın 6 puanının silinmesini istediği Diyarbakırspor'da büyük şok yaşanıyor.

berusa55

Evet veis kardesim çok önemli bir konuya dikkat çektin. Bugün bu haberi ben de okudum ve direkt aklıma bizim maksiç olayımız geldi. Yönetimimiz bundan haberdardır sanırım eger değilse de buna dikkat çekelim. Zaten çetin geçeceği belli olan lige bir de -6 puanla başlamak facia olur.

AntZ

26 July 2008, 21:07:56 #689 Son düzenlenme: 26 July 2008, 21:10:21 Ant55
Erciyes taraftarının Volkan Çekiç yorumları

Volkan Cekic

D. Tarihi: 12.03.1983
Yasi: 24
Boyu: 1,81
Uyrugu: Türkiye
Mevki: Forvet
Kontrati: 2010a kadar

oynadigi Takimlar:
07/08 Konyaspor Kayseri Erciyesspor
05/06 Türk Telekomspor Konyaspor
Istanbulspora golü atan ve herkes kim oldugunu soran Oyuncu, bu iste:
oyuna girer girmez golü atti...
yetenekli futbolcuya benziyor
Konyaspor'dan kiralik geldi
evet iyi bir oyuncu geldiği takımda iyi işler yapmıştı keşke kiralık değilde bonservisiyle birlikte alsaydık
inşallah hep bizim oyuncumuz olarak kalır başarılarının devamını bekliyoruz
volkan konyasporda 9 numara giyiyordu ilk 11de fazla çıkmıyordu ama oyuna girdiğinde ii top oynuyordu..inş erciyeste de aynı başarıları sürdürür..
Süper futbolcu
sezon başında konyadan ankaragücüne gitmiş sonrada ayrılmıştı heralde...
ordan bize gelmiş haberimiz yok...
valla sımdı kıralık olur yakında bızım olur merak etmeyın
( Konyaspor Taraftarı ) wallah volkan bizim oyuncumuz kiralik gitit hemen de gol atti helal volkan cekic
konyasporun maclari denk geldiginde genelde oyuna sonradan giren biriydi ama gole yakin tehlikeli bir futbolcu insallah erciyesimize faydali olur
Bu kim yaa
ıyı bır futbolcu gelecek vaadedıyor