2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

sunbeam

Burhan fena degil. Bizdeyken ilk baslarda bir kacta güzel golü vardi onun haricinde fazla verimli olmamitsi ama Erciyes formasi altinda iyi oynadi. Hatta Uefa kupasinda Macabi Telaviv'e de sallamisti galiba.

jean

ben bu adami hic hatirlamiyom anormla bir duurm vallahi

sunbeam

23 July 2008, 21:23:44 #542 Son düzenlenme: 23 July 2008, 21:27:09 sunbeam
Kocaelispor'u 4:3 yendigimiz mactada eski takimina gol atmisti Kasimpasa 'ya karsi müthis son dakika vole golü vardi. 99 numarali formayi giymisti. Diger golcülerimiz sakatken o sezon'un ikinci devresi Gökhan Kaba ile birlikte hücümda oynuyordu. Sanirim biraz olsun hatirlamissindir. ;)

Su maci hatirladinmi? http://de.youtube.com/watch?v=d97xR73AAvM

red_white

nasıl hatırlamazsınız sizde ya:S

sunbeam

Bu arada Zafer Sakar'da kesin bizde degilmi arkadaslar? Sanki yeni hocamiz onuda kampa davet etti diye okumustum. Galatasaraydan zaten kesin ayrilacakti simdi bizimmi oldu?

HaSaNCaN

veis

zafer bizde ve antremanlara çıkıyor ama kulübüyle net anlaşma yapmadık ancak olumlu gelişmeler olacagından dolayı antremanlarımızda bulunuyor.ayrıca burhan kasımpaşaya çok güzel bir gol atmışdı ama samsunsporun gol yükünü çekecek bir oyuncu degil.

oguz_5528

Burhan Coşkun ii bi transfer deil 2 sene önce evlenip bizi satan telefonunu kapatan geri dönmeyen kimdi arklar şimdi çokk iii transfer fln demeyin  Allah aşkına bide Volkan Çekiç geliyormuş forvet oyuncusu doğru mu?

oguz_5528

konyaspor'un kalecisi özden geliyormuş büyük ihtimalle..

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 23 July 2008, 22:37:12
konyaspor'un kalecisi özden geliyormuş büyük ihtimalle..

özden olayı doğru geliyor - rize değilmiydi yaa konya mı

sirin_polis25

23 July 2008, 23:39:27 #550 Son düzenlenme: 23 July 2008, 23:41:47 berusa55
ilk transfer iyi forvete ihtiyac da vardı zaten

jean

evet rizede eskiden konyadaydi inslalah gelir o fena sayilmaz burhani cikardim bence daha iyisini alabilirdik iyi bir yedek olur anca diye dusunuyorum

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: jean - 23 July 2008, 23:45:21
evet rizede eskiden konyadaydi inslalah gelir o fena sayilmaz burhani cikardim bence daha iyisini alabilirdik iyi bir yedek olur anca diye dusunuyorum

caner'den iyidir en azından burhan ;)

AntZ

24 July 2008, 02:27:37 #553 Son düzenlenme: 24 July 2008, 04:17:11 Ant55
Ajansspor da Burhan Coşkun Transferine Konyalı bir arkadaşın yorumu; (Galiba Volkan Çekiç transferi doğru)
24 Temmuz 2008, 00:27
iyi transfer.. galiba bizim volkanida almislar sol kanata süper olur bence dogruysa bizim topcumuzdu cok yetenekli bir futbolcu hayirli olsun samsunspora

Eğer doğruysa Celil gidici gibi..!

Burhan transferinden önce Volkan Çekiç transferini sonra Celil'in gidici olduğu sonucunu çıkardım banada biraz komplo teorisi uyduruyormuşum gibi geldi   :(

Samsunspor için fazla derin düşünmeye başladık galiba bu gidişle hepimiz filozof olup çıkarız yakında  ::)

Hayırlısı artık ne diyelim

veis

volkan gelecekse hem iyi olur hemde celil kesin gider.ama özellikle özdene çok ihtiyacımız var özden gayet başarılı bir kaleci.ama bu şartlarda defans blogunda aşırı derecede sorun var gibi duruyor.bir iki hazırlık maçı yapsakda takımın şablonunu görsek.