Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Alıntı yapılan: deli 55 - 05 June 2008, 17:08:07
ne mi yapmış dobi hasan...güldürmeyin adamı yaaa.adam bi kere trabzonsporlu.oğlunda bile trabzonspor forması var.hem dobi hasanın trabzonu her fırsatta samsuna değişeceğini adımız gibi biliyoruz.bakmayın trabzonda hayat yok diye samunda yaşıyo.dobinin çıkarı olmasa samsunspora sahip çıkıyorum ayağı atar mı.hangi parayla aday olacak da yok sahipsiz bırakmayız falan filan diyo.iş adamı diil bişi diil.burada dobi hasanın avukatlığını yapmana gerek yok.babanı tanımıyorum hiç bilgim olmadığı için hakkında yorum yapamıyoum.

tanısanda yapma zaten bence.. ne cıkarı olabilir onu da soyle madem o kadar biliyosun? ben kimsenin avukatlıgını yapmam burada, buna babam da dahil.. benim için -bu platform da- tek önemli olan Samsunspor'dur.. Evet, Trabzonlu olabilir Dobi Hasan ama trilyonları olanlar bile hala yan çiziyoken biz varız diyebiliyosa bu kadar acımasız olmanın bi anlamı yok..

mehmet yılmaz

Bence Turgut Tüfenk'in dışarıdan desteklediği bir yönetim oluşturulmalı. Çünkü "yönetimde olmasam dahi yardımda bulunacağım" demişti ve "başkanlığı düşünmeyeceğini, ön planda olmak istemediğini" de söyledi. Bu durumda kendisi ekonomik anlamda güçlü bir Samsunlu iş adamı olarak oluşturulacak akil bir yönetime finansman anlamında destek olmalı. Bu yönetime illa içlerinde benim adamım olmalı demeksizin Galip Öztürk'ten Bş. Bl. Başkanına kadar söz veren herkes de yardım etmeli. Çünkü sadece Samsunspor değil Samsun kaybediyor. Ulusal basında Samsun cinayet haberleriyle yer alabiliyor sadece. Herkes bilmeli ki Samsunspor bu şehrin en büyük -ve belki de tek- markasıdır.

Temliklerin kalkacağını sanmıyorum. Ama temliklerinin kaldırmayan kişiler istemeyeceklerine dair söz vermeliler. Çünkü isteseler dahi Samsunspor'un ödeyebilecek bir parası yok zaten. Bu durumda ne kendileri paralarını alabilirler ne de Samsunspor kendisini düzlüğe çıkartabilecek bir yönetime kavuşur. Bir de bu tür hassas konuları medya üzreinden konuşmak yerine yüz yüze konuşmalılar.

Her geçen gün Samsunspor'un aleyhine işliyor.

**KaR6**

Abi öyle de, böyle söz verenleri gorduk, 2 maç sonra kaybolup gidiyolar.. Bize cebinde parası olan ve baskanlık koltugunda oturan adam lazım.. Turgut Tufenk olsun baskan, temlikler kalkmasa bile hiç değilse sıcak parası olan bi adam baskan olmus olur.. belki bizim Çok değerli samsunlu zenginlerimiz de utanırlar biraz..

Ben artık SamsunSporumuzun basamak olarak kullanılmasını istemiyorum!! Bu zamana kadar her gelene buyuk baskan diye diye geldiğimiz hale bak.. Gerçekten SamsunSpor için sadece SamsunSpor için çalısan ve kulube para veren, para kaynagı yaratabilen biri geçecekse geçsin başa.. yoksa bıraksınlar çıksın ak koyun kara koyun ortaya, YETER!!

Kadir ÇELEBİ

TEMLİKLERİ KALDIRIYORUZ
Toplantıda alınan ortak kararı açıklayan Adnan Ölmez, yeni oluşacak yönetime her türlü desteği vereceklerini belirterek,"Daha önce yöneticilik yapmış ve kulüpten alacağı bulunan arkadaşlarımızın çoğu burada. Bu zor günlerinde kulübe sahip çıkacağız ve yönetime destek için temlikleri kaldıracağız. Sezon içinde maddi ve manevi desteğimiz de sürecek. Samsunspor zor bir süreçten geçiyor. Taşın altına elini koyacak olan yönetime her türlü desteğe hazırız" dedi.

TOPLANTIYA KATILANLAR
ADNAN ÖLMEZ
MAZHAR BAŞOĞLU
ARİF KOSİF
HASAN UÇAK
A. İHSAN YEŞİLYURT
KEMAL SOĞANCI
FATİH TEMİZ
ERCAN İNCE
RECEP ASAL
AYDIN ÖZVATAN
METİN ATEŞ
NAİM GÜLÇİÇEK
ADEM YILMAZ
HAKAN ÖZİÇ

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=10909

Yukarıdaki açıklamayı yapanlar bu isimler değilmiydi ?
dunden bu gune ne değişti ?

infraction

Başgöl Petrol'un Sahibi Hüseyin Başgöl Yarın Başkanlığa Aday Olacağını Açıklaması Bekleniyor.

Dostlarına Söleyen Hüseyin Başgöl En Geç Cuma Akşamına Kadar Adaylığını Açıklayacak.

Başgöl Olmaz İse Turgut Tüfenk Olsun.. Ama Olsun.. Ertelenmesin..

Kadir ÇELEBİ

hasselbaink

Mesaj 1
Reklam 1...

Hiç ama hiç sanmıyorum Başgöl'ün aday olacağını.
Kaynak nedir?

Kadir ÇELEBİ

05 June 2008, 19:34:06 #412 Son düzenlenme: 05 June 2008, 20:22:14 samsuni
Alıntı yapılan: hasselbaink - 05 June 2008, 19:33:36
Mesaj 1
Reklam 1...

Hiç ama hiç sanmıyorum Başgöl'ün aday olacağını.
Kaynak nedir?

Olsa olsa ta kendisidir :)

eLLis

Başgöl yönetimde değilmiydi o zaman yapsaydı yapacağını

hasselbaink

Yönetimi bırakınca parası olmayan Samsunspor'a 1.000.000 YTL alacak yazdırıp, önümüzdeki sezonun Bank Asya gelirlerine şimdiden temlik koyduran Başgöl'den söz ediyoruz değil mi? Yanlışımız yok yani.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: hasselbaink - 05 June 2008, 19:36:17
Yönetimi bırakınca parası olmayan Samsunspor'a 1.000.000 YTL alacak yazdırıp, önümüzdeki sezonun Bank Asya gelirlerine şimdiden temlik koyduran Başgöl'den söz ediyoruz değil mi? Yanlışımız yok yani.

Petrol Kralından soz ediyoruz...:D

eMMo

Nerde bu adamın petrolü ?? eğer dediğiniz gibi yaptıysa Samsunspora hiç bir faydası olmaz.. :-[

infraction

mesaj 1
Reklam 1 demiş bi arkadaş ne reklamı yapim niye yapim

Kaynak : yakın dostlarından ben
Biri de adamın petrolleri nerde demiş kardeş sen hiç samsuna gittin mi samsunda bulundun mu hiç samsunspor resmi web sitesine grdin mi orda yazıo

İyi Günler

eLLis

Alıntı yapılan: infraction - 05 June 2008, 20:01:20
mesaj 1
Reklam 1 demiş bi arkadaş ne reklamı yapim niye yapim

Kaynak : yakın dostlarından ben
Biri de adamın petrolleri nerde demiş kardeş sen hiç samsuna gittin mi samsunda bulundun mu hiç samsunspor resmi web sitesine grdin mi orda yazıo

İyi Günler
Arkadaş erzurumda ;) O petrollerin bize bir faydası oldumu

infraction

Başgöl Başkanlığa geldiğinde transferler vs. Petrol parası ile olcak bence yapmamız gereken basgolpet.com a grip iletişimden mesaj atarak lütfen başkan olun dersek bu gece açıklar