Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Bu formayı giymek istemeyenleri tutmanın anlamı yok.Onlara tek söylenecek söz GÜLE GÜLE bence.yönetim tarafına bakarsak adamların haklı tarafı çok.Kongre öncesi verilen destek sözlerinin boş olduğunu ve unutulduğunu bizim gibi onlarda iyi biliyorlar tabiki.Eski yanlışların faturalarını yüklenmemek istemeleri doğal.Biz herkesi İsmail UYANIK gibi SAMSUNSPOR sevdasıyla hemen işe dalacak,tüm zorluklara göğüs gerecek diye bekliyoruz galiba ama unuttuğumuz bir şey İSMAİL UYANIK BİR TANE VE BU ŞEHİR ONUN KIYMETİNİ MAALESEF BİLEMEDİ.

fanatik

Arena Gazetesinin Haberi

TEMLİKLER KALKMAZ İSE ADAY DEĞİLİM

Daha önce Samsun'da yayımlanan yerel gazetelere 10 maddeden oluşan ilan vererek, adaylığını kısmen açıklayan işadamı Turgut Tüfenk, bugün basınla yaptığı sohbet toplantısında, temlik konusundaki kararında ısrarlı olduğunu açıkladı.

Kulüpte kalan beş genç futbolcunun geçmişten gelen yaklaşık 400 milyar alacaklarını başkan olmasada  kendisinin vereceğini açıklayan Samsunspor başkan adayı Turgut Tüfenk, kulüp hizmet binasında çalışanlara bir maaş gönderdiğini, bir maaş daha göndermek için söz verdiğini ifade etti. 

TEMLİKLER KALKMAZ İSE YOKUM

Samsunspor kulubünde görev yapan eski yöneticilerin alacaklarına karşılık koyulan temliklerin mutlak surnette  kalkması gerektiğini de vurgulayan Tüfenk, "Ben geldiğimde beyaz bir sayfa açmak istiyorum. O yüzden tüm arkadaşlarımın noter kanalıyla alacaklarından feragat edip, daha sonra da kulübün bağış makbuzunu kestirerek sorunu kökünden çözmemiz gerekmektedir" dedi.

KESİNLİKLE BAŞKAN DEĞİLİM

Zorlu Gurubun yöntemini benimsediklerini söyleyen Turgut Tüfenk, "Ben de kesinlikle başkan olmayacağım. Ama benim dışımda hiç kimse bir tek adım dahi atamaz. Hesabını sorarım.Zaten yönetim kurulunda mali müşavirim, hukuk danışmanım mutlak suretle olacaktır. Kulübe başkanı ben atayacağım. Ama kontrol bende olacak."dedi. Yeni yönetim kurulu listesinin şartların kabul edilmesinden sonra açıklanacağını da söyleyen Tüfenk, herşeyin profesyonelce yürütüleceğini de belirtti.

HESAPLAR KARMA KARIŞIK

Kulüpde hiçbir hesabın düzgün tutulmadığını belirten Samsunspor Başkan Adayı Turgut Tüfenk, "Bana gelen bir listeye göre temlik alacakları 9 trilyon, başka bir listeye göre 10 trilyon. Bugün kulübün 15 trilyon 500 milyar liraya yakın vergi,  bir trilyon 600 milyar lirada SSK borcu bulunmaktadır. Piyalara olan borçların da ne kadar olduğu tam net değildir."şeklinde konuştu.

ESKİ FUTBOLCULARA BORÇ VAR

"Geçmiş yönetimin ödediğim diyerek, kaleci Kerim'den almadığı senedin bu gün kulübe külfeti 300 milyar liradır" diyen işadamı Tüfenk, "Böyle bir kaç futbolcçunun Samsunspor'da alacağı var. Ancak bunlarla anlaşarak rakamları aşağı çekip, ödemelerimizi yaparak temiz bir sayfa açmak istiyorum. Biz geldiğimizde kulübün bir şirket titizliğinde işletilmesi gerekmektedir." dedi.

ALTI TRİLYON İLE GELECEĞİM

Kendi cebinden üç, diğer gelirlerle toplam altı trilyon ile kulübe talip olduğunu söyleyen işadamı Tüfenk, Samsunspor'u bu dibe vurmuş halinden kurtarmak için elinden geleni yapacağını, bu rakamla da iddialı bir takım yaratacağının altını çiziyor. Tüfenk, gerekirse bir kulüp satınalabileceklerini de söylüyor.Ancak tüm bu söylemlerin yerine gelmesi için tüm temliklerin noter kanalıyla kalkması gerekmektedir. Aksi takdirde pazartesi günü akşamından sonra ben yokum diyor.

Kadir ÇELEBİ

Haber gazetesinin bu konudaki başlığı bile olumsuzluk içeriyor '' Şartında ısrar ediyor '' edicek tabi Samsunsporun tarihindeki en buyuk proje ortaya konulmuş orta vadede borçların bitirilmesi soz konusu yapılanlara anlam vermek gercekten mumkun değil...

Şundan eminimki Turgut tufenk reklam yapmıyor..

Reklam Yapanlar...daha onceki yıllarda soz verip kaldırılmayan temlikler yine bul yılda aynısını yapmayı planlayıp kendi reklamlarını yapma peşinde olanları P.tesi gunu olumsuz sonuc alındığı andan itibaren sitenin ana sayfasında bu sahışların samsunun yuz karaları olduklarını ilan etmeye davet ediyorum..

celebi

ben her zaman dyorum somut bir şeyler görmden iannmamak lazım diye >:(

safak.gedikoglu

En azından temlikleri olanlar Samsunspor süper lige çıkıp ve süper ligde 1 yıl oynayana kadar temlikleri geçici olarak kaldırabilirler.Süper ligde bir kulubün ortalama yıllık geliri 15-20 trilyon arasında.Kaldırın kardeşim temlikleride süper lige çıkalım ondan sonra isteyin paranızı.Şimdi hem doğru düzgün paranızı alamıyorsunuz hemde günden güne bu kulubü eritiyorsunuz.Ey eski yöneticiler farkındamısınız eğer bu kulüp bir alt lige daha düşerse bırakın para almayı o zaman ssk,vergi dairesi ve diğer alacaklılar kapınıza dayanacak.300-500 bin ytl paranın peşine düşmüşken çok daha fazla miktarlar ödemek durumunda kalacaksınız.Tamamen kaldırmıyorsanız bari geçici olarak kaldırında ne siz sıkıntıya düşün ne de bu camiaya gönül vermiş insanlar kan kussunlar.Samsunsporlu değilsiniz madem biraz mantıklı ve delikanlı olun.Ben şahsım adıma kaç para verdiğimi bile tam olarak bilmiyorum (çünkü verirken hiç geri alacağımı düşünerek vermedim).Kaç para olursa olsun ne şimdi ne de daha sonra ne temlik koyacağım ne de geri isteyeceğim.Samsunspor'umuza verdiğim emeğide parayıda helal ediyorum ve diğer yöneticilik yapmış olan arkadaşlarımızı da onurlu davranmaya davet ediyorum.Saygılarımla.
Şafak Gedikoğlu
Samsunspor Taraftarı

Nuri Asan

Şafak Abi;
Onur ben Bafra'dan bu sene Samsun'da ki ilk maçta yani Antalya maçında görüşmüştük sizinle.

Demişsiniz ki;süper lige çıkıp ve süper ligde 1 yıl oynayana kadar temlikleri geçici olarak kaldırabilirler.Böyle bir şey mümkünse neden kaldırılmıyor o zaman pek anlamam ama siyasi bir baskımı var yani bu paraları olan kişilerin dertleri ne.Böyle bir şey olmasını istemiyorum ama Samsunspor'un başarılı olmasını istemeyen temliği olan bu kişilere siyasi baskı yapabilirmi.Sonuçta bu temliği olan lişilerde biliyordur bu parayı alamayacaklarını.Temlikler kalkacak Samsunspor güzel günler görecek ve bazı kişilerin işine gelmeyecek Samsunspor'un başarısı?Ben bunu anlıyorum.

ozkan17

Alıntı yapılan: coleccionista1965 - 05 June 2008, 13:36:27
Şafak Abi;
Onur ben Bafra'dan bu sene Samsun'da ki ilk maçta yani Antalya maçında görüşmüştük sizinle.

Demişsiniz ki;süper lige çıkıp ve süper ligde 1 yıl oynayana kadar temlikleri geçici olarak kaldırabilirler.Böyle bir şey mümkünse neden kaldırılmıyor o zaman pek anlamam ama siyasi bir baskımı var yani bu paraları olan kişilerin dertleri ne.
baskan demiş zaten sevgılı coloccionista1965 delikanlılık gostersınler a dıye..tabı canım adamlar kendılerını akıllı sanıyor..bir verirken uc alma derdınde bazı ınsancıklar..

körfez55

tek nedeni tamamen siyasi fikir ayrılıkları.samsunspora malesef siyaset soktular.

55_HayLAZ_55

Belediyenin samsunspora sahip çıkması gerekiyor bütün şehirlerde bvelediyeler ilinin futbol takımına destek olurken malesef bizimkiler smausnspordan intikam alıyorlar

deli 55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 04 June 2008, 20:51:19
napmış bu kadar yakışmayacak çok merak ettim doğrusu..
ne mi yapmış dobi hasan...güldürmeyin adamı yaaa.adam bi kere trabzonsporlu.oğlunda bile trabzonspor forması var.hem dobi hasanın trabzonu her fırsatta samsuna değişeceğini adımız gibi biliyoruz.bakmayın trabzonda hayat yok diye samunda yaşıyo.dobinin çıkarı olmasa samsunspora sahip çıkıyorum ayağı atar mı.hangi parayla aday olacak da yok sahipsiz bırakmayız falan filan diyo.iş adamı diil bişi diil.burada dobi hasanın avukatlığını yapmana gerek yok.babanı tanımıyorum hiç bilgim olmadığı için hakkında yorum yapamıyoum.

Nuri Asan

Eski yöneticilerimizden Tarık Kaptan nerelerde.Şehirde sözü geçen birisidir uzun yıllardır da ses alamadık kendisinden.Samsunspor'un içinden gelen bir kişidir reklam için de bu işi yapmaz,derdi reklam olsa 50 defa ben adayım demişti.Anlaşılan o ki Tüfenk kendi reklamnı yapıyor inşallah yanılan ben olurumda temlikler kalkmasa bile adaylığını açıklar.

Tarık Kaptan fikrini düşünelim diyorum.

Sadece Samsunspor

Temlikleri kaldırcaz diye bütün ajanslara haber verdiler herkes haber yaptı, hadi notere gidip imzalayın deyince kimse meydanda yok 7 hazirandaki kongre yalan oldu. 14 hazirana kadar kalkar temlikler bence eğer kalkmazsa ki bence öyle bişe olamaz çünkü kimse aday olmayınca kulüp kayyuma kalacak ve herkes teker teker sorguya çekileceği için o işde olmaz eninde sonunda bir yönetim gelecek ama bu yönetim Turgut Tüfenk yönetimi olmazsa gelecek sene 2.ligb ye düşeriz

Nuri Asan

Tugberk temlikler kalksa babamda aday olur.Çıkıyormusun şu anda Samsunspor için eyvallah masal okumasın kimse daha.Boyna reklam yaptılar işte.Adnanın mahzarın reklamlarını gördük.bende adayım o zaman Onur Müzik Market adaylığını açıklıyor çıkım gastelerde boy boy resim çektirim yok efendim öyle dava yeter be oynamayın milletle

hasselbaink

Nedenini bilmediğim bir umudum var hala...

Bu şehirde Samsunsporluluk ölmemişse, birileri birşeyler yapacaktır. Eminim bizler gibi ızdırap çeken ama bizlerden imkan olarak daha iyi seviyede olan birileri vardır.

Eğer Samsun'da Samsunspor biterse, Samsun bitecek demektir. O halde bizler için ha kıyamet kopmuş ha dünya durmuş.

Anladığım kadarıyla herkes birşeyler yapmaya çalışıyor ama ortada bir ahenk yok.

Samsunspor için hayırlısı olsun.

cem and naz55

Alıntı yapılan: hasselbaink - 05 June 2008, 17:50:06
Nedenini bilmediğim bir umudum var hala...

Bu şehirde Samsunsporluluk ölmemişse, birileri birşeyler yapacaktır. Eminim bizler gibi ızdırap çeken ama bizlerden imkan olarak daha iyi seviyede olan birileri vardır.

Eğer Samsun'da Samsunspor biterse, Samsun bitecek demektir. O halde bizler için ha kıyamet kopmuş ha dünya durmuş.

Anladığım kadarıyla herkes birşeyler yapmaya çalışıyor ama ortada bir ahenk yok.

Samsunspor için hayırlısı olsun.
aynen haselbenk benim içimdede bir umut var bu sefer olacakmış gibi...
bence turgut tüfenk reklam yapmıyor en mantıklı olanı yapıyor...