Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: veis - 03 June 2008, 17:09:59
bolu spor otoparklarla aylık kulübe 80 milyar kazandırıyor bunu seneye vurunca 1 trilyon yapıyor az paramı deplasman ve primleri karşılıyor işte bize böyle destek verecek belediye ve belediye başkanları lazım.

katılıyorum veis abi bizdede meydanın altındaki kapalı otopark anneler parkının kapalı otoparkı ve meydandaki tekel binalarının arkasındaki açık otopark her gün fül çekiyo bunlar ....
  hadi yılda 1 trilyon olsun tff taksitlerini karşılar daha ne olsun ...

veis

biz 50 milyar için transfer yapamadık.

cem and naz55

böyle bir mutluluğu uzun zamandır yaşamamıştık galiba çok şükür büyük ihtimalle cts günü çoğunluk sağlanır turgut tüfenk başkan olur bundan sonrakş süreçi görürüz özellikle transfer politikasına sağlam bir kişi tayin edilmeli parayı çarçur etmeyecek bu transfer işinden borsasından anlayan iyi bir menejer olması lazım transfer komitesinin başında diye düşünüyorum gitmeyen futbolcularımızla anlaşılacağını tahmin ediyorum cts bu iş bitmesi gerekir çünkü zaman çok daralıyor

veis

cumartesi sonuç çıkdı çıkdı yoksa durum uçurumun kenarı misali dönüşü olmayan bir yol haline dönücek.takıldıgım diger konu ise turgut tüfenk aday olucaksa niçin ve neyi bekliyor adaylık ve açıklama için.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: veis - 03 June 2008, 17:52:34
cumartesi sonuç çıkdı çıkdı yoksa durum uçurumun kenarı misali dönüşü olmayan bir yol haline dönücek.takıldıgım diger konu ise turgut tüfenk aday olucaksa niçin ve neyi bekliyor adaylık ve açıklama için.

Çarşambayı bekliyor :) umalımki sorunsuz bir kongre olması için once çalışmalarını bitirmiş olmayı daha sonrasında açıklama yapmayı..

eLLis

İnşallah para sorunu olmazda yönetim futbolcu arasındaki ciddiyet korunur yoksa amatör takımdan farkımız kalmıyor herkez işini yapsın parasını alıp.

Ömrüm Tribünlerde Geçti

Samsunspor bu zor gunlerden inaniyorum ki alninin aki ile cikacaktir boyle bir takimin boyle bir sehrin buna fazlasiyla ihtiyaci var.bulundugumuz yer bize hic yakismiyor

nomak55

zamanında gerekli onem verilmedi takıma ligden dusmeden onceki iki üç sezon zaten takım kotu sinyaller veriyordu dogru durust transfer yapamadık yaptıkarlımızda saolsun yusuf ziya içine edip klubu bataga soktu ama buda politik bi davranıs yusuf ziya icin..onun derdi samsunspor hiç bir zaman olmamış ve olmayacaktır...adam oy derdinde resmen anladı o koltukta oturmanın gerekliliğini veya validen bi ültimatom yedi başkada aklıma birşeyy gelmiyor yoksa adamın açıklamalırını samimi bulmuyorum

Ömrüm Tribünlerde Geçti

emin ol y.ziya yilmaza kimse guvenmiyor zaten.dun o yapmis oldugu aciklamalarininda secimden dolayi oldugunu hepimiz biliyoruz.2001 yilinda Samsunspor tribunlerini basit bir istanbul takimina satan y.z.yilmazi Samsun halki yeniden belediye baskani secti.Takimin bu kotu gunlere dusmesinin de buyuk payi olan yusuf ziya eminim ki yeniden belediye baskani secilecektir.biz hainlerin dersini vermeyiz tam tersi onu bas taci yapariz,yapmsa idik 2001 de o tavrindan dolayi belediye baskani secilmezdi.

körfez55

aldığımız duyumlara göre turgut tüfenk aday olmuyormuş...yine yaptılar reklamlarını kullandılar samsunsporumuzu rezil herifler..allah hepinizin belasını versin...hevesimiz kursağımızda kaldı.

celebi

Alıntı yapılan: kuzey55 - 04 June 2008, 13:03:11
aldığımız duyumlara göre turgut tüfenk aday olmuyormuş...yine yaptılar reklamlarını kullandılar samsunsporumuzu rezil herifler..allah hepinizin belasını versin...hevesimiz kursağımızda kaldı.

Kaynek nedir? bilgilendirirsen sevinirim

eLLis

Kuzey kesinmi bu baya panikledim burada  :'(

Nuri Asan

kesin gibi bişey arkadaşlar
a.k. sokacam bunların yapacağı işe

körfez55

04 June 2008, 13:06:58 #328 Son düzenlenme: 04 June 2008, 13:09:55 kuzey55
kulüpten geldi haber arkadaslar kesinliği konusunda net birsey söyleyemem ama doğruluk payı oldukça yüksek...umarım asılsızdır,umutlarımızı tüketmeyelim...

eLLis

Böyle işin anasını avradını tu Allahın belaları bu kadarmı olur ulan bu insanları heveslendirdiniz