Kaleci Maksiç'in UEFA'ya yaptığı şikayet kabul edildi

Başlatan Sadece Samsunspor, 02 May 2008, 00:38:46

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

AlıntıSAMSUNSPOR KÜME DÜŞEBİLİR

Kaleci Maksiç'in UEFA'ya yaptığı şikayet kabul edildi. Samsunspor Maksiç'in parasını ödemedi. UEFA Kurallarına göre kırmızı beyazlı kulübe ağır para cezası, puan silmenin yanısıra bir alt lige düşürülmesi gündeme geldi.

SORUN BÜYÜDÜ
Türkiye Futbol Federasyonu'na olan borçlarını ödemediği için transfer yapma izni bulunmayan bu nedenle yeni sezon organizasyonu içerisine giremeyen Samsunspor'un başı bu kez UEFA ile derde girdi. UEFA Diyarbakırspor'un ardından Samsunspor'un da peşine düşerek sözleşmesinden doğan hakkın ödenmesi hususunda TFF'ye ve kulübe birer yazı gönderdi. Kaleci Göksel, Serkan Dökme gibi kırmızı beyazlı formayı giyipte kulüpten parasını alamayan futbolcular TFF'ye başvurarak hakkını arama ve alma yoluna gitmişti.

LİSANS YASAĞI
TFF yaklaşık 1 Trilyon YTL tutan futbolcu alacaklarının ödenmemesi üzerine Samsunspor'un lisans çıkarma hakkını dondurarak askıya almış bu nedenlede kırmızı beyazlıların ara transferde kadrosuna katmak istediği futbolcularla anlaşmasına rağmen lisans çıkaramadığı için ger göndermek zorunda kalmıştı. Transfer parasını alamadığı için kendisine müracaat eden Kaleci Dejan Maksiç'i haklı gören UEFA, TFF aracılığıyla kulübe bir yazı göndererek borcun ödenmesini talep etti. Samsunspor anılan sürede parayı ödemediği taktirde yönetmelikler gereği ağır para cezası ile birlikte puan silmenin yanısıra bir alt lige düşürülmesi cezası alabilir.

01.05.2008  12:17

Kaynak: http://www.gazetearena.com/haberdetay.asp?Newsid=1508

Öyle yada böyle illaki ödenir bu para neler atlatmadıkki  >:(

samsunmania

Bir bu eksikti. Günlerdir neden felaket haberi gelmiyor diye merak ediyordum. Gazeteler de hemen bir alt lig gibi felaket tellallığı yapıyor. Tamam ödenmezse olur ama önce tff gelirlere el koyup parayı uefa'ya gönderir. Zaten temlikli diyeceksiniz ama Maksiçin alacağı da milyon dolar değildir herhalde. Neyse halledilir inşallah.

veis

ya neler çıkacak hadi tamam borç borçdurda bide faydalanmayı becerebilecek beyinli yöneticilerimiz olsa bari akına mahkum etdiler bizi aslan gibi kaleciyide yollladılar.

nomak55

su maksiçi oynatmadılar adam kalmaktan mutluydu ama bizimkiler beyinsiz olduklarından surekli boka batıyoruz bu kadar kotu yonetilen bir kulup te psg adamlar fransa liginde kume dusmemeye oynuyorlar

celebi

Lazoli

sanki Sadece maksicin parasi ödenmedi. Liste cikarsin yonetim kime nekadar borcumuz var bilelim

celebi

Alıntı yapılan: Lazoli - 02 May 2008, 18:09:43
sanki Sadece maksicin parasi ödenmedi. Liste cikarsin yonetim kime nekadar borcumuz var bilelim

ben söyleyeyim istersen uçan kuşa  ;D

jean

yabanci anlamaz iste parasini ister gurbete gelmis ailesinden ayri onlari gecindirmek icin 1 yil para alammais aradan bir yil gecmis yine verilmemis baska ne apacaktiki adam haklilik payi yuksek adamin

oguz_5528

fener maçında alex'in penaltısını kurtarmıştı sonra 5 gol,nobre senin .......nese;)

veis

iyi kaleciydi şimdi nerelerde oldugunu bilen varmı acaba.

Sadece Samsunspor

AlıntıFİFA'DAN SON UYARI

27 Mayıs 2008 Salı 12:39

Samsunspor eski futbolcusu Maksiç'in parasını 1 hafta içinde ödemezse, bir alt lige düşme tehlikesi ile karşıkarşıya kalacak

CEZA KAPIDA
FİFA, Bulgar kaleci Dejan Maksiç'in borcunu ödemeyen Kırmızı-Beyazlı kulübe son uyarısını yaptı. FİFA Samsunspor Kulübü'ne Futbol Federasyonu aracılığıyla gönderdiği yazıda,"Maksiç'e olan 129 bin Dolar'lık borcunuzu tüm uyarılarımıza rağmen ödemediğiniz görülmüştür. Bu son uyarımızdır. Ödeme yapılmadığı taktirde kulüp uluslararası kurallar gereği bir alt kümeye düşme ile cazalandırılacaktır" denildi.

YÖNETİM SIKINTILI
FİFA Disiplin Kurulu'nun bir hafta sonra toplanacağı, Dejan Maksiç'in Samsunspor ile olan problemininde gündeme alınacağı öğrenildi. Kulüp yetkilileri, herhangi kötü bir durumla karşılaşmamak için çalışmalarını başlattı. Ancak, maddi sıkıntılar yönetimin elini kolunu bağlıyor. Buarada, Samsunspor'u FİFA anlamında bir tehlike daha bekliyor. Diğer futbolcular gibi bu sezon parasını alamayan Marciel'in de FİFA'ya başvuracağı öğrenildi.

Yeni gelecek olan yönetim başa gelmeden bu işi halletmeli eğer gerçekten geleceklerse

bezgınbekır

Allah yardimcimiz oldun ne diyelim  :'(

yaman55

düşecek gibi gözüküyoruz

veis

marcielin para alamıyacagı için fifaya başvuracagına inanmıyorum ama maksiç dogrudur ve nekadar yazıkki aslan gibi kalecinin hayatını oynatmıyarak bitirdik ve kalece topun t sinden anlamayan akını koyduk ne diyeyim allah akıl fikir versin.

US

İki gün felaket haberi almadık ya 3. gün kesin alıyoruz bi türlü su işleri halledemedik..