Kaleci Maksiç'in UEFA'ya yaptığı şikayet kabul edildi

Başlatan Sadece Samsunspor, 02 May 2008, 00:38:46

« önceki - sonraki »

veis

bu sıkıntı dönemin tek ilacı kongreden güzel sonuçlar almak ama şuda var samsunspora biri çıksın sahip olmak için ya önüne taş koyarız biz yada kongreye 52 kişiyle çıkarız varmı böyle bir durum ya sanki bakkallık seçimi varda 50 kişi katılıyorsun.

bezgınbekır

Alıntı yapılan: veis - 27 May 2008, 17:38:58
marcielin para alamıyacagı için fifaya başvuracagına inanmıyorum ama maksiç dogrudur ve nekadar yazıkki aslan gibi kalecinin hayatını oynatmıyarak bitirdik ve kalece topun t sinden anlamayan akını koyduk ne diyeyim allah akıl fikir versin.

bu fikrine katilamamk elde degil veis kardesim akinin ilk maci aklıma geldi adam topla oynarken kendine calim atiyodu ya boyle bi kaleci olabilr mi alakasi yoktu kalecilikle ben maksiçten cok umutluydum adamin formu iyiydi ama harcadik gitti olan yine bize oldu hem yararlanamadik hem de kendimizi bu yoklukta atese attık dedigim gibi Allah yardimcmiz olsun

yk55

bu şeref....siz futbolcular hem oynamıyorlar hemde sene sonunda fifa ya, federasyona başvurup duruyorlar. tabi doğal olarak haklı çıkıyorlar.
adi insanlar madem paranızı eninde sonunda alacaksınız neden oynamıyorsunuz paramızı aamadık diye. aldığınız o paralar zehir zıkkım olur, çocuklarınızdan çıkar  inşaalah.
taraftarım benim, sıkıntıyı sen çek kimsenin umrunda değil.

jean

sorun olacagini snamiyorum ne yapar edip birseyler yapilacaktir

bezgınbekır

Alıntı yapılan: jean - 27 May 2008, 21:21:18
sorun olacagini snamiyorum ne yapar edip birseyler yapilacaktir

orası kesin aga biseyler yapılcak ama üstümüzdeki bu karabulutlar dagılasin artık biz onu istiyoruz