gs-fb sonrası istanbul çocuklarına gerekli dersi verdik herkes rahat olsun

Başlatan yaman55, 27 April 2008, 21:40:56

« önceki - sonraki »

CeLiL_55

Biz Samsunda Doğduk SamsunSporlu Olduk İstanbul Müptelası olanlara Düşman olduk Samsunda FB,GS,BJK, Taraftarı Hiç bir şekilde sevinemez Şampiyonluk kutlayamaz bu tür olaylara müdale eden Samsunsporlu Kardeşlerimize Teşekkürü borç bilip yine bu tür olaylara müdale etmesini bekliyoruz 2005,2006 Sezonunda Gs lileri fena dövüp sevinçlerini kursaklarında bırakmıştık herkezden aynı Samsunsporluluk görevini bekliyoruz Samsun SamsunSpoRLuLaRın.55

Recep

SAMSUN SAMSUNSPORLULARINDIR hala bunu anlayamayan ahmaklar varsa eeeee tabiki bunu anlatmayı görev telakki etmeliyiz

samet

Alıntı yapılan: yaman55 - 29 April 2008, 17:40:06
pusudayız
ovcun hep biz yapıyoz artık taraftar guruplarıda destek vermeli...çiftliği mezbaneye çevirelim...

amiso06vb

neden bu istanbul nefreti yaw tamam samsunluyuz samsunsporluyuz herkesin görüşüne saygılı olsak olma mı?

Nuri Asan

Alıntı yapılan: amiso06vb - 30 April 2008, 12:46:50
neden bu istanbul nefreti yaw tamam samsunluyuz samsunsporluyuz herkesin görüşüne saygılı olsak olma mı?

o bizanslar buraya geldiklerinde bize burada söven onlardı
istanbula gittiğimizde taşlayan onlardı.
şu anda 2.ligte isek bunun tek sorumlusu bizanstır.bizans daha zengin oldukça biz buralara geldik.
akşam tv yi aç her hangi bir spor programını.o zaman neden nefret ettiğimizi anlarsın.
gelir dağılımına,aldıkları futbolculara bak.

sayimmi daha

Ne saygısı amisos ben bizans takımı tutan babamı kesiyordum.yolda bizanslı gördüğüm zaman müdahale ediyorum.Bizansa saygı duymak demekle hepimize küfür etmişsin sen,hiç yakıştıramadım sana

Baþkent_55

birader bak sana bi şeyler anlatayım bu takım küme düştüğü zaman samsun kan ağlarken bu istanbul yalakaları samsunda bayram yapmaya çalıştı.......samsunspor varolduğu sürece samsunda hiçbir istanbul yalakası salyaların dökemeyecektir nefretimiz bundan.......basını federasyonu arkasına alıp başarı diye aldıkları kupalarla övünüyorlar ......kusura bakmayın bu kadar haksızlık yapan bir topluluğa saygı göstermemizi beklemeyin ...........ADAM OLAN SAMSUNLU SAMSUNSPORDAN BAŞKA TAKIMI DESTEKLEMEZ .......SEMPATİ DUYMAZ ........NE KADAR KIZSADA KÖPÜRSEDE SEVDASINDA CAYMAZ ..........RENKLERE ARMAYA ŞEHRE .......BİZ BU TAKIMA AŞIĞIZ ........3 günlük deil bizim sevdamız ebedi .....her zaman SAMSUNSPOR

Nuri Asan

inanmıyorum,şu forumda bizansı anlattığımımıza inanamıyorum.birisinin saygı duy dediğine inanamıyorum

yaman55

Alıntı yapılan: amiso06vb - 30 April 2008, 12:46:50

herkes kendi şehrine sahip çıksa olmamı?

yaman55

Alıntı yapılan: samet - 29 April 2008, 21:22:41
ovcun hep biz yapıyoz artık taraftar guruplarıda destek vermeli...çiftliği mezbaneye çevirelim...

gün olur herşey düzelir

Çaðrý55

Arkadaşlar istanbul için peygamber efendimizin bir hadis-i şerifi vardır onu fetheden komutan ne güzel komutan, onu fetheden asker ne güzel askerdir İstanbul bizimdir takımlarını sevmiyorsak tüm dünyanın sahip olmak istediği şehire böyle bizans gibi yakıştırmalarda bulunmak doğru değil.

Nuri Asan

istanbul şehrine bizans diyenmi var.takımlarına (febe,6s,8taş...)bizans diyoruz inanamıyorum şu tartıştığım şeye

celebi

Tufan

dileyene dilediğince ama bizans demekle ne anlattığımız ortada seneye Kasımpaşa ile aynı ligteyiz onları ben bizans olarak görmüyorum mesela
tribünden destek veremedikçe çilesini çekmedikçe takımı desteklemenin ne anlamı var
İNADINA SAMSUNSPOR

jean

cagri 55 abi kusura bakmada cok sacma bir laf yazmisin ne alakasi var yuce peygamberin soyledigi lafla istanbul takimlarini sevmemenin o zaman sen cift takimlisin demekki