gs-fb sonrası istanbul çocuklarına gerekli dersi verdik herkes rahat olsun

Başlatan yaman55, 27 April 2008, 21:40:56

« önceki - sonraki »

Recep

Samsun Samsunlularındır birde Samsunsporumuda bütün samsunlular benimsese
sen samsunda yaşayacan oranın kaymağını yiyecen ondan sonra kalkacan istanbul yalakalığı yapacan yok öyle üç kuruşa beş köfte
samsundaki kardeşlerim elerine sağlık sonuna kadar sizinle beraberiz

harbisamsunsporlu5517

Kais

ya benım ewım de tam cıftlıkde kavgalara gelıcem kesın bayıltcaz onları

Nuri Asan

ellerinize sağlık arkadaslar
1 yada 2 hafta sonra saat 9'da çiftlikte bekleriz bizansçıları

Samsun,Samsunsporlularındır.

jean

hakan55

2 hafta sonra bütün samsunsporluları cıftlıge beklıyoruzz bizansılılara kutlama yook samsunsporlu olan ımkanı olan gelir...!

durgun

bende gelicem benide alın aranıza uzun zamandır istanbullu dövmüyordum :D:D:D

harbisamsunsporlu5517

sıvasspor sampıyon olursa kutlamayı bız yaparız nede olsa renktasız ;D ;D

Çaðrý55

Bence bi yer ve saat belirlensin orada hepimiz toplanalım zaten topluca gidince dağılırlar olaya gerek yok direnceklerini düşünmüyorum çünkü :)

US

Alıntı yapılan: Çağrı55 - 28 April 2008, 17:27:18
Bence bi yer ve saat belirlensin orada hepimiz toplanalım zaten topluca gidince dağılırlar olaya gerek yok direnceklerini düşünmüyorum çünkü :)
;)

CurvaSudSamsunspor

yer tesbit edelim herkes oraya gelsin şampiyonun belli olduğu gece organize yapalım ama bugünden kimse bişey yazmasın toplancağımız yer açısından

Nuri Asan

tespit edelimde tespitler burada belirlenmez zamanı geldiğinde geçen seneki gibi müdahale olacaktır.burda yazmak pek doğru olmaz.

samet

arkadaşlar niye hep biz yapıyoz...beni tanıyanlar bilir hep böyle olaylarda biz varız samsunspor sadece bizim mi lafa gelince herkez var ama icraat yok çok üzüldüm bizden başka samsunsporlu yoktu çiftlikte demekki bizde olmasak meydan boş kalacaktı...bende gidiyom zaten bursaya bundan sonra bursadan kovalıcam zaten milliyetçiliği yüksek bi şehir...

baha55

ARAKADASLAR BENCE ORGANIZASYON SAATİ BELLİ OLSUN AMA YERİ SON GÜN SİTEDE ACIKLANSIN..ATKILAR  FORMALAR, YER GÜK KIRMIZI BEYAZ OLSUNN O GECE...
,

Nuri Asan

Alıntı yapılan: baha55 - 28 April 2008, 21:10:03
ARAKADASLAR BENCE ORGANIZASYON SAATİ BELLİ OLSUN AMA YERİ SON GÜN SİTEDE ACIKLANSIN..ATKILAR  FORMALAR, YER GÜK KIRMIZI BEYAZ OLSUNN O GECE...
,

Baha sitede açıklanmasına gerek yok olası bir mevzuda,çatışmada,yaralanmada siteninde,tüm üyelerininde tepesine binerler.
Buradan uyaralım hiç bir kimse (febe ve 6s taraftarları) şampiyonluk kutlaması için tur atmaya,sevinmeye niyetlenmesin.
Olurda Sivasspor şampiyon olursa Sivaslılarla kutlarız bizde.ama bizansdan kimse aklından bile geçirmesin