Samsun'daki FB Futbol Okulu başlamadan bitirildi :)

Başlatan only55, 26 April 2008, 10:58:52

« önceki - sonraki »

only55

AlıntıAdmin Notu:
Daha önce üzgün bir şekilde Samsun'da bir FB Futbol Okulu açıldığı haberini vermiştik ancak Samsun'da bu işler öyle kolay değil, hele Kadıköy, İlyasköy gibi Samsunspor ve Kadıköyspor altyapı ağırlığının olduğu muhitlerde hiç kolay değil.. Nitekim bohçalarını toplayıp gitmişler.

En büyük Samsunspor

Haber Gazetesi 23.'ü sayfanın en alt sağ köşesindeki reklamı okuyorum. Sanırım kimse dikkat etmemiş ama çok üzücü.  >:(

>:( (Fenerbahçe Spor Kulübü SAMSUN FUTBOL OKULU MÜJDE AÇILDI. >:(
  Deneyimli Altyapı antrenörleri tarafından yetiştirilen ve başarılı görülen sporcular altyapımıza kazandırılacaktır. Sporcularımız modern bir altyapı anlayışı ile teknik - taktik , fiziksel-zihinsel , ahlaki ve sosyal açıdan gelişimleri ön planda tutularak eğitilicektir.

( Bütün bölgelere servis , Kapalı çim saha , 0-16 tüm yaş grupları için )
Geniş bilgi ve kayıt 0362 440 66 67
Reşadiye mah. Osmaniye cad. Yayçıkmazı no: 18
Çalışmalarımız Şampiyon Spor Tesislerinde yapılacaktır.

Ben bu olayı çok tehlikeli görüyorum. Yakında bjk - gs hatta ts bile açabilir bu altyapı tesislerini buralara. ( daha önce gs denedi ancak kapattırıldı samsunda bu tesisi )
[/color][/b][/b]

Nuri Asan

nerede bu Reşadiye mah. Osmaniye cad. Yayçıkmazı no: 18
kimse merak etmesin kapatırız burayı

bizans toprakları sandılar burayı

veis

ah onurum senin gibi düşünenlerin sayısı çok degilki aha buraya yazıyorum patlama olur kayıt için.

Nuri Asan

o derneğe klübe yazılanlarda o dernekle beraber patlar o zaman.
haber gazetesi birde reklamlarını yapmış.biazns yalakaları sizi >:(

veis

ya zaten samsunun yerel medyası buna destek veriyor bak şimdi derbi sonrası kesinlikle haber yazıcaklar.

Lazoli

Çaðrý55

Ya açılması Samsunda kötü bişey ama bunda bizlerinde suçu var taraftarımız birlik olup küçük çocukları hiç kendilerine özendirmediki stadda adam gibi bir şov izletebildimi?Bakın organize tek tribün şehirlere küçüklerde hatta bayanlarda ilgi duyuyor bu şartlarda Samsunda ancak biz ve tutarsa kardeşlerimiz tutar Samsunsporu malesef.

veis

samsunsporun sayılı taraftarı var zaten buda altyapılarını saglamlıgıyla oluyordu ama şimdilerde yeni nesil pek samsunsporla ugraşmıyor bir baba oglunu samsunspora yazdırıp açlık çekmesinimi ister bi düşünün armaganı babası zorla kayseriye verdirdi.

jean

veis

Bu yalaka basın olduğu sürece de bu sistem böyle devam eder.
ya zaten sorunun başıda basından kaynaklanıyor bu çocuk bu gün halk veya haber gazatesi alsa samsunspor haberleri cinayet romanı gibi gelir ama sen fb okul açıyor dersen okulu kapatsan neolurki adam krallar gibi gider genç fenerli olur.

only55

Bunlara ses çıkarılmadığı sürece ,  bunlar çoğalır. İyice asimile olmaya başlayacağız. Şehir milliyetçiliği kavramının en az olduğu kent sanırım burasıdır. Bu yalaka basın olduğu sürece de bu sistem böyle devam eder.
Bu olayın en kötü tarafı nedir diye soranlara cevap vereyim, bu tür altyapı okulları başka anadolu kentlerinde de war. Buralarda biraz sivrilen çocuklar hemen İstanbul'a gönderiliyor. oRada yeterli görürlürse o takıma ya da çevrelerinde yine kendileri için ileride yarar sağlayabilecek pilot takımlara yönlendiriliyor. Bunların bir çok örneği halen var. Şu anda gs, fb , bjk altyapılarında oynayan , en alt yaş grupları da dahil büyük bir çoğunluk anadoludaki bu tür spor okulu adı altında açılmış yerlerde bulunup istanbula getirilmiş oyunculardır. BEN BUNA KISACA BİR TÜR "FUTBOL MİSYONERLİĞİ" DİYORUM ...
MASUM GÖRÜNÜYOR AMA ASLA ÖYLE DEĞİL....  >:(

Çaðrý55

Alıntı yapılan: Çağrı55 - 26 April 2008, 11:42:37
Ya açılması Samsunda kötü bişey ama bunda bizlerinde suçu var taraftarımız birlik olup küçük çocukları hiç kendilerine özendirmediki stadda adam gibi bir şov izletebildimi?Bakın organize tek tribün şehirlere küçüklerde hatta bayanlarda ilgi duyuyor bu şartlarda Samsunda ancak biz ve tutarsa kardeşlerimiz tutar Samsunsporu malesef.
Ben yine bunu tekrarlıyorum basından önce budur bence çocuklar taraftarlar için o takımları tutuyor buda Samsunda yok normaldir aralarında çarşı ultraslan muhabetleri yapıyolar Samsunda muhabbeti yapılacak bi grup yok inanın maçlara gidiyorum hiç bir zevk almıyorum diyarbakır maçında zevk almıştım onuda unutamam zaten.Çocuklar bunlara bakıyor sağlam taraftarımız yok bu çok önemli bence.

MeL_55

Alıntı yapılan: PiyanistOnur - 26 April 2008, 11:25:08
nerede bu Reşadiye mah. Osmaniye cad. Yayçıkmazı no: 18
kimse merak etmesin kapatırız burayı

bizans toprakları sandılar burayı

kapatalim tasliyalim hertür seyi yapalim!!

yaman55

körfez55

ben de  gördüm burayı.bize oldukça yakın.trabzondan samsundan neden iyi futbolcular cıkıo? ist takımlarının altyapı tesisi yok.samsunspora gidiyo çocuklar...bu konuda kesinlikle bi çalışmamız olacak arkadaslar merak etmeyin.