Samsun'daki FB Futbol Okulu başlamadan bitirildi :)

Başlatan only55, 26 April 2008, 10:58:52

« önceki - sonraki »

only55

En azından  ; tek ben de olsam , yapılan yanlışLığa karşı çıkıyor ve gördüğüm tehlikeyi dile getirmeyi kendime bir borç biliyorum. Susmak yerine bunu yapmayı tercih edİYOrUm. Sorun da bu zaten; herkes aman banane dedikçe bu noktaya geLiniyor, eğer duyarlı insan sayısı bu şehirde artsa , her türlü sorunu kendi içimizde aşarız... Öyle bi birliktelik SAMSUN'da hiçbir zaman olmadı, bu gidişle almayacaktaa.. NE YAZIK Kİİ... ::)

veis

ya senin yüregine saglık ama yıllardır anlatdıgımız noktada bu samsun hayatda birlik olamıyor bu maçdada aynı trübindede aynı bakkaldada aynı istanbulda memleketçilik anlamındada aynı.

only55

Ben nerde SAMSUNlu görsem içim kıpır kıpır oluyo. 4 SEne dışarda üni hayatımda hep bunu yaşadım ama bizim milletimizde bu ruhsuzluk alöış başını gitmiş, ben anlayamıyorum bu insanları.

veis

Alıntı yapılan: only55 - 12 May 2008, 17:15:04
Ben nerde SAMSUNlu görsem içim kıpır kıpır oluyo. 4 SEne dışarda üni hayatımda hep bunu yaşadım ama bizim milletimizde bu ruhsuzluk alöış başını gitmiş, ben anlayamıyorum bu insanları.

samsunspor bu hallerdeyse bunda mazhar başoglunun sezgin gümüşün veya başkalarını suçu yok bizim halkımız takımına samsunsporuna sahip çıkmadı.

US

SAMSUNSPORUMUZ Bİ KAFAYA OYNASA BUNLAR ZATEN BARINAMAZ SAMSUNDA SAMSUNSPORUMUZ SÜPER LİGDEYKEN BIRAKIN FUTBOL OKULUNU DERNEK ACAMIYOLARDILAR..
BİZE BASARI LAZIM BASARI

körfez55

gerektiği gibi şampiyon spor tesisler halı saha olarak hizmete devam ediyor.renkleri artık sarı lecivert değil..okul bfraya taşındı...samsun kadıköyde gerekli ilgiyi bulamadı.benim büyüdüğüm mahallede kadıköyspor ve samsunspor tutulur.istanbul takımına kimse tahammül edemez...sonuc itibariyle samsunda bir fb altyapı oklulu yokk..olamazdaaaa...

nomak55

fb tesis acar tabi boyle gittikce biz alt yapımızla tanınmıs bir kuluptuk ama senelerdir doğru drüst adamlar bir turşu cıkartmadık alt yapıdan...madem transfer yapamayacgız durum ortada.eliimizde tek seçenek var alt yapıyı kuvvetlendirmek başka çıkarı yok malesef.....ama sağlam temellere oturtuşmuş..yeniden yapılanmaya gidecek bi alt yapı lazım..

bafradan55

Burası Samsun bu işler öyle kolay olmaz. Olmamalıydı Allahım a çok şükür olmadı da zaten. ;)

celebi

ozkan17

nolcaktı ya..burası samsun baska bıyerle karıstırdılar heralde..

delacoste

dogru evet byle seyleri samsunda müsade edilmemesi gerekiyor bence.acacaksa samsunspor acsin

nomak55

samsunsporun amator klupleri destekleyerek boyle birşey yapması lazsım ama gel gorki daha as topcuların paralarını veremiyoruz zor gozukuor

CarSambaLi.Lord

Hızlı Giden Atın Bo*u Seyrek Düşer :) buda buralardan gider El birliği olursa

only55

enerbahçe Spor Kulübü'nün Samsun Bafra ilçesindeki Futbol Altyapı Okulu'nda yetişen 8 sporcudan 3'ü, Fenerbahçe Kulübü'nün Fikirtepe Tesisleri'ndeki seçmelerde başarılı oldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Bafra Futbol Altyapı Okulu, İstanbul merkez altyapı seçmelerine, teknik direktör Galip Es liderliğinde 8 sporcu ile katıldı.

Fenerbahçe Kulübü'nün Dereağzı Tesisleri'ndeki seçmelerde, Fenerbahçe Spor Kulübü Bafra Futbol Altyapı Okulu'nun 3 sporcusu beğenildi. Fenerbahçe merkez altyapı antrenörleri tarafından seçilerek kayıt edilen 3 sporcu, haziran ayında İstanbul'da Fenerbahçe'nin altyapı tesislerinde yeni sezon çalışmalarına katılacağı bildirildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Bafra Altyapı Futbol Şubesi Sorumlusu ve Bafra Tekelspor Başkan Vekili Serhat Mürtezaoğlu, "Bugüne kadar Fenerbahçe Spor Kulübü altyapı seçmelerine ve çalışmalarına toplam 14 sporcu gönderdik. Geçtiğimiz günlerde de gönderdiğimiz 8 sporcudan 3'ü seçmelerden başarılı oldu. Sporcularımızın başarısı bizleri çok sevindirdi. İnşallah, Bafra'dan nice futbolcuyu Fenerbahçe Spor Kulübü'ne ve Türk futboluna kazandıracağız. Çalışmalarımız bu doğrultudadır.

Ben, bütün sporcularımıza ve çalışmalarda başarılı olan 13 yaşındaki Ercan Coşkun, 12 yaşındaki Harun Gürel ve 11 yaşındaki Berkay Anıl Kısmet adlı sporcularımıza nice başarılar diliyorum. Ailelerimizin bu sportif konuya daha fazla ehemmiyet vermelerini rica ediyorum" diye konuştu.

celebi