Bank Asya 1.Lig 31.Hafta | Samsunspor'umuz:0 - Giresunspor:1

Başlatan yaman55, 13 April 2008, 15:48:46

« önceki - sonraki »

adige73

maçta şirinler yönetim gitsin diye tezahürat yaptı peki yönetim istifa etti diyelim kim gelecek samsunun başına daha geçen sene değil mi yalvar yakar bu adamlar geldi yönetime bu yönetim gelmese kulüp kayyuma kalacaktı.galip öztürk mü gelecek zaten sezgin gümüşü getiren galip öztürk değil mi

jean

oneùsiz bir macti benim icin macin oldugunu bile unutmusum aksam 7 de aklima geldi telefon ettim memlekete oyle ogrendim adamda zevk falan birakmadilar ne yazikki

hala kızı

yorum yapmaya ne hacet...
burdan;
Giresunspor'u kutluyor,Samsunspor'umuzu kucaklıyorum

veis

red_white

veis

giresunun esasında kadrosu çok iyi hele o yabancıları yokmu onun ayarında 2 tane de bizim bulmamız vede gençlerle kaynaştırmamız lazım.başarı bu şekilde gelicekdir.

envercan28

20 April 2008, 12:33:44 #276 Son düzenlenme: 20 April 2008, 13:08:19 admin_
Alıntı yapılan: samsuni - 19 April 2008, 18:16:40
Öncelikle dostluk adına mükemmel bir tribün olduğunu söylemem lazım. Maç öncesi, süresi ve boyunca en ufak bir sürtüşme, atışma vs. olmadı. Bu bence altı çizilmesi gerken önemli bir nokta idi.

Dün Celil ve Hakkı'nın kadro dışı kalmasından sonra maçı kazanamayacağımız belli olmuştu. Hatta bence kalan üç maçımızı da kaybedeceğiz. Futbolcular takımı kümede bırakarak görevlerini yaptıklarını düşünüyorlar.

Maçla ilgili teknik, taktik analiz yapacak pek birşey yok. Maç boyunca futbolcularımızın birbirlerine el ,kol hareketleri yapmaları, kulübenin takıma hakim olmadığını göstergesi idi zaten. Feridun'un gördüğü aptalca kırmızı kart için aptalca demişim zaten, başka söz ne hacet?

Bugün tarihimizde ilk defa evimizde yenildik Giresun'a. Açıkçası beklenmedik birşey de olmadı bizler için.

Özellikle Şirinler grubu maçın ilk yarısı boyunca yönetimi protesto etti. Maçın başında statta olmayan Celil ve Hakkı için "Celil buraya, oley oley, oley" ve Hakkı buraya tezahüratları tribünlerinin dünkü gelişmelerle ilgili olarak tavrının netliğini ortaya koyar nitelikte idi. Sezgin Gümüş aleyhinde sert sloganlar atıldı. Zaten gruplar bugün protesto içinde oldukları için hem sayı bakımından hem de tezahürat bakımından asgari düzeyde idiler.

Maç içinde her iki tribün de birbirleri lehine tezahüratlar yaptılar. Bu güzeldi ama daha da güzel olanı sevgili kardeşim Timofte için Giresun tribünlerinde açılan pankart ve atılan sloganlar idi. Teşekkür etmek istiyorum bir kez daha.

Ayrıca onların tribünüde çok sayıda Samsunspor atkısı gördüm, maç sonunda da birkaç arkadaşla otobüslere binmeden önce sohbet etme imkanımız oldu.

İnşallah seneye her iki takım da daha iddialı pozisyonda olurlar.

EveT Hersey Cok qüseLdi Macin icinde Ama Aranızdan 3-4 d**** Hersey cok qüseL qiderken evimize Kutsal topralara dönerken daha stattan 1km uzaklasmadan Arabamızı TasLamasaLar daha qüseL olacaktı :@ Arabada resmen Kocaman bir delik olustu k.bakmayın ama ağzımı bozacam belki foruma takılıyolardır eğer o tas atan ???????? o kadar delikanlılarsa Giresuna tekrar geLdiklerinde Yanımızada Uğrasın !

red_white

sen ona bakarsan her takımda war böle bilip bilmeden ağzını bozma bir kaç kişinin yaptığını tüm samsunsporlulara mall edemezsin  ortada bi güzel ortam war karadeniz kardeşliği war

Baþkent_55

helal olsun giresunspor kutluyorum sizleri........bu arada buradaki kimse taş atma safsatalığını göstermez ......foruma mal etmeyelim lütfen

Çaðrý55

Bi kere taş atanlar Samsunspor taraftarı değildir kesinlikle katılmıyorum yaşları küçüktür olay çıkarmaya yer arıyolardır kendilerince bişeler yapmışlardır.Ama böyleleri her yerde var.Samsunsporluluk taş atmak olamamalı o yüzden onlara Samsunspor taraftarı olarak bakmıyorum.

Baþkent_55

çağrı kardeşime aynen katılıyorum samsunspor taraftarı böyle korkaklıklar yapmaz.

veis

neyse sonuçda pankart açıp önemli bi işe imza atdılar bu anlamda kendilerine teşekkürler.arabalarına taş atma olayına gelincede yukarıda belirtildigi gibi kendini bilmez insanlardır.2 karadeniz takımı saha içi ve dışında gayet iyi maça imza atdılar herkese teşekkürler.arkadaşda sanırım onlara olan kızgınlıgından olsa gerek sert yazmış tekrar etmiyecekdir diye umuyoruz.

yönetici

@envercan28
o taş atan aptallar samsunsporlu değillerdir
tasvip etmiyoruz tıpkı forumla alakası olmayan bir konuyu yazmak için buraya üye olan ve onlarca güzellik arasındaki tek çirkinliği gören seni de tasvip etmediğimiz gibi...

bu çocuğun yazdıklarına cevap vermeyin, verilen cevapların bir kısmı tarafımızdan silinmiştir.

sezgin

evet taraftar yönetim istifa diye bağırdı yönetim gidince ne olacak hatırlayın geçen sene yazın 4 ay aday çıkmadı almanyadan gelen tanımadığımız adamı bile kulup başkanı yapacaktık SAMSUN SPORUMUZA faydası olacaksa tabiki istifa etsinler

son nefes55

Alıntı yapılan: sezgin - 20 April 2008, 13:36:04
evet taraftar yönetim istifa diye bağırdı yönetim gidince ne olacak hatırlayın geçen sene yazın 4 ay aday çıkmadı almanyadan gelen tanımadığımız adamı bile kulup başkanı yapacaktık SAMSUN SPORUMUZA faydası olacaksa tabiki istifa etsinler

yaa kardeşim bende senin gibi düşünüyodumm bu adamlar iyii diyee ama öyle değil sezgın gumuşun yapacağı başkanlığı herkes yapabilir hatta daha iyi bile yapabilir diyorum futbol bilgisi olan için adam takıma hiç bişey vermiyor
(yiyo demiyorum) bundan dolayı gitsin artıkdaa gelen olursa eminim gelecektir birilerii
git artık gümüş gitt