Bank Asya 1.Lig 31.Hafta | Samsunspor'umuz:0 - Giresunspor:1

Başlatan yaman55, 13 April 2008, 15:48:46

« önceki - sonraki »

hakan55

Git düş yakamızdan tamam takımı kayyumdan cıkardın ama şimdi cıkardıgın yerinde altındayızz en iyi örnek armagının cok komik bir rakama satılmıs olması (tabi ne kadarı dogru bılemem) futboldan hiç anlamıyorsun hiç takımı kurtarmak adına bırsey yapmıyorsun bır kurus verdıgın yok eee daha ne artık gitt yeter..!

veis

ana sayfada tarihimizde ilk defa yenildigimiz yazıyor giresuna ilk maçdada yenilmemişmiydik yoksa benmi yanılıyorum.bi ihtimalde samsunda ilk defa yenildik acaba hangisi dogru.

berusa55

Alıntı yapılan: veis - 20 April 2008, 21:04:28
ana sayfada tarihimizde ilk defa yenildigimiz yazıyor giresuna ilk maçdada yenilmemişmiydik yoksa benmi yanılıyorum.bi ihtimalde samsunda ilk defa yenildik acaba hangisi dogru.

Samsun'da ilk defa yenildik veis'im evet..

veis

teşekkürler berusa istanbulda giresunlu bi arkadaşım varda iddaaya girmişdik yanılmamışım.

edmontdante

Bilgisayar bozuk olduğundan maçla ilgili yorum yapamadım.Zaten yapacak bir yorum da yok aslında.

Maçın benim için tek anlamı CENNETİN TİMOFTE'siydi.ALLAH  mekanını cennet etsin kardeşim.

Tarihimizde bir ilki daha bizleri yaşatan herkese teşekkür etmeyi de unutmayım.Teşekkürler

Nuri Asan

Malup olduk,sağlık olsun.Yönetimde bu kadar olumsuz kişiler olmasına rağmen bu futbolcular bizi ligte bıraktı.Sakarya maçında son görevimizi yapar,bu senelik vedamızı yaparız.
Sezgin Gümüş istifa

Ladikli

Bu şartlarda takımdan fazla birşey beklemeye gerek yok.Giresunspor taraftarına Cennetin TİMOFTE'si pankartını birkezde Samsun'da açtıkları için nekadar teşekkür etsek azdır,ellerine sağlık.

veis

bu maçdan sonra artık şeklimiz şemalimiz belli oldu bu topçular ödeme konusundaki sıkıntılardan dolayı oynamayacaklardır.ileriye artık ümitli bakmak zor bu anlamda altay maçıda kötü geçecekdir.

MeL_55

21 April 2008, 18:05:02 #293 Son düzenlenme: 21 April 2008, 18:24:02 MeL_55
AlıntıSUÇ MU İŞLEDİM?

Giresunspor maçında taraftar tarafından istifaya davet edilen Kapucu, "Ben gönlümdeki Samsunspor sevdasını yeniden canlandırıp, bu takımı ligde bıraktığım için suç mu işledim?" diye taraftara sitem etti

SAMSUN DÜŞER DENİYORDU
Ligde 6 hafta yenilgi yüzü görmeyen Samsunspor, evinde Giresunspor'a boyun eğip, beklemediği bir mağlubiyet aldı. Bu karşılaşma içerisinde bir grup taraftar Teknik Direktör Orhan Kapucu'yu istifaya davet etti. Kapucu, bu söylemlerden dolayı taraftara kırgın olduğunu belirterek, "Ben bu takımın başına geldiğim zaman, herkes Samsunspor kesin küme düşte gözüyle bakıyordu. Bu takımı alıp, 15 puan toplayıp, ligde kaldık. Ben gönlümdeki Samsunspor sevgisini yeniden canlandırıp, Samsunspor'u küme de bıraktığım için suç mu işledim" dedi.

TARAFTARA KIRGINIM
Giresunspor maçı ile ilgili çok fazla yorum yapamayacağını söyleyen Kapucu, "Sahada mücadele eden 11 tane aslan gibi futbolcum vardı. Taraftarımız bunları desteklemek yerine, kadro dışı bırakılmış Celil ve yedek kaldığı için idmanı yarıda bırakan ve Giresunspor maçında kaprisleri yüzünden oynamayan Hakkı'yı desteklediler. Biz bu tür tezahüratları yedek kulübesinden duyduğumuz zaman şok olduk. Biz basın toplantısında da söylediğim gibi, deplasmanda oynadık ve kaybettik. Mağlubiyetten dolayı üzgün değiliz" diye konuştu.

CELİL OLAYI

Kaptan Celil'in kadro dışı kalmasını yönetimi istediğinin altını çizen Kapucu, "Ben Celil'in kadro dışı kaldığını Giresunspor maçı sabahı öğrendim. Hemen yönetimimizi arayıp, Giresunspor maçında Celil'in oynamasını istedim. Ancak onlar bana bunu Giresunspor maçı sonrası düşüneceklerini ve bu maç Celil'in kadro dışı bırakıldığını söylediler. Ben her seferinde 'O takımımın her şeyi, Celil'siz bir Samsunspor düşünemiyorum. O Samsunspor'un her şeyi' dediğim bir oyuncuyu kadro dışı bırakacak kadar işimi bilmiyor muyum?" dedi.

HAKKI OLAYI
Kapucu, "Hakkı da kadro dışı bırakılmadı. Giresunspor maçında yedek soyunacağını öğrenince, son yaptığımız ter idmanını yarıda bıraktı ve çekti gitti. Hakkı gibi bu zamana kadar her şeyimi paylaştığım ve 'Sen bu oyuncuların abisisin' dediğim bir oyuncuya bu tür hareketler yakışmadı. Hiç kimsenin forması garanti değildir. Sezon başında sözleşme imzalanırken, 'Sen bu takımın her maçında oynayacaksın' denmez. Kim daha iyiyse o forma giyer. Hakkı, Samsunspor formasına yere atıp, o formaya ihanet etmiştir" diye konuştu.

İSTİFA ETMEM
Önümüzdeki sezon için plan yapmadığını söyleyen Kapucu, "Samsunspor'da uzun yıllar görev yapmak istiyordum. Ancak Giresunspor maçında yaşadığım olaylardan dolayı, her şeyi yeniden gözden geçireceğim. Eğer Samsunspor taraftarı takımlarını kümede bırakan teknik direktörün istifa etmesini istiyorlarsa, yapacak bir şey yok. Şu anda istifa etsem, Türkiye'nin gündemine otururuz. Ligin bitmesine üç maç kaldı. İstifa gibi bir şey düşünmüyorum. Üç maçımı alnımın akıyla tamamlayıp, Samsunspor'a olan gönül borcumu ödeyeceğim" dedi. Selçuk KAYA

ORHAN BABA BIRAKMA BIZI !! HERZAMAN ARKANDAYIM... INSALLAH BUNLARI GÖRÜRSÜNDE GITMEKTEN VAZ GECERSIN !!

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsun'da Giresun üzüntüsü

Samsunspor'da hafta sonu oynanan Giresunspor maçından alınan 1-0'lık mağlubiyet camiada üzüntü ile karşılandı. Teknik direktör Orhan Kapucu, hafta sonu oynanan karşılaşmada rakipleri karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen mağlup olduklarını söyledi.

Teknik direktör Orhan Kapucu, hafta sonu oynanan karşılaşmada rakipleri karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen mağlup olduklarını söyledi.

Oldukça zorlu geçen karşılaşmanın ilk dakikalarında rakibin attığı gol sonrası oyuna konsantre olamakta zorlandıklarını ifade eden Kapucu, "Karşılaşmanın başında kalemizde gördüğümüz gol düzenimizi bozdu. Kısa sürede toparlanmamıza rağmen maçı çevirmeye gücümüz yetmedi" dedi.

Maç öncesi taraftarın Celil Sağır ve Hakkı Hocaoğlu'nun kadroya alınmamaları karşısında gösterdikleri tepkileri de değerlendiren Kapucu, Celil'in kadro dışı bırakılmasının yönetim kurulu tarafından alınan bir karar olduğunu, Hakkı'nın ise antrenmanı yarıda bırakması nedeniyle kadrodan çıkarıldığını belirtti.

Ligde artık son haftalara girildiğini ve kalan maçları en iyi şekilde sonuçlandırmak istediklerini ifade eden Kapucu, zor dönemde görev aldığı Samsunspor'un ligde kalmayı garantilediğini söyledi.

Bunun kendisi açısından önemli olduğunu belirten Kapucu, "Ligde kalan maçları alnımızın akıyla tamamlayarak Samsunspor'a olan gönül borcumu ödemek istiyorum" dedi.

MAÇTA ORHAN KAPUCUYU İSTİFAYA DAVET TARAFTARLARIMIZI KINIYORUM - BENCE ORHAN HOCA UZUN SENELER BU TAKIMDA KALMALI - LÜTFEN ORHAN HOCAYA DESTEK OLALIM TEK ADAM O KALDI GERÇEK SAMSUNSPORLU BİDE KENAN

veis

Üç maçımı alnımın akıyla tamamlayıp, Samsunspor'a olan gönül borcumu ödeyeceğim

yani seneye hocada yok.

veis

orhan hocayı istifaya çagıran kesim samsunsporun başarısını istemiyordur.bu takımın patronu celildende hakkıdanda üstündür.bunu anlamakda samsunspor taraftarımıza yakışırdı ama onlar tam tersi varını yogunu bu takıma veren insana hemde tv den duyulacak şekilde bagırdılar istifa diye.paran olsa ne olur olmasa ne olur samsunu yiyenler varken.aklı selim insanda samsunspordan ismail başkan gibi uzak durur....

SOYLU

Ben anlamıyorum bu taraftarı orhan hocanın ne sucu var Sağlam basiretli Yönetim geldide onun istediklerini aldıda omu yapamadı elindeki kodroyla en iyisini yapmaya çalıştı orhan hoca olmasa küme bile düşmüştük belkide Bence taraftar bir hırsla ve öfkeyle söylüyor ama karşısındakileride üzüyor kırıyor...

Çaðrý55

Açıkcası şu arkadaşlar gruplar o kadar ne yaptığını bilmeyen çoluk çocuk kaynıyorki nedesen yaparlar düşünmeden bu kadar basit.Aklı başında Samsunsporlu kulubün durumunu bilir bu maç oynamayan celili hakkıyı, ddamız kalmadığını düşünür ve bu maçı kaybedersekte şaşırmazlar.
Orhan hoca buraları okuyosa saygılar büyük Samsunsporluya.

SaMsUnSpOr 55

giresunla dostluk başlamış oldu artık bidahaki seneye