Bank Asya 1.Lig 30.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 3-3

Başlatan MeL_55, 06 April 2008, 16:09:14

« önceki - sonraki »

bengülü

Alıntı yapılan: ozkan17 - 13 April 2008, 22:24:39
neyy sıtada sıgmadıkkmı? resimlerdeki bosluklar ney o zaman? yanlısmı goruyoruz biz burda..

resimdekiler maçtan 1 saat önceydi özkan

HoliganSamSunLu

evet bize ayrılan bölüme sığmadık yant tarafıda açtılar orası da yetmedi ama tam anlamıyla destek yoktu tabi samsunsporun yaptığıda ortada

ozkan17

Alıntı yapılan: bengülü - 13 April 2008, 22:27:40
resimdekiler maçtan 1 saat önceydi özkan
hmm saol abı bılgılendırdıgın ıcın..ama yınede sayımızın fazla oldugu 3000 cıvarı oldugu soylenıyor ama yine her zamanki gibi ses yok xD

hala kızı

Kartal Maçında Takımıza Destek Veren Bayan Arkadaşlarımıza Teşekkür ederiz....

Rica ederiz...HEP DESTEK,TAM DESTEK!

Çaðrý55

Takım ilk 6 içinde olsaydı destek olurdu kanımca iddia olmayınca pek insanlarda bağırmak istememiştir.Yani yaş ortalaması çok genç değil normaldir yinede.

gnc bengülü

Alıntı yapılan: hala kızı - 13 April 2008, 22:14:07
yahu holigansamsunlu ömürsün sende.
taraftarda bir kopukluk vardı ama en güzel desteği kimse kusura bakmasın grup istanbul verdi.çekirdek alanlar bengülüler grubundaydı
bengülüler grubu ilk golu yıyene kadar susmadı ayrıca cekırdekcıler ortada oturuyordu herkes gordu

Sadece Samsunspor

baylar bayanlar lütfen tartışmayalım ortada büyük bir şey var istanbulda da burasada da samsunsporun yanlız olmadığını gördük ben şahsen resimleri görünce duygulandım - bayan arkadaşlarıda kutluyorum gerçekten - hep destek tam destek  ;)

Atakumlu

grup istanbul olarak elimizden geleni yaptık bagırdık bagırttık hatta mesale getirdigimiz icin polisin goz altına aldıgı arkadaslarımız da oldu macı izliyemediler mactan sonra saldılar.seyirci guzeldi kendi taraftarlarımız arasında arada sırada gecen gerginlikleri kavgaları saymassak ortam iyiydi ama takımın 3-0 dan sonra macı fazla rahata almasının sonucunuda gorduk suclu arancak turgutu cıkarmayan orhan hocadır ama olan olmustur.

red_white

elbet bizimde yüzümüz gülecek bir gün uyuyamıoyorum hala :S

gnc bengülü

bogazımız patlayana kadar bagırdık degdımı 3-0 yapmıssın bı bakmısın 3-3 olmus neyse ıddamız olmadıgı ıcın fazla uzulmeye gerek yok sercan sakatlanmasaydı belkı ıslaer degısırdı yarın okula gıtcegız bagaz şiş ses kısık

ozkan17

ya yalandan tartısma cıkarmayalım arkadaslar..

Ancak hala kızı'na katılmamak elde degıl..

Samsunspor Taraftarı böoyle işde yaş ortalaması deplasmanda yüksek..yapacak birsey yok..Ancak gelip oraya kadar destekleyen herkese tesekkurler ederiz..bu arada resimleri ekleyen arkadasa da tesekkurler yıllar sonra ıstanbuldan bir komsumu gordum resimde..kendisi trabzonlu ama maca gelmiş helal olsun..

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: hala kızı - 13 April 2008, 22:14:07
yahu holigansamsunlu ömürsün sende.
taraftarda bir kopukluk vardı ama en güzel desteği kimse kusura bakmasın grup istanbul verdi.çekirdek alanlar bengülüler grubundaydı

kaç tane bengülü gördün ki zaten özel araçla geldik 8 kişiydik ve fotolara iyi bakarsan çekirdek yiyenler yan taraftalar bide biz anca bizim pankartın önünde destek verdik  fotolara iyi bakarsan anlarsın kim çekirdekçiymiş

hala kızı

KırmızıBeyaz

Selamlar
Arkadaşlar şaka gibi yaaa 3-0 dan mac 3-3  e gelirmi, amatörde yapsan bi dünya dayak yersin hocandan. Bu kadar gevşek davranırsan skor a güvenirsen adamı böyle  yaparlar işte  ne güzel erciyes de yenilmiş 3 puan alsak yeniden umutlanacaktık play off için offff ulan offf

nomak55

walla arkadaşlar ses mes kalmadı bir kac kişi dışında gunesin anlında biz bi taraflarımızı yırtıyoruz bagırıyoruz otekilerin umrunda değil...Adamlar desteklemeye gelmemişler ayda yılda bi samsunspor macı oluyor ona gelmişler lavugun biri yanımda gs muhabbeti yaptı dalıcaktım hıyara..meger herif cift takımlıymıs...Nyse gelelim maca..bu mac tam bir fiyasko ilk devre canavar gibi ayaga tık tık oynayan bi takım ikinci devre butun topları şişirdik sonucta top adamlarn ayagındaydı surekli ve olan oldu malesef...bizimkisi hakkaten kara sevda olmus artık bunu daha iyi anlıyorum..sahada içinde kara sevda olan malesef sadece 35 lik celil iidi bu adamın heykelini dikelim samsuna kaç yaşına gelmiş hala kosuyor mucadele ediyor takımı organize ediyor...neye yarıyor adamın emegine yazık walla...artık bu mactan sonra benimde play mlay ümidim kalmadı seneyede ALLAH kerim bakalım ne olacak ama su bir gercek ne serkan aykuttan ne de canerden bu takıma artık hayır gelmez onun için iyi bi fortvet lazım..aklıma gelmişken soylim..kiralık futbolculara karsıyım..sebebiine gelince adamlar sallamıyorlar malesef feridun girdi adamlar ikinci devre surekli o kanattan geldiler adam geriye gelmedi emreye acayip derecede yuk bindi bitap oldu...zafer denen odun anca pas alıp veriyor onu bile karı gibi yapıyor bence orhan hocanın en buyuk hatası 1 sefa gibi ısıran bi adamı orta sahadan aldı 2 turgut 60. dakkada bitti yuruyemiyordu onuda almadı adamların savunması cok rahat bi şekilde cıktı...sonuc olan bizim hayallere oldu