NEREDELER? (ROLİGAN ,N GONGE , CANİKLİ , TUZLALI, SEJOE, SAMSUNKOPAT, BENGÜLÜ )

Başlatan misafir, 03 April 2008, 23:18:11

« önceki - sonraki »

misafir

burada seviyeli eleştiri yapan yazıları zevkle okunan tartışmasız samsunspor sevgisi ile yoğrulmuş ama uzun zamandır sesleri çıkmayan ama kesinlikle olması gereken ve yazılarını zevkle okuduklarımız sevgili CANİKLİ , ROLİGAN ,N GONGE , SAMSUNKOPAT , BENGÜLÜ ,SEJOE ,TUZLALI artık sizlerin bir an önce teomanı n emanatini kutsal sayıp yazılarınızı yazmanızı canı gönülden istiyorum. gerçek anlamda objektif eleştiriler yapan bu arkadaşlar katıksız samsunspor sevgisini göz ardı etmeden doğruları yazdılar duymamız gerekenlerı degil doğruları yazdılar bu doğruları yazarlarken de kesinlikle samsunluluklarından ve samsunsporluklarından en ufak taviz vermediler .
evet sevgili kardeşler o zevkle okunası yazılarınızı ve eleştirelerinizi bekliyoruz

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: misafir - 03 April 2008, 23:18:11
burada seviyeli eleştiri yapan yazıları zevkle okunan tartışmasız samsunspor sevgisi ile yoğrulmuş ama uzun zamandır sesleri çıkmayan ama ama kesinlikle olması gereken ve yazılarını zevkle okuduklarımız sevgili CANİKLİ , ROLİGAN ,N GONGE , SAMSUNKOPAT , BENGÜLÜ ,SEJOE ,TUZLALI artık sizlerin bir an önce teomanı emanati kutsal sayıp yazılarınızı yazmanızı canı gönülden istiyorum. gerçek anlamda objektif eleştiriler yapan bu arkadaşlar katıksız samsunspor sevgisini göz ardı etmeden doğruları yazdılar duymamız gerekenlerı degil doğruları yazdılar bu doğruları yazarlarken de kesinlikle samsunluluklarından ve samsunsporluklarından en ufak taviz vermediler .
evet sevgili kardeşler o zevkle okunası yazılarınızı ve eleştirelerinizi bekliyoruz

bengülü pek fazla girmiyor işi olduğundan samsunkopat'ta benim bildiğime göre askerde olcak yada geldi

yönetici

Bu isimlere aynıyla katılıyorum.
N'gonge, biliyorum Timofte sizi çok merak eder ve yazılarınızı keyifle okurdu. Önce seyrekleştirdiniz, sonra ise bıraktınız. Sadece bir taziye mesajı; bekliyoruz üstat.
Roligan, haberleri ilk sizden alırdık. Arada güzel yazılar yazardınız. Özlenenler arasındasınız.
Canikli, asabi ama gönülden Samsunsporlu. Kimseye eyvallahı olmayan adam. Aylardır yok.
Bengülü, Bursa'nın en kral Samsunsporlusu. Bu site kimin emaneti iyi biliyorsun.
Samsunkopat, adminlerimizden birisi; askerde idi. Bundan sonra tam kapasite bekliyoruz.
Tuzlalı, site senin sayılır; lütfen boşlama bizi.
Sejoe, asır geçti sanki aradan... Nerelerdesin? Dön artık.

Ayrıca Merkez, İstanbuldan, Maraton, Yusuf Çelebi, Clint Eastwood, Şevket Öztürk, Bafralı, Lucapicola, South London ve özür dileyerek ismini şu anda hatırlayamadığım bazı diğer arkadaşlar.

Bekleniyorsunuz.

Ve halihazırda yazan ve sitemize değer katan bütün üyelerimize de teşekkürlerimi sunuyorum.

tunç güvenoðlu

hepsi birbirinden değerli isimler seviyeli yazılarını okuduğumuz insanlar gerçekten ortadan kaybolmuşlar ve biz belkide farkında bile değildik. ama bu kardeşlerimiz bizlerden biri içimizde ki insanlardı ben de hep teomandan sonra bu site bir duraklama dönemine girdi diyordum ama şu isimleri görüncede teomanla birlike sitenın lokomotif isimlerinin nerdeyse aynı zamanlarda çekildiklerinin farkına varıyoruz .gerçekten arkadaşlar admin in dediği gibi bekleniyorsunuz
valla burdan canikliye ona yakışır bır NERDESİN BİRADER diyeyim.

bengülü

Alıntı yapılan: misafir - 03 April 2008, 23:18:11
burada seviyeli eleştiri yapan yazıları zevkle okunan tartışmasız samsunspor sevgisi ile yoğrulmuş ama uzun zamandır sesleri çıkmayan ama ama kesinlikle olması gereken ve yazılarını zevkle okuduklarımız sevgili CANİKLİ , ROLİGAN ,N GONGE , SAMSUNKOPAT , BENGÜLÜ ,SEJOE ,TUZLALI artık sizlerin bir an önce teomanı emanati kutsal sayıp yazılarınızı yazmanızı canı gönülden istiyorum. gerçek anlamda objektif eleştiriler yapan bu arkadaşlar katıksız samsunspor sevgisini göz ardı etmeden doğruları yazdılar duymamız gerekenlerı degil doğruları yazdılar bu doğruları yazarlarken de kesinlikle samsunluluklarından ve samsunsporluklarından en ufak taviz vermediler .

herkeze merhaba arkadaşlar bu mesajınız beni duygulandırdı ben her zaman burdayım siteyi yakından takip ediyorum teoman kardeşimizi kaybettikten sonra moralim bozuktu belki onun için siteye giremiyordum çünkü canım sıkılıyordu ancak bu site teoman kardeşimizin bize emanetidir siteyi onun ismiyle yaşatacağız...!
saygılarımla (BENGÜLÜ)

jean

sejoe ve samsunkopati 4 yil once tanimistim ilk teoman abiyle tanismistim onun sayesinde tanisma firsati bulmustum uzun suredir yoklar gercektende

salihcakir

Alıntı yapılan: admin_ - 03 April 2008, 23:46:23
Bu isimlere aynıyla katılıyorum.
N'gonge, biliyorum Timofte sizi çok merak eder ve yazılarınızı keyifle okurdu. Önce seyrekleştirdiniz, sonra ise bıraktınız. Sadece bir taziye mesajı; bekliyoruz üstat.
Roligan, haberleri ilk sizden alırdık. Arada güzel yazılar yazardınız. Özlenenler arasındasınız.
Canikli, asabi ama gönülden Samsunsporlu. Kimseye eyvallahı olmayan adam. Aylardır yok.
Bengülü, Bursa'nın en kral Samsunsporlusu. Bu site kimin emaneti iyi biliyorsun.
Samsunkopat, adminlerimizden birisi; askerde idi. Bundan sonra tam kapasite bekliyoruz.
Tuzlalı, site senin sayılır; lütfen boşlama bizi.
Sejoe, asır geçti sanki aradan... Nerelerdesin birader? Dön artık.

ngonge'nin taziye mesajını okumuştuk diye hatırlıyorum. kendisi yine pardüseli laflarla acımızı ve acısını tarif etmişti. fakat bundan sonra yine suskunluğuna kaldığı yerden devam etti doğrudur.

bendeniz de çok zamandır siteye yazı eklemedim doğrudur. belki haklı belki haksız birçok nedeni var bu durumun. umarım bundan sonrasında daha sık katkı sağlayacağım. teoman abimin hatırası ve mirası olan bu mekanı her daim güzel kılmak adına bi zatihi elimden geleni yapmaya çalışacağım.

not: askerliğe 14 mart cuma günü itibari ile noktayı koydum, ve samsuna döndüm. hatta bir de halı saha maçı yaptık samsunsporlu dostlarla. fakat şu an istanbuldayım yeniden. cumartesi gecesi de iş kurmak için G.Afrikaya geçiyorum. dualarınızı bekliyorum. Selam ile...

yönetici

Alıntı yapılan: samsunkopat - 04 April 2008, 00:19:31

not: askerliğe 14 mart cuma günü itibari ile noktayı koydum, ve samsuna döndüm. hatta bir de halı saha maçı yaptık samsunsporlu dostlarla. fakat şu an istanbuldayım yeniden. cumartesi gecesi de iş kurmak için G.Afrikaya geçiyorum. dualarınızı bekliyorum. Selam ile...

Kardeşim Allah yolunu açık etsin, işlerini rast getirsin. Süper Ligde olsaydık oradan üç-beş tane topçu kapar gelirdin bize. Tabii Alex Agbo gibi olmazlardı herhalde. Senden futboldan anlayan adamsın. ;)

Orada internet çekiyor değil mi?

bengülü

sayın samsunkopat askerliğini bitirmişin hayırlısıyla aramıza tekrardan hoş geldin geçmiş olsun diyorum kusuruma bakma senide arayamadım g.afrikaya gidiyormuşun hayırlı yolculuklar kardeşim allaha emanet ol

mehmet yılmaz

Bazı insanların nickin orada gördüğünüzde merak edersiniz, acaba ne yazmış diye. Bilirsiniz ki onun bakış açısı daha farklıdır, cümleleri oturaklı, bilgisi üst düzeydir. Fikrine katılmasanız dahi saygı duyarsınız. Bu sitede yazan böyle insanlar elbette var; ama bir de üstteki listelerde adı geçen ve her biri sitemizde adeta birer marka olmuş isimler vardı.

Burada bizler gönüllü olarak görev yapıyoruz. Yarın öbür gün bayeağı bir başka arkadaşımıza devredebiliriz. İki amacımız var, birincisi Samsunspor Taraftarı olmanın gururunu burada paylaşmak, ikincisi ise Teoman'ın hatırasını yaşatmak.

Lütfen, uzatmayın arayı...

Hepiniz bekleniyorsunuz; isimler şu an aklıma gelmeyen diğer bazı arkadaşlar gibi.

s_uzunkaya

samsunkopat kardeş öncelikle Allah işlerini ras getirsin, helal ve bol rızıklar nasip etsin. g.afrikada ne işi kurcanı merak ettim doğrusu. madencilik bildiğim kadarıyla oldukca yagın afrikada.
admininde orda internet çekiyormu çok iyiydi  ;D

beşnumara

öncelikle sevgili samsunkopata askerliğini bitirip tekrar döndüğü için hoşgeldin diyorum.yazılarını merakla bekliyoruz.bir zamanlar roligan vardı haberleri gelecekleri gidecekleri hep önceden söylerdi bize.yazılarını gerçekten çok zevkle okurdum burada hatta ertuğrul sağlam kayseriye gittiğinde bu sitede baya tartışma çıkmıştı ve sevgili roliganın ertuğrulla ve ilgili güzel bi yazısı vardı.bu yazı benim çok hoşuma gitmişti ve o gün bugündür o yazıyı saklıyorum ve siteye tekrar ekleyesim geldi.işte sevgili roliganın yazısı

Yağmurlu, soğuk bir kış günü... İstanbul'da okulun yanındaki kahvedeyim... 4. sınıftayım... Okey ve King üzerine ihtisas yapıyoruz...
Hiç sevmediğim bir kız var. Sivaslı!
Koşarak geldi, "Duydun mu?" dedi... Neyi dedim. Cevap: Samsunspor kaza geçirmiş!!!!
Sene 1989... O kahve, o kış günü hep bana kazayı hatırlattı durdu, senelerce...
Sonrası bilinen sıkıntılar...
Tatillerde Samsun'a geliyorum, maçlara antrenmanlara gidiyorum.
Sarı bir çocuk var, görenler "Bu Alman olmalı" diyorlar... Tay gibi, "Ben büyük futbolcu olurum" diye bağırıyor.
Maçta izliyoruz, fizik süper ama topa kafa vurmayı bilmiyor. Hep altıpastan dışarı atıyor topları...
Aradan günler, aylar geçiyor. Takımın başında Multescu var... Rumen hocayla antrenmanlardan sonra şut çalışması yapıyor. Ceza sahasının dışından idman bitiminde 10'da 10 yapıyor...
Vay, vay, vay... diyorum, bizim Sarıoğlan topu nihayet öğrendi...
İşte Ertuğrul Sağlam'ı böyle tanıdık, böyle yaşadık........................................

mehmet yılmaz

@kral samsunlu
Roligan'ın yazı kalitesi muhteşem; inşallah en kısa sürede döner Roligan.  Eminim, döndükten sonra da güzel bir Ertuğrul Sağlam yazısı daha yazar ve konuya yeni bir ışık tutar. Tabii bunları okur ve dönerse.

beşnumara

inşaallah döner biz de bekliyoruz...

lucapicola

Samsunkopat inşallah başarılı olursun G.Afrika'da. Türkiye'nin ve Samsunumuzun iyi bir temsilcisi olacaksın, ben inanıyorum. Dualarımız seninle

Şimdiden, işinden arta kalan zamanlarda futbol maçlarını takibe başla. Samsunumuz süper lige geri döndüğünde kalite yabancılara ihtiyacı olacak, bakarsın bunlar G.Afrika' dan olur :) 

İnternet olayını da en kısa zamanda çözersin.