Bafraspor'a baskın; teknik direktör ve antrenör öldürüldü

Başlatan Cadde55, 25 March 2008, 13:06:10

« önceki - sonraki »

ozkan17

cok yazık olmus gercekdende..olenlere allahdan rahmet dılerız

US

bafrasporda sucsuz kişilerin öldürülmesi cok yazık...

celebi

hele ki bunu yapanlar çok basit nedenden dolayı bafralı ise daha da yazık

Tribün_ali

Mekanları cennet olsun bunu yapan ne amacla yaptı bilemiyorum kansız insanlar

şafak 423

Alemci İsmail

Arkadaşlar bu olaydan sonra Bafrasporlu futbolculara sezon sonuna kadar alacakları ödenip yol verilmiş galiba Bafrasporumuz sanırım ligden çekilecek.
2 tane simit satacam diye bu şerefsizliği yaptılarsa hepsinin...........

celebi

Alıntı yapılan: Alemci İsmail - 29 March 2008, 19:03:07
Arkadaşlar bu olaydan sonra Bafrasporlu futbolculara sezon sonuna kadar alacakları ödenip yol verilmiş galiba Bafrasporumuz sanırım ligden çekilecek.
2 tane simit satacam diye bu şerefsizliği yaptılarsa hepsinin...........

inşaallah federasyon bafrasporu bu sene için es geçer.

Sioux

******* federasyon bafraspor'un devam etmesini istemiş. ligi bitirirlerse fair play ödülü vereceklermiş. insanlıktan nasibini almamış adamlar?
dönün ulan topçular, aslanlarım, şu federasyona da geçirmek için kümede bırakın bu takımı.

celebi

Alıntı yapılan: söğütlübahçeli - 30 March 2008, 13:31:55
yaramaz federasyon bafraspor'un devam etmesini istemiş. ligi bitirirlerse fair play ödülü vereceklermiş. insanlıktan nasibini almamış adamlar?
dönün Dostum topçular, aslanlarım, şu federasyona da geçirmek için kümede bırakın bu takımı.

bafranın futbolcularının bunu yapacağını zannetmiyorum ama yaparlarsa süper bir şey olur valla.

Sadece Samsunspor

AlıntıBafra Belediyespor için Milletvekilleri Tff"ye Baskı Yapacak

Bafra Belediyespor Tesisleri'nde bir süre önce düzenlenen silahlı saldırıda Teknik Direktör Sedat Gezer ile kaleci antrenörü İsmail Kurt'un hayatını kaybetmesini, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nun dikkate almaması tepki topladı.

Olayın ardından, Federasyon Başkanı Hasan Doğan ile görüşen Kulüp Başkanı Dursun Ali Bilgen, kalan 6 maçın dondurulmasını istedi. Bu talebe olumsuz yanıt alan kulüp yönetimi, AK Parti Samsun milletvekilleri ile birlikte salı günü TFF'ye gidecek. Burada Federasyon Başkanı Doğan ile görüşecek olan Bafra heyeti, maçlar konusunda kendilerine yardım edilmesini isteyecek.

Kulüp yöneticilerine başsağlığı dileklerinde bulunmak üzere Bafra Belediyespor tesislerine gelen AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, son durum hakkında bilgi aldı. Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Uğur Hacıkerimoğlu, Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Çetinkaya Belediye Başkanı Ahmet Akbaş, Bafra Belediyespor Genel Kaptanı Mehmet Topçu'nun da hazır bulunduğu ziyarette, kalan maçlar için neler yapılabileceği tartışıldı. TFF'nin takım hakkında salı günü karar verecek olması sebebiyle İstanbul'a gitme kararı alan kulüp yönetimi, AK Parti Samsun milletvekilleri ile birlikte federasyona gidecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bafra Belediye Başkanı Şükrü NeişıÜü TFF ile toplantı yapmalarına karşın net bir sonuç elde edemediklerini söyledi. 4'ü kendi sahalarında olamak üzere 6 maçları kaldığını dile getiren Neiş, "Nereye gidebiliriz onun mücadelesini yapmaktayız. Sporcularımızın kaçının geleceğinin ve imaj için ayakta durabilmenin çalışmasını yapıyoruz. Bu olayı unutmayacağız. Taraftarımızla yolumuza devam edeceğiz. Sedat Gezer ve İsmail Kurt için gelip oynamaları için futbolcularımızı bekliyoruz" dedi.

Bafra Belediyespor Kulübü Başkanı Dursun Ali Bilgen, kulübün bu zor günleri atlatacak güçte olduğunu söyledi. Bilgen, "Samsun mkilletvekilerimizin ve Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş'in destekleriyle salı günü İstanbul'da TFF Başkanı Hasna Doğan'la son bir toplantı yapacağız. Bu toplantıda Baframız için güzel sonuçlar çıkartacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir ise ''ıÜüBu yara kapanır ama asla izleri asla silinmez. Bafra Belediyespor'u ligde tutacağız. Bu takımın gelecek sene 2 ligde oynaması gerekiyor. Bunu da yapma gücündeyiz. Bafra Belediyespor'un ligde kalmasını ve gelecek sene hazırlıklarını yapması için çalışma başlattık. Bunu Futbol Federasyonu da istiyor. Salı günü de İstanbul'a adeta bir çıkartma yapacağız. TFF Başkanı Hasan Doğan'la konuyu görüşeceğiz. Gün Bafra Belediye Spor için Tek Bilek, Tek Yürek olma günüdür" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABERLER

körfez55

bafralılar fb gs galibiyetlerini kutlayacağına takımlarına sahip çıksınlar.gidip fb bjk mağazalarından fahiş fiyata forma alacaklarına bafrasporun maçına gitsinler.hiç üzülmüyorum hakediyolar düşmeyi.

Kadir ÇELEBİ

FIFA Başkanı Blatter'den Başsağlığı Mektubu

FIFA Başkanı Joseph S. Blatter, uğradıkları saldırıda hayatlarını kaybeden Bafra Belediyespor antrenörleri Sedat Gezer ve İsmail Kurt için Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'a bir başsağlığı mektubu gönderdi. 

FIFA Başkanı Joseph S. Blatter, uğradıkları saldırıda hayatlarını kaybeden Bafra Belediyespor antrenörleri Sedat Gezer ve İsmail Kurt için Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'a bir başsağlığı mektubu gönderdi.

Blatter'in Doğan'a gönderdiği mektupta üzüntüsü dile getirilerek. şu görüşlere yer verildi;

''Sedat Gezer ve İsmail Kurt'un anısına;

Sayın Başkan, Sevgili Dostum, Bafra Belediyespor antrenörleri Sedat Gezer ve İsmail Kurt'un feci bir saldırıda hayatlarını kaybettiklerini öğrendikten sonra, bugün size bu mektubu üzüntüyle yazmaktayım. FIFA ve dünya futbol ailesi adına size, Türk futbol camiasına, Bafra Belediyespor'daki herkese ve en önemlisi Sedat Gezer'in ve İsmail Kurt'un ailelerine taziyelerimi sunmak istiyorum. Futbol camiasının bugün onların yanında olduğunu lütfen kendilerine bildiriniz. Bu destek sözlerimizin bu üzüntülü anda biraz barış ve teselli sağlamasına yardımcı olacağını ümit etmekteyiz.'' 

www.sondakika.com

jean

su avrupalilarin insayetine hayranim fransada duruyorum diyede soylemiyorum gozumle gordugum icin soyluyorum adam fifa baskani turkiye 3.ligindeki takima bassagligi mektubu yaziyor vallahi bravo mekanlari cennet olsun hocalarimizin

ozkan17

Alıntı yapılan: kuzey55 - 05 April 2008, 21:16:08
bafralılar fb gs galibiyetlerini kutlayacağına takımlarına sahip çıksınlar.gidip fb bjk mağazalarından fahiş fiyata forma alacaklarına bafrasporun maçına gitsinler.hiç üzülmüyorum hakediyolar düşmeyi.
aynen katılıyorum..ıyı bıle oluyo walla

bengülü

yazık ettiler bafrasporumuzu takım süper gidiyordu 3. ligde kalıcaktı takımı nerelere getirdiler şimdi bafra halkının birleşme zamanı bencede tff inat futbolcuları toplayıp rahmetli hocalarımız için takımı düşürmeyecekler biz bu futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz ..

south_london

bafraspor dusmeyi hakmi ediyor?bafraspor duserse nasik dusmus olucak iki insanin olumunden sonra dusmus olucak dimi? sizce yinede hak ediyormu bafraspor dusmeyi? iyi oluyor laflari olmamis burda