Bafraspor'a baskın; teknik direktör ve antrenör öldürüldü

Başlatan Cadde55, 25 March 2008, 13:06:10

« önceki - sonraki »

körfez55

eğer bafralı takımına sahip çıkmazsa düşer tabi.dediğim gibi bjk fb taraftarlarığını bırakmalılar.yoksa takımlarını üst liglerde göremezler hiçbir zaman.tabiki isteriz samsun temsil etsin en iyi şekilde ama bafralı takımına sahip çıkmıyo malesef...benim eniştem de buna dahil.pis fb li :)

Nuri Asan

Alıntı yapılan: kuzey55 - 06 April 2008, 23:28:15
eğer bafralı takımına sahip çıkmazsa düşer tabi.dediğim gibi bjk fb taraftarlarığını bırakmalılar.yoksa takımlarını üst liglerde göremezler hiçbir zaman.tabiki isteriz samsun temsil etsin en iyi şekilde ama bafralı takımına sahip çıkmıyo malesef...benim eniştem de buna dahil.pis fb li :)

bafrada yaşıyorum açık konuşmak gerekirse insanların özelikle merkezin yüzde 99 a yakın bir rakamı 4 zik takımdan birisini tutuyor.Samsunspor'u tutanlar genelde köy kesimden taraftarlarımız,ben dün maçtan geliyorum lavuk bana Gs maçı ne zaman diyor,Fb maçında hakem hatasını soruyor,8taş şampiyon olabilirmi diyor.

Fb şampiyon oluyor millet makara olsun diye konvoylara katılıyor,bunu kesinlikle onaylamıyorum,kendi kendimi yiyorum müdahale etmeliyiz diyorum ama kiminle!.. bir ist takım taraftararının atkıyla formayla şehirde elini kolunu sallayarak gezmesini kendime yediremiyorum açık konuşmak gerekirse karşıdaki kişiyi gözüme kestirirsem kavga bile ediyorum.Ben atkıyla,polarla dolanıyorum millet bana cins cins bakıyor,bakıyorum açık bir yerimde görünmüyor,memleket şehir takımını tutmak,İstanbul takımlarından ve ts den nefret etmek ne kadar öcü olmuş he birde bazıları fener yendi ya forma giyenleri kovaladık ya birde vatan haini ilan edildik vay anasını vatan kimlere kalmış!..

Yalnız buna rağmen tribünlerde 4 ezik takımı tutanlar olsada bir gerçek var Bafra takımına sahip çıkıyor,önemsiz bir maçta bile tribünler doluyor Bafrada ek sorun İstanbul takımını ve ts yi tutanlar.Hee bu sadece Bafradamı var hayır her yerde var,İlkadım belediyesinin arkasında bu sene kocaman bir fb bayrağı uun süre kaldı önemli olan bunları indirtebilmek ve bu ezikleri burada forma ile dolaştırmamak,konvoy yaptırmamak.

Ligin bitmesine 5 hafta kaldı bakalım kim şampiyon olup kutlama yapmaya cesaret edebilecek,burda değil canım Samsun'da burası şu anda Allah'a emanet

bengülü

BAFRA'DA TANJU ÇOLAK SESLERİ
Menfur bir saldırı sonucu spor şehiti olan Bafra Belediye Spor Teknik Direktörü Sedat Gezer ve Kaleci..

Menfur bir saldırı sonucu spor şehiti olan Bafra Belediye Spor Teknik Direktörü Sedat Gezer ve Kaleci Antrenörü İsmail Kurt'un olayın ardından Bafra Belediyespor'un Tanju Çolak ile görüştüğü öğrenildi

FUTBOLCULAR GELMİYOR
Teknik adamsız kalan Bafra Belediyespor'da arayışlar başladı. Futbolcuların halen Bafra'ya gelmemeleri ise ayrı bir problem oldu. Şehir dışında bulunan futbolcuların psikolojik sıkıntılarının devam ettği, 'Bafra'ya gelirsek bizleri neler bekliyor' düşünceleri ise Bafra Beliyespor'un bundan sonraki çalışmalarını aksatıyor.

ÇOLAK'LA GÖRÜŞÜLDÜ
Bafra Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Ali Bilgen'in teknik adam konusunda Türkiye'nin sayılı hocalarıyla konuştuğu bunların ise TFF'nin vereceği karara göre görev alıp, almayacağınının belli olacağını belirtildi. Ayrıca Kırmızı-Siyahlı kulübün Tanju Çolak ile görüştüğü ve takımın başında son 6 hafta çıkmasının istenildiği öğrenildi. Abdullah ÖZDEMİR

bengülü

tanju çolak bencede iyi olur bafraspor için şehire hava getirir tekrar zaten kendiside bafralı inşallah olur bafra için hayırlısı diyelim

körfez55

selahattin55

iyi valla bende çok sevindim tanju nun gelecek olmasına.adam yıllardır boş geziyordu tanjunun iş bulmasına sevindim.artık tanjununda çalıştıra bileceği bir takımı var.tanjunun gözü aydın.acaba iş bulma kurumumu buldu tanjuyu.

Pergani 55

Bafraora yapılan saldırıyı kınıyorum Allah belalarını versin onların inşallah cezasız kalmaz. Ayrıca Samsunspor(!)sevdalısı Tanju nun başarılı olamayacagı ortada damarlarında Bizans kanı dolaşıyor nede olsa SAMSUNSPORUMUZU paraya sattıgı günleri unutmadık.

AlıntıAK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş ve Bafra Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Ali Bilgen, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ı ziyaret etti.

Yapılan görüşme sonucunda Bafra Belediyespor'un tüm hakları saklı kalmak kaydıyla ligden çekilmesi kararlaştırıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Öztürk, "Görüşme sonucunda Bafra Belediyespor'un tüm hakları saklı kalmak kaydıyla ligden çekilmesine karar verildi. Önümüzdeki sezon aynı haklarıyla beraber TFF 3. Lig'e devam edecek" dedi.

Öztürk, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'nun gelecek günlerde Bafra'yı ziyaret edeceğini sözlerine ekledi.