Bafraspor'a baskın; teknik direktör ve antrenör öldürüldü

Başlatan Cadde55, 25 March 2008, 13:06:10

« önceki - sonraki »

Cadde55

AlıntıBafraspor'da silahlı saldırı düzenlendi. Şu anki edindiğimiz bilgilere göre Kaleci Hocamız İsmail vefat etti. Teknik direktörümüz Sedat Hocam ağır yaralı fakülteye kaldırıldı. Kulüp müdürü ameliyata alındı. Ayrıntılı bilgiler en kısa zamanda verilecektir.

Bafrahaber.com'un haberi....

celebi

ne oldu öyle ya.karışmı ş ırtalık umarın yalan haberdir bunlar diyeceğim ama sanırım gerçek. eğer olduysa çok üzücü hele ki bafra işleri yoluna koymuşken.

Nuri Asan

Arkadaşlar bizde anlayamadık ne olduğunu adliyede arkadaşlarla irtibat halindeyiz

Cadde55

İsmail hoca kaleci antrönörü vefat etti,  Sedat Hoca teknik direktör fakülteye kaldırılmış, ancak onunda öldüğü yönünde söylentiler var. inşallah vefat etmemiştir...

Nuri Asan

Ya inanılmaz bir olay kim yapar neden yapar niye yapar.Olayları yapanlar Bafralı akıl mantık işi değil.Banada şimdi telefon geldi Teknik Direktörün öldüğü söyleniyor
Takım iyi giderken belli ki iyi gitmesini istemeyen bazı karanlık güçler var Allah belanızı versin,böyle bir mantık olurmu nerede görülmüş millet Prof.lige çıkmak için neleri feda ediyor biz amatöre düşmek için birbirimizi vuruyoruz.Bu olaydan sonra Bafra düşer artık gözünüz aydın aferin size

cenkturgut

Bafraspor'a baskın: Antrenör öldürüldü 25 Mart 2008

Bafraspor'a yapılan silahlı baskında kaleci antrenörü İsmail Kurt öldürüldü. Teknik direktör Sedat Gezer ile Kulüp müdürü Engin Özarslan ağır yaralandı. ( Sedat Hoca da maalesef hayatını kaybetti)

Nuri Asan

Sedat Hocanın şu an itibari ile kalp atışları durmuş
Hastaneden aldığım bilgi bu yönde
Allah Belasını versin,saldıranların maşa değil emri verenleri istiyoruz

celebi

gerçekten şu anda kahroldum. yazık çok yazık ya. :'(

ali ihsan

25 March 2008, 13:38:28 #8 Son düzenlenme: 25 March 2008, 13:45:41 aliihsan55
Bu saldırıyı yapanları kınıyorum.Bafraspor ve Samsun camiasının başı sağolsun.Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum.

HoliganSamSunLu

gerçekten çok üzücü bir olay inşallah bir an önce aydınlanır... bu arada arkadaşlar ne bu siyan karamsarlık bafra gibi bir ilçe bir silahlı saldırıya teslimmi olacak..

Nuri Asan

Sedat Hoca'da vefat etti arkadaşlar
Saldırganlar amaçlarına uğraştı artık kına yakarlar bir yerlerine

celebi

yazık çok yazık allah nur içinde yatırsın ailesine Rabbim sabırlıklar versin.

HoliganSamSunLu

evet başımız sağolsun ... vefaat eden Hocamıza ALLAH tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum..

harbisamsunsporlu5517

bunu yapanların allahım anında belasını versin ailesıne bassaglığı dılıyorum hocamızın mekanı cennet olur inş

Nuri Asan

takım çorum maçına çıkmıyor,ligten çekilelim söylentileri...