Bank Asya 1.Lig, 28.Hafta | Malatyaspor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 23 March 2008, 16:03:41

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Bu takıma Celil gibi maestro ve yanında gençler yeter. Malatya'yı bu moral motivasyonla yeneriz. Stresli olacak olanlar onlar olacak. Biz sakin ve oyunu kotrol ederek dakikaları hızla tüketmeliyiz.

Celil'in atacağı derin paslarla da çok pozisyon yakalırız. Hele Sercan bu hafta attığı golü görünce, daha güzellerini yapacağına kuşkum yok.

Malatya'ı yenersek, Eskişehir ve Kartal maçlarını alma ihtimalimiz daha da yükselir. İkiside kalabalık SAMSUNSPOR taraftar desteğiyle oynanacak maçlar olacak. Ondna sorna play offlar artık elimizden kurtulamaz  ;D

Yeneriz Malatya'yı ve haftaya SAMSUN'da şölen olur .Kimbili bu gazla SAMSUN'a bile maça gelirim :(

son nefes55

serkan aykutu dövmüşler bu yuzden iki gündür idmana çıkmıyomuş bugunki gazetede yazıyor

celebi

GençKozluklu

Sakatım numarası artı kyemiyor, millet inanmıyor bu da Serkan'ın son numarası olsa gerek. Olay gerçeksede ki umarım yalandır hoş olmamış. Yanlış olmuş.

Şimdi gazetelerde bu olau yazılırsa SAMSUN'un imajı için kötü not olacak.

Umarım yalandır.

Saygılarımla

CeLiL_55

Alıntı yapılan: son nefes55 - 27 March 2008, 14:49:26
serkan aykutu dövmüşler bu yuzden iki gündür idmana çıkmıyomuş bugunki gazetede yazıyor
ben inanmıyorum böyle bi habere yıllarını bu takıma veren onca emeği olan bir oyuncu Serkan Aykut eğer böyle çirkin bişey yapıldıysa büyük ayıptır ve yapanlarıda Şiddetle Kınıyorum inş yalan haberdir

berusa55

"Serkan Aykut" haberiyle ilgili başlık asagıdaki linkte zaten var. Lütfen macla ilgili yorumlara devam edelim.

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=3766.0

veis

serkansız bu takım 2 si çok zor deplasman olmak üzere son 3 maçınıda aldı ben serkan aykutu zaten sildim ve beklentim yok o varmış gibi düşünüp hayal kırıklıgına ugramak kötü olur.o anlamda sahaya 11 kişi çıkıp malatyayı yenmeliyiz.vede yenecegiz allahın izniyle.

jean

ozkan17

MALatyyaayı orda yeneıpde kume dusursek sampıon olmakdan daha degerlı bızım ıcın ancak elazıg da puan almıoki kardesım hıc bunlar düşsün:D neyse saka biyana yenılmese guzel olur ıtıbar acısından

seckin55

Serkan abiye kimse laf atmasın...atan arkadaslar  "ligtv.com.tr" adresine girip uye olsun ve daha sonra video lig bolumnden 2001 sezonundan 2005 sezonuna kadar olan maçların gollerini izlesin..kaç gol atmış, naısl atmış, bizleri nasıl sevince boğmuş........ondan sonra konuşsun.geçmişinizi unuttunuz heralde..belki yarın oburgun serkan-celil bu takımın başına hoca olark gelecek.lutfen sildim felan yazmayalım..yakışmıyor bızee...sakatlıgını doktoru ondan daha iyi bılıoo.demekki sakat.

veis

serkan abine laf atıcaklar ve atıcam tabiki bunun sebebini yanlış anlaman kötü.laf atılmasının sebebi serkan abin bize o mutluluklara çok alıştırdı ve biz ogollere çok ihtiyaç duyuyoruz ve tam zamanı diyoruz.

celebi

Alıntı yapılan: seckin55 - 28 March 2008, 02:58:27
Serkan abiye kimse laf atmasın...atan arkadaslar  "ligtv.com.tr" adresine girip uye olsun ve daha sonra video lig bolumnden 2001 sezonundan 2005 sezonuna kadar olan maçların gollerini izlesin..kaç gol atmış, naısl atmış, bizleri nasıl sevince boğmuş........ondan sonra konuşsun.geçmişinizi unuttunuz heralde..belki yarın oburgun serkan-celil bu takımın başına hoca olark gelecek.lutfen sildim felan yazmayalım..yakışmıyor bızee...sakatlıgını doktoru ondan daha iyi bılıoo.demekki sakat.

ben o dediğin yere üyeyim izlerim. veisin dediği gibi alıştırdı bizi.şimdide ortalıkta yok.

GençKozluklu

Kimsenin Serkan ağabeyine bir şey dediğimiz yok. En az sizler kadar bende seviyorum Serkan'ı ve başarılarından dolayı da mutluyum. Bizim gururumuz oldu. Ancak bu yıl bu performansının yarısını dahi gösterse emin olun bir şuanda İlk 2 hesabı yapyıroduk.

Müsaade edinde onun hesabını da soralım. O da bu eleştirilerden kendine ders çıakrtacaktır. Yapıcı eleştiriler her zman futbolcuya kazandırır. Özverili olsun, takıma ağabeylik yapsın diyoruz.

Celil'e nedne kimse bir şey demiyor. Bu takımda ağabeylik görevini en iyi şekilde oynuyor. Onalr başrılı olduğu yıllarda da paralarını fazlasıyla aldılar. Serkan'ın da Celil'in de bu takıma vefa borçları var .

Maddi durumlar ortada. Çıkıp bu yıl gemiyi kurtaran kaptan olaydı Serkan'da kötü mü olurdu. Üstelik oynamadan para istiyor.

Lütfen; Kimse SAMSUNSPOR markasından daha büyük değildir. SAMNSUNSPOR herkezin üzerindedir.

Saygılarımla

beşnumara

serkanın samsunspora neler kazandırdığını hepimiz biliyoruz.kimse inkar da edemez.hatta bazıları serkan gibi olsalardı bizim yerimiz şuanda kayserisporun sivassporun mevkii olacaktı.serkana bizim tatlı bi kızgınlığımız var.bu kızgınlık da oynamak istediği zaman neler yapabileceğini bize ordu maçında gösterdi yeter ki istesin ama sorun nedir bilmiyorum bırakın maça çıkmayı adam tesislere gelmiyor.şu dakikadan sonra serkan istesin şu son 7 maçı serkan olarak oynasın biz süper lige çıkarız.bilmiyorum bu benim görüşüm

MeL_55

AlıntıFUTBOLCULAR ETKİLENİYOR

Kapucu, oyuncularının maddi sıkıntılardan ve yönetimdeki belirsizlikten etkilendiğini belirterek, "İnşallah bu sorunlar bir an önce düzelir" dedi

OYUNCULARIN MORALİ BOZUK

Samsunspor'da aylardır süren mali krizden dolayı futbolcular yavaş yavaş etkilenmeye başladı. Maddi sıkıntıların yanına bir de yönetideki belirsizlik de eklenince oyuncuların moral bozukluğu ikiye katlandı. Kulüple ilgili son gelişmeleri değerlendiren Kapucu, "Oyuncularımın üzerinde bir moral bozukluğu var. Yönetimdeki sorunlar ve maddi sıkıntılar artık onları da etkilemeye başladı. Kendilerini futbola veremiyorlar" dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ
Sorunların bir an önce çözülmesi gerektiğini söyleyen Kapucu, "Samsunspor Türkiye'nin köklü kulüplerinden birisi. Böyle sorunlar her takımda yaşanabilir. İnşallah en kısa zamanda bunlar çözülür ve bizler de işimize bakarız. Futbolcuları teknik ekip olara bizler elimizden geldiği kadarıyla motive etmeye çalışıyoruz. Ancak bizim de gücümüz bir yere kadar. İnşallah sorunlar en kısa zaman içerisinde çözülür" diye konuştu.

6 PUAN DAHA ALMALIYIZ
Ligde kalmak için 2 galibiyete daha ihtiyaçları olduğunu da vurgulayan Kapucu, "Şu anda 33 puanımız var. bu puan bize ligde kalmak için yeterli olmaz. En az 6 puana yani 2 galibiyete daha ihtiyacımız var. Ancak sorunlarımız çözülür ve iyi konsantire olursak, play-off şansımızda var. Biz ilk etapda zor olan play-off şansımızı bir kenara bırakıp, toplayabildiğimiz kadar puan almaya çalışacağız" diye sözlerine son verdi. Selçuk KAYA