Bank Asya 1.Lig, 28.Hafta | Malatyaspor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 23 March 2008, 16:03:41

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

son acıklamalardan ciddi rahatsızlık duyuyorum bugun yarın futbolcuların istedigine karsılık verilmezse macı kaybederiz gibi geliyor başgöl bazı acıklamalarda bulunmus tansiyon şu sıralar duşmesi gerekirken artıyor cozum cozum...

Aykut çepninin babannesi hayata gozlerini kapamıs Allahtan rahmet diliyorum kendisine ve yakınlarına allah sabır versin..

Kais

ins samsunspor bu macı alacak ve play-off sansını surdurecek ama ben bu macdan bı beraberlık beklıom ıns yanılırımda kazanırız 1-0 olsun bızım olsn dualarmız samsunla bence malatyada tanerın olmaması buuk bı avantaj ozllıkle bıze bos gecmıordu sınır sey ıns bunu ıı deerlendırcez

berusa55

Futbolculardan ve yönetimden sevimsiz acıklamalar gelmeye başladı ve bu kadar önemli bir maç öncesi bu hiç de iyi olmadı açıkcası!

beşnumara

artık ben umudumu tamamen kaybettim bu açıklamalardan sonra.futbolculara ben hak verebiliyorum aslında.ama daha önce de söylediğim gibi eğer fotbolcular biz bu takımı düşürmeyiz dedik gerekeni yaptık diye düşünürlerse acı ama malatya maçını kaybedeceğiz olan taraftara olacak mallar klavye delikanlılığına devam edecek.ama isterseler bu maçı çok rahat da alırlar.

ali ihsan

Bu topçular istesin Play Off oynar bu takım.Sırf para yok diye yatacaklar ya,yanarımda ona yanarım.

US

su macı alırsak eskişehir bize vız gelır tırıst gider beyyler...

MeL_55

AlıntıSamsunspor'da hazırlıklar tamamlandı

Samsunspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Malatyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Orhan Kapucu gözetiminde yapılan çalışmaya Serkan Aykut dışında tüm oyuncular katıldı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda oyuncuların moralsiz oldukları gözlenirken, Karadeniz ekibi kondisyon çalışması sonrası taktik ağırlıklı çalıştı.

Antrenman öncesi bir açıklama yapan teknik direktör Kapucu, deplasmanda oynayacakları karşılaşmanın her iki takım için de zor geçeceğini söyledi.

Ligde kalabilmeleri için 2 galibiyete daha ihtiyaçları olduğunu ifade eden Kapucu, şöyle konuştu:
"Ligde kalabilmemiz için 2 galibiyete daha ihtiyacımız var. Kulüpte yaşanan bazı sorunlar nedeniyle oyuncuları karşılaşmalara konsantre etmekte zorlanır duruma geldik. Bu sorunların en kısa zamanda çözüme kavuşmasını diliyoruz. Yakaladığımız başarıyı devam ettirebilirsek lig sonunda play off oynama şansını bile yakalayabiliriz. Bu nedenle kulüpteki huzursuzluğun giderilmesini istiyoruz."

Malatyaspor'un da son haftalarda başarı grafiğinde yükselme yaşandığını belirten Kapucu, "Her iki takım için de zorlu bir 90 dakika olacak. Rakibimiz de bizim gibi son haftalarda iyi bir hava yakaladı. Bu nedenle çok zor bir karşılaşma olacak" dedi.

Bugünkü çalışma ile Malatyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Karadeniz ekibi, yarın sabah Malatya'ya gidecek.

GençKozluklu

Haydi aslanlarım bizlere bir zafer daha yaşatın. Siz başarılı olun fazlasıyla hakkınızı alırsınız. Hiç bir şey alamazsanız dahi SAMSUNSPOR gibi bir markada kendinizi gösterip iyi bir transfer yapabilirsiniz.

Paranızı alamazsanız bu da sizin en doğal hakkınız. Sizi bırakmak istemeyen SAMSUN bu parayıda verecektir. Bence şimd futbolcuların önümüzdeki maçalra konstantre olmalı ve bir mucizeyi gerçekleştirip play off a kalmalı.

Şimdi tam zamanı

King Of The North

Futbolcularımız istediği anda istediklerini yapabiliyorlar,daha 3 hafta öncesine kadar kamuoyunun bile bize küme düşerler gözüyle bakması zoruma gidiyodu ama 3 haftada alınan 9 puanla oldukça rahatladık.Bunlar onur mücadelesi veriyolar,madem para yok ortada oynasınlar bu takım Play-Off a kalsın o zaman para da bulunur destek de artar.
MALatya maçı dönüm maçımız,sonra içerde Es Es maçını da alırsak herkes bizi konuşur hale gelecek.Son gücümüzü bırakmayalım.

Alemci İsmail

MAL- ATları yenmemiz lazım her türlü.Celil şov olacak gibi gene bu maçta.Bu hava sürer gider arkadaşlar kimsenin şüphesi olmasın,inandılar çünkü.

jean

allah yardim etsin futbolcular neysede iyi kotu birikimleri vardir personel perisan haldedir su anda

yk55

celil bu akşam d-spor 1. lig analiz proğramına bağlandı. biz yönetimi istemiyoruz dedi. galip öztürk ve hüseyin başgöl bu takıma verdiği destekler sayesinde bu kadar gelebildiklerini söyledi. ayrıca klüp çalışanlarının 7 aydır para aamadığını, klüp tarihinin en kötü sezonunu geçirdiklerini belirtti. bu takım bu sezon düşmedi ya artık asla düşmez dedi.

taraftarlarımıza söz veriyoruz bu takımı sahipsiz bırakmıyacaz,  bütün futbolcular olarak özveri göstereceğiz dedi. 2 maç daha almamız bu sezon için yeterli, zaten aklımızın ucundan dahi geçmiyor düşmek dedi.

valla arkadaşlar ben malatya maçından ümidimi kestim. halenki bu konuşmadan önce takıma güvenim sonsuzdu.  hayırlısı inşaalah. umarım kazanırız

US

herkez malatyanın bizi yenecegi görüsünde kamoyu da malatyanın bizi yenecegi görüsün de ama bn inanıyorum ki biz malatyayı yenecegiz

veis

samsunsporluluk ruhuyla sahaya çıkmaları gerekiyor samsunspor için malatya maçının önemi bilsinler yeter.

celebi

ben hala bu konuşmalara rağmen takımımıza güvenmeye başladım ve güveniyorum. e azından mallardan bir puan alır geliriz diyorum.