Samsun Engelligücü Ampute Futbol Takımı

Başlatan samsunengelligücü, 21 March 2008, 01:17:07

« önceki - sonraki »

samsunengelligücü

21 March 2008, 01:17:07 Son düzenlenme: 29 March 2008, 16:51:58 berusa55
     Samsun Engelligücü Ampute Futbol Takımı 2007 yılında Türkiye 3.sü oldu.Takım da  4 milli oyuncu bulunmakta olup.Geçtiğimiz Kasım ayında Antalya da düzenlenen Dünya Kupasında Türk Milli Takımına  3. lüğü, Brezilya ya son dakika da attığı golle getiren Nurettin Samsunun ve Türkiyenin ismini dünya basınına duyurmuştur.

SAMSUN ENGELLİGÜCÜ TAKIM KADROSU:

TÜRKİYE 3.LÜĞÜ

Sadece Samsunspor

gerçekten bunları hiç medyada falan görmemiştim veya gözümden kaçmış - hepsini kutluyorum gerçekten

berusa55

Helal olsun hepsine.

Azim diye, yasama sevinci diye buna denir...

samsunengelligücü

Mart ve Nisan aylarında Antalyada Topkapı Palace Otelin Sponsorluğun da TÜRKİYE ŞAMPİYONASI düzenlenecek. Takımımız bu Şampiyonada  1. olup Samsuna Şampiyonlukla dönmeyi hesaplıyor.

celebi

valla helal olsun. hiç duymamıştım. Allah yollarını açık etsin. Samsunumuzun bu şekilde de bu alanda da ismini duymak insanı gururlandırıyor.

veis

alınların dan öpülesi insanlar bunlar.

ultra55

Sizinle gurur duyuyoruz.Allah yolunuzu açık etsin.

Kadir ÇELEBİ

veis

özür beyinde olur ve hersaglam bir özürlü adayıdır unutmayın.

jean

samsungucu bayan takimida 1.lige sampiyon olmustu sonra bayanlar ligi kaldirildi

ozkan17

azımlerınden dolayı hepsını kutlyorum yaa helal olsun be sıze

esedullah

samsunengelligücü

02 May 2008, 12:06:20 #12 Son düzenlenme: 02 May 2008, 12:27:08 samsunengelligücü

Samsun Engelligücü Ampute Futbol Takımı MANİSA da  düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına katılmak için 5 mayıs Pazartesi sabahı (İstanbul da pazar günü  SARAN spor kulübü ile  anadolu yakasında ito kapalı spor salonunda basketbol karşılaşmasından oynandıktan  sonra) samsun dan yeni bir kafile ile yola çıkılacak.
  Samkek sponsorluğunda Samsun(Samkek) Engelligücü olarak Manisa da mücadele edeceğiz.Toplam 12 takımın katılacağı şampiyona da  3 grup oluşturulacak gruptan çıkanlar tek maç usulu karşılaşma yapacaklar.Bu şampiyonaya basının büyük ilgi göstereceği ve bakanlarında bulunacağı bildirilmiştir.
  Bizler Samsun un  çocukları olarak şehrimizin ismini her zaman duyurduğumuz gibi ulusal basına tekrar duyuracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın...
  Manisa tarafında yaşayan Samsunlu ve Samsunspor taraftarlarının desteklerine ihtiyacımız vardır.Bize destek olunursa mutlu oluruz.

Nuri Asan

sizlerle ne kadar gurur duysak azdır.İzmir civarında yaşayan taraftarlarımıza,hemşerilerimize bunu duyurmalıyız

veis

alınları öpülecek insanların önünde egilmek istiyorum.