Samsun Engelligücü Ampute Futbol Takımı

Başlatan samsunengelligücü, 21 March 2008, 01:17:07

« önceki - sonraki »

samsunengelligücü

Manisa dan sevgiler....
06.05.2008 Ampute futbol şampiyonasında Samsun engelligücünün bulunduğu grup belli oldu.
Kayseri erciyes
Malatyaspor
İzmir engelliler
                                                                                                                         Samsun engelligücü grubtaki ilk macı bugün 17:00 Manisa sunii sahasında  Malatyaspor a karşı oynayacak.

celebi

bu maçlar lig falan mı bilgilendirme olursa sevinirim.

Atakumlu

Alıntı yapılan: samsunengelligücü - 06 May 2008, 14:39:53
Manisa dan sevgiler....
06.05.2008 Ampute futbol şampiyonasında Samsun engelligücünün bulunduğu grup belli oldu.
Kayseri erciyes
Malatyaspor
İzmir engelliler
                                                                                                                         Samsun engelligücü grubtaki ilk macı bugün 17:00 Manisa sunii sahasında  Malatyaspor a karşı oynayacak.

engellilerimize guveniyor ve basarılar diliyoruz.insallah hedefe ulasırlar.

jean

Fecr_55

Bugün Antalya Bedensel Engelliler ile olan macimizi izledim..
Ilk yarida gelen 3 gole karsilik veremeden maglub olduk..Buna ragmen o hirslari görülmeye degerdi..Kacirdiklari her pozisyon sonrasi verdikleri o tepki, gercekten ne kadar azimli olduklarinin bir göstergesidir..
A takimimizi bu maclara götürüp izletmek gerekir, nelere sahip olduklarini anlamalari ve neler yapabileceklerini kavramalari icin..

Tribünde yok denilecek kadar az sayida seyirci vardi..SBK ya destek veriyoruz da, neden azimle savasip oynayan Samsun Engelligücü'müze güc katmiyoruz..? InsAllah o tribünleri de bir gün dopdolu görebiliriz..
Ayrica bir oyuncumuzun babasi vefat etmis, kendisine ve ailesine bassagligi diliyorum..

Tebrik ediyorum takimimizi..