Samsun - Raylı Ulaşım Sistemi [SAMULAŞ]

Başlatan berusa55, 20 March 2008, 21:23:51

« önceki - sonraki »

seckin55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 06 November 2009, 23:30:54
Paylaşım için çok teşekkürler Seçkin emeğine sağlık... Bizler burdaki viyadüğü biliyoruz ama ordakinden şahsen haberim yoktu sürpriz oldu biraz ama sayende onunda resmini gördüm...
rica ederim kardeşim..elimden geldigince guncel resimleri eklemeye çalışacam..

Akyol

Alıntı yapılan: 35ama55 - 07 November 2009, 00:11:22
Ben anlamıyorum neden muhalif yazı yazmayalım ki, minibüsten yavaş gidecek raylı sistemin mantığını bana kimse anlatamaz ..
Çok basit Mert buna halk arasında "desinler" mantığı denir. Faydasını gözetmeksizin bir iş yapılır, sonunda da "yaptık işte alın hayrını görün" denir ve tebrik beklenir...

seckin55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 07 November 2009, 00:11:22
Ben anlamıyorum neden muhalif yazı yazmayalım ki, minibüsten yavaş gidecek raylı sistemin mantığını bana kimse anlatamaz ..
mert kardeşim haklısın ama senın atakum turkiş fakulte arabalarına da hangi metro yetişebilirki..hepsi uçak :)

kayacan

6 sene o dolmuşlarla fakülteye gitmiş biri olarak şunu söyleyebilirim; Birçoğu çok kaba ve sert,trafik kuralı diye birşey tanımıyorlar ve yollarda terör estiriyorlar.Atakum yolu şehiriçi ve hız sınırı 50km/saat buna 70 km/saat e kadar müsade var. Fakat toplu taşıma aracı olan yüzlerce kişinin canını emanet ettiği dolmuşlar hız sınırı diye birşey tanımıyorlar.Sinyal vermeden ani şerit değiştirmeler,trafiği tehlikeye sokacak şekilde araç sürmeler uygunsuz yerlerde aniden duruşlar yaparak yolcu indirme bindirmeler,araçların içindeki yolcuya fırçalar daha neler neler. Ben raylı sistemi destekliyorum.Güzergah uygunsuz tartışmalarına kesinlikle katılmıyorum.Zamanla havaalanı ve yeni otogar alanına bu hattın uzatılacağını tahmin ediyorum. 5 dakikada bir gelecek olan aracın ulaşımı çok rahatlatacağı kanaatindeyim.Bunlar benim düşüncelerim.Başka düşünceleride saygı duyarak okuyorum.

cezayir55

cok haklisin bence rayli sistem devreye girinci herkes yusuf ziya yilmaza tesekkur edecek bence elestirmek yerine sahiplenmek lazim diye dusunuyorum

cezayir55

arkadaslar siz  yusuf ziya yilmaza samsunspordan dolayi kiziyorsunuz ama su an buyuksehir  belediyeleri icinde hangisi bulundugu sehrin takimina maddi yardimda bulunuyor hic biri kayseride dahil buna  yalniz  melih gokcekin yardimi var oda kendi ismini yapmak icin yardimda bulunuyor ankaraya giderseniz gorursunuz her kes onun sahtekarligini konusuyor  bence bu konuda yzy a kizmaniz yersiz

rass

Giresun, Samsun'a yine koymus dediklerinde
Ama olsun bizim rayli sistemimiz var dersin.

cezayir55

rass

bence sacmalayan sensin, cezayirden beri ne faydasi var sana rayli sistemin. kicikirik karabük süperlige cikacak,bizim patron rayli sistem pesinde. samsun halkinida onunla uyutuyor iste. yemisim raylisini yasylisini.

cezayir55

benim anlamadigim olay yzy samsunspora yardim etmek zorunda mi bana bir tane buyuksehir belediye baskani goster yardim eden allah askina sana hak verim

rass

cezayide yoktur, doğrudur. türkiyede istnbulun kendi takımı var zaten, ankara, antep, denizli, bursa, kayseri... hepsi yardım ediyor. etmek zorunda evet, kanunen oyle cunku.

rass

bravo yusufziya, isi cozmussun, samsunspor taraftari olanlardan bile sana laf soyletmeyenler varken daha cok duduklersin bizi. sende haklisin ne olacakki?

rass

BİRDE CEZAYİR, LİGDE BİZE EN SON GECİREN TAKİMİN İSMİ NEYDİ, BİLDİNMİ? GAZİANTEP BUYUKSEHİR sen hala soru sor.

eLLis

Samsunspor'a destek çıkmıyor diyede raylı sistemi karalamak saçmalık ne faydası var ne demek Atakum Üniversite minübüsleri diğer arkadaşların dediği gibi fena şekilde araç kullanıyor ve çokta şikayet var hiçbirine muhatap olmadan bineriz tramwaya gideriz en rahat şekilde hem o yol üzerindeki trafikte rahatlar şehire modernlik katar şimdi bunu eleştirenler bitince övünecek ilerisi içinde ilk etabın bitmesi iyi geç bile kalındı belki 3 4 sene önce bitseydi 2.3. etaplar yapılmaya başlanırdı altyapısı hazırlanırdı.

rass

benim adima ovunen namerttir. hayvanat bahcesiyle ovunmedi,m hep aci cektim. binmemde tramvayina. samsunspor dusmani adamin.