Bank Asya1.Lig 27.Hafta | Samsunspor'umuz 2 - 0 Mardinspor ( fotolar sf. 38'de.)

Başlatan MeL_55, 16 March 2008, 16:48:21

« önceki - sonraki »

tanju55

cenkturgut

seneye  cogu gıdıyor.ferıdun  emre balak sefa   falan  cogu gıdıyor aldıgımız duyumlara gore.Zaten sımdıden anlasanlar bıle var  takımda benden duydunuz demeyın. Matematok olarak o hesap mumkun deıl   9 uncu adamla 10 puan var aradna   ve fıksturun cok zor nasıl olacak bu ıs ?

veis

cenk turgut allah aşkına puan durumuna baksana.tamam zor ama 6 puan içinmi gözümüz korkucak malatyayı yenersen görürsün playofu.

GençKozluklu

arkadaslar serkan bir gol atacak demedi demeyin

İnşallah atamaz. Yok yere kral naraları atmaya başlayıp gençleri heba edeceğiz.

cenkturgut

bu cenkturgut arkadaşa inat bu takım herkesi utandıracak bizde bu aslan yüreki gençler olduğu sürece bu takımın sırtı yere gelmezzz.....NE DEMİŞTİK GENÇLERİ OYNATIN GERİSİNİ ZAMANA BIRAKIN ......yönetimin yaptığı en iiyyi icraaat orhan kapucuyu göreve getirmesidir.....oooooo oooooo deli orhannn,

Orhan kapucu  ve yontımı ıstemeyende bu oyuncular hepsı yalnız.Serkan hakkı celıl hıcbırı orahanı  dınlemıyor kafalarına gore oynuyorlar

tanju55

feridun nereye gidiyorsa gitsinde
emre ve sefa sadece 3 büyüklerden birisine gitsin yoksa kalsinlar
zaten bjk sefanin pesindeymis

red_white

herşey ard arda alıcağımız 3 galibiyete bakıo

veis

belli belli orhan hoca geleli aldıgımız sonuçlara bak sevgili cenk

Kadir ÇELEBİ

9 sıradaki kartalsporun puanı 37 samsunsporumuzun puanı 33 hadi canım once samsunsporlu ol 5nci sıradaki erciyessporun puanı 40

GençKozluklu

Arkadaşalr play off olursa güzel olur. Zor elbette ama imkansız değil. Deli Orhan'a güveniyorum. Adam 10 da 10 dedi. 3 te 3 oldu. Bu bile 3 hafta önce neredeyse imkansızdı.Adım adım oynuyoruz ve kazanacağız.

Cagdas Ünver

ender

Cenkturgut neden bu kadar gereksiz konusma ihtiyaci duyuyorsun.samsunda gencler bitmez 43 yildir bitmedi.samsunsporluysan kafan rahat olsun.

cenkturgut

Malatyaspor -  Samsunspor -:-
Samsunspor -  Eskişehirspor
Kartalspor -  Samsunspor -:-
Samsunspor -  Giresunspor -:-
Altay -  Samsunspor -:-
Samsunspor -  Sakaryaspor -:-
Diyarbakırspor -  Samsunspor -:-

fıksturumuz bu hangısı kolay takım?

red_white

tanju55

ya cenkturgut ben senin samsunsporlu olduguna inanmiyorum