Bank Asya1.Lig 27.Hafta | Samsunspor'umuz 2 - 0 Mardinspor ( fotolar sf. 38'de.)

Başlatan MeL_55, 16 March 2008, 16:48:21

« önceki - sonraki »

veis

olsun cenkturgut sende birgün samsunsporlu olunca sende playoff hayali kurarsın. :P

Shane_Falco

dert etme kardeşş haftayada onlara çakıcaz bi gzl ztnnn biz kendi işimizi yaparızz istanbuldan bize hayırmı gelcek sanki takma ;)

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: cem 55 - 23 March 2008, 15:33:32
2. golden sonra turgut cıktı serkan girdi bütün tribünler turgutu yanlarına cagırıp alkısladılar simdide 2 golumuzun sahibi sercan cıkıyo yerine samet kılıc giriyo sercana cok buyuk alkıs var orhan hoca genc arkadaslarımızı taraftarlar tarafından alkısla ödullendiriyo cok güzel valla mac antreman havasına dönmus cok gol kacırıyomusuz serkan ve canerle samsuni abi celil sov yapıyo bunu arkadaslara ilet dedi elçiye zeval olmaz

oynayanın, oynatanın, destekleyenin, getirenin, bildirenin, Allahınıza kurban olayım

Baþkent_55

YA birader sen ne diyon allah aşkına yaa puan farkı 7 ye düşmüş ........malatyayı yensin bak daha oz aman tutabileceklermi

MeL_55

3 de 3 yaptik. 7 mac kaldi samsunsporu daha kimse yenemez.... 10 da 10 yapacagiz orhan hocanin dedigi gibi

SaMsUnSpOr 55

cenkturgut

Ben zaten samsunsporluyum.Ama playoff  ısı hayal  kardesım.Dusmemeye  oynuyoruz sız playoff dıyorsunuz  nasıl oluyor bu ıs ya bız futbolu bılmıyoruz yada sız.  Hayalse  ben daha buyugunu kurarım.Sampıyonlar lıgınde ceyrek fınal nasıll?

SaMsUnSpOr 55

GençKozluklu

Arkadaşlar play off olursa güzel olur. Olmaasada bu tkaım küllerinden doğdu. Lige ağırlığını koymaya başladı. Zor ama imkansız değil. olmasa da canları sağolsun. Gençler 7 maç daha oynayarak tecrübe kazanırlar. Seney bu gençlerle coşacağız.

veis

hadi artık bir iki tane daha sallayında görelim samsunspor efsanesini.

cenkturgut

körfez55

tabi bu gencleri takımda tutabilirsek benim bu konuda ciddi şüphelerim var.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: cenkturgut - 23 March 2008, 15:36:56
Ben zaten samsunsporluyum.Ama playoff  ısı hayal  kardesım.Dusmemeye  oynuyoruz sız playoff dıyorsunuz  nasıl oluyor bu ıs ya bız futbolu bılmıyoruz yada sız.  Hayalse  ben daha buyugunu kurarım.Sampıyonlar lıgınde ceyrek fınal nasıll?

sen suan olusan tabloya bak ondan sonra dusmemeye oynuyoruz de daha gelir gelmez dusen takımlar belli diyen sen degilmiydin matematik hesabıysa bu iş halen var play-off sansı

Baþkent_55

bu cenkturgut arkadaşa inat bu takım herkesi utandıracak bizde bu aslan yüreki gençler olduğu sürece bu takımın sırtı yere gelmezzz.....NE DEMİŞTİK GENÇLERİ OYNATIN GERİSİNİ ZAMANA BIRAKIN ......yönetimin yaptığı en iiyyi icraaat orhan kapucuyu göreve getirmesidir.....oooooo oooooo deli orhannn

GençKozluklu

Gençleri ne olursa olsun tutmalıyız. Yoksa SAMSUNSPOR çok kaybeder. Hazır bu çocukları bu kadar hazırlamışken bırakmamalıyız.