Bank Asya 1.Lig, 25.Hafta | Elazığspor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan yaman55, 02 March 2008, 15:49:57

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

Alıntı yapılan: derebeyi_44 - 05 March 2008, 14:13:27
***yazilari takip ediyorum taraftar cok karamsar cok yazık
***topculara guvenmekten başka care yok bu zamandan sonra
***yonetım de taraftarda elinden geldıgı kadar topcularla bırlıkte olmalı antremanlara gıderek zıyaret ederek futbolcuların yanında olundugu bellı edılmelı ve oz guven kazandırılmalı cok zor degıl samsunspor üst üste 2 galıbıyet alırsa kendını toparlar
***bu haftakı elazigmaçi bence puan cıkarılcak bı deplasman taraftar olarakta bu deplasmanda yanliz bırakılmamli futbolcular

yardim konusuna gelince...
1)samsunspora belediye tarafından otopark ihaleleri verılmeli
2)elektrik.su gibi faturalardan cok az bı mıktar samsunspora kaydırılmali
3)yardım kanpanyalarında yerı gelınce yonetımdekıler tek tek dukkan dukkan gezıp para toplamali damlaya damlaya gol olur kımse karamsarlık içinde olmasın bu güzide il bu şehir kume düşmez içerdeki maçlari kazanmasi yeter geriye kalan

başarilar..

İyi dileklerin için sağolasın,yazdığın 3 maddenin 2 sine aynen katılıyorum yalnız ilk 2 madde malesef gerçekleşmez Samsunsporu bu hale getirenlerin başında Belediye Başkanı var,Samsunspordan nefret eden bir belediye başkanı ve üyeleri anlayacağın gibi ne otopark ihalesi verir Samsunspora,nede Elektrik su vs umarım anlatabiliyorumdur demek istediğimi.

3.Maddede ise sıkıntılar var,esnafın durumu zaten çok kötü birde esnaf nereye kadar yardım yapabilir ve ne kadar yapar damlaya damlaya göl olur dediğin gibi ama şunuda unutmamak gerekirki taşıma su ile değirmen dönmez.Samsun ve ilçe esnafı şu anda günü kurtarma peşinde inan bulunduğum ilçede Elektriğini,suyunu,Bağkurunu ödeyemeyen ve dükkanlarını kapatan,hatta günlerce siftah yapamayan esnaf kardeşlerimiz abilerimiz var.Esnaf malesef önünü görememekte ve bu nedenlede ilerisini,geleceğini düşünmekte haklı olarak.Evine ekmek götüremeyen,çocuğuna ayakkabı alamayan birisi Samsunspora yardım etmez.

Sürekli gelir getirecek yatırım yapılmalı,yardım toplansa bile bu paralar ve klübün kasasındaki paralar yatırıma dönüştürülmeli,iş adamları yardı mı yaptı yatırıma dönüştürülmeli tekrar halktan toplarız denilip,çıkar birsi yardım eder denilip beklenmemeli bu paralar borca harcanmamalı,borç zaten var biraz daha beklesin bir otopark olur,benzinlik olur olurda olur.

MeL_55

Alıntı10 maçta hedef 30 puan

Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, ligde kalan maçlarda 30 puan toplamayı hedeflediklerini belirterek, "Her maç final havasında geçecek. Umarım bu hedefimize ulaşırız. Maçlarda bize haksızlık yapılıyorsa bu lobinin sonucudur. Biz de Allah´ın adaleti ile bir maçı kazanacağız" dedi

ÇOK DUA ETTİM
Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, Samsunspor aleyhine yapılan lobiyi Allah´ın adaleti ile kıracaklarını söyledi. Ligde 10 maçlarının kaldığını ifade eden Orhan Kapucu, bu karşılaşmalardaki hedeflerini de açıkladı. 10 maçta 30 puan toplamayı hedeflediklerini vurgulayan Kapucu, "Her maç final havasında geçecek. Hafta sonu da Elazığspor maçı bunlardan biri. Kendi maçımızda etmediğim kadar duayı Elazığspor´un İstanbulspor maçında puan kaybetmesi için ettim" dedi.

ALLAH´IN ADALETİNİ GÖRECEĞİZ

"Maçlarda kendilerine haksızklık yapıldı ise bu lobinin sonucudur" diyen Teknik Direktör Orhan Kapucu, "Biz de Allah´ın adaleti ile bir maçı kazanacağız. Birbirimize yardımcı olmadan bu işi başaramayız. Takıma en küçüğünden en büyüğüne kadar maddi manevi ne kadar destek görürsek o kadar başarılı oluruz. Kulüpteki maddi sıkıntılar yönetim kurulu ile oyuncular arasındaki bir sorun. Sıkıntılar var, ancak oyuncuların tamamı karşılaşmalarda profesyonel davranıyorlar" diye konuştu.

FUTBOLCUYA DAYALI DÜZEN OLMAZ
Takımın ligde kalacağına inandığını da tekrarlayan Kapucu, ´´Bu takım, genç arkadaşlarımla devam etmem gerekse bile ligden düşmeyecek. Hiçbir güç bizi düşüremeyecek.Buraya Samsunspor´u sevdiğim için geldim. Samsunspor´da futbolculuk dönemimde yaşadığım başarıları yeniden yaşamak için geldim" dedi.Kapucu, ayrıca, bulunduğu yerde futbolcuya dayalı bir düzenin olmasına da asla müsaade etmeyeceğini de sözlerine ekledi.

bu 10 macta 30 puan biraz abartili geldi bana  :-\ :-\

berusa55

Serkan Aykut yine antremanda haberleri gazetelerde...ve yine bir umut. ama hafta sonu gelir ve söyle bir haber:

Serkan Aykut bu hafta da yok.. Serkan nazara geldi... Serkanın eski sakatlıgı nüksetti.

Ve bize yine hüsran. bu sefer gercekten oynar bu takıma abilik yapar ve takımı sırtlarsın Serkan. iyi veya kötü gercekten sensiz olmadıgını bu süre zarfında gördük. Sadece genclerle olcak iş değil bu.

SaMsUnSpOr 55

05 March 2008, 16:32:07 #108 Son düzenlenme: 05 March 2008, 16:41:17 berusa55
ya bu adam boş yere oynamıyo. 2 seneden beri kaç maça çıktı söylermisiniz
bakarmısınız serkanın oynadığı maçlara

2007-2008 yılı oynadığı maçlara

26/08/2007İstanbulspor - Samsunspor 
03/09/2007 Samsunspor - Antalyaspor 
09/09/2007 Samsunspor - Erciyesspor
16/09/2007 Kocaelispor - Samsunspor
24/09/2007 Samsunspor - Orduspor 
01/10/2007 Karşıyaka - Samsunspor 
07/10/2007 Samsunspor - Boluspor
14/10/2007 Samsunspor - Elazığspor   
20/10/2007 Samsunspor - G.Antep Bld.Spor 
28/10/2007 Mardinspor - Samsunspor 
03/11/2007 Samsunspor - Malatyaspor 
25/11/2007 Giresunspor - Samsunspor 
02/12/2007 Samsunspor - Altay   
16/12/2007 Samsunspor - Diyarbakırspor

ve daha sonra 2006-2007 yılına bakın

10/09/2006 Samsunspor - Kasımpaşa
25/09/2006 Samsunspor - Altay 
08/10/2006 Samsunspor - İstanbulspor
29/10/2006 Mardinspor - Samsunspor 

2 sezonda toplam 18 maça çıkmış toplamda   68 maça çıkması lazım buna türkiye kupası maçlarını ekleyin ve hazırlık maçları  80 olabilir hadi  mesela 5 maçta cezalı diye oynamadı  kaldı 75 maç   bu adam ne yapıyoda 75 maça çıkmıyo her haftamı sakatlanıyo bir de para istiyor takımdan Dostum sen kaç maça çıktında para istiyon

tolga

05 March 2008, 17:11:54 #109 Son düzenlenme: 05 March 2008, 17:13:30 berusa55
gazeteciler azönce söylemiş HÜSEYİN BAŞGÖL VE AYKUT ÇEPNİ istifa etmişler yazık 2 önemli maddi anlamda kulübe para aıktan insan da gitmiş herkes birer birer istifa ediyor bizim BAŞKAN EFENDİ hala duruyor kardeşim seni uhuylamı yapıştırdılar oraya personel ve futbolcular dahi seni istemiyorlar çek git artık ya Tekköyde siyaset yapıyormuşsun seçimler için kim SAMSUNSPURU siyasi emelleri için kullanıyorsa Allahından bulsun hem bişi vermeyecen hem kullanacan İSTİAFA ET DAHA ONURLU OLUR İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

cenkturgut

bu 10 macta 30 puan biraz abartili geldi bana   

MElih hocanın dili surtmus  yanlıslık yapmıs .Samsunspor 10   macta  45  puan  alıp lıder cıkacak super lıge.En asagı 5 gol atacagız takımlara  fıkstur bızden yana  merak etmeyın gecelım trıbune bagıralım.PAra yardımı yapalım bu takım  real madrıde  8 atar  sız kafanızı yormayın.Muthısız bız en ıyıyız.

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: cenkturgut - 05 March 2008, 17:12:56

MElih hocanın dili surtmus  yanlıslık yapmıs .Samsunspor 10   macta  45  puan  alıp lıder cıkacak super lıge.En asagı 5 gol atacagız takımlara  fıkstur bızden yana  merak etmeyın gecelım trıbune bagıralım.PAra yardımı yapalım bu takım  real madrıde  8 atar  sız kafanızı yormayın.Muthısız bız en ıyıyız.

sen ne diyosun ya

veis

samsunspor için üzücübi gelişme ama şu saatden sonra ne başgöl nede başka bi yönetici nin gitmesi sorun degil sadece samsunsporumuzun ligde kalması önemli gerisi hikaye.buarada yönetim istifa edince neolur biri bize sahip çıksın diye yalvarışlarımıza katılırsınız arkadaşlar.

cenkturgut

MElih hocanın dili surtmus  yanlıslık yapmıs .Samsunspor 10   macta  45  puan  alıp lıder cıkacak super lıge.En asagı 5 gol atacagız takımlara  fıkstur bızden yana  merak etmeyın gecelım trıbune bagıralım.PAra yardımı yapalım bu takım  real madrıde  8 atar  sız kafanızı yormayın.Muthısız bız en ıyıyız.

sen ne diyosun ya

ne dedıgım yukarıda yazıyor okuyamadıysan anlatabılırım.''Bız  bu lıgten super lıge cıkacagız  bızden ıyı takım yok dıyorum''.86 mılyon taraftarımız  var dıyorum.

SaMsUnSpOr 55

bu sabahki antremana serkan, caner,hakkı  para alamadıkları için idmana çıkmamış

veis

86 milyon taraftarımız yok ama slanlar gibi 5000 taraftarımız var.samsunsporu süperlige çıkmak için sevmedik bank asyada yanlız bırakalım.yani biz samsunsporluyuz gerisi yalan dolan.

cenkturgut

Bu kulupte  hersey yalan dolan   .Bız gerceklerı savunuruz.Bende  bılıyorum 5000  aslan gıbı taraftarımız var onlarda bıze yeter sadece  yukarıda  temasa  yapıyorum.Hoca  demısya 10 macta  30 puan bu kulube gelenlerın hepsı ucuk yaa.Kafayı sıyırıyorlar .10 puan al lıgde bırak takımı senden ıyısı olmaz yahu.ne 30 puanı sen  hangı takımı calıstırıyorsun veya bız salakmıyız hocaaaaaa?

veis

temaşa yaptıgının farkındayım ama samsunspor aşkı bu işte napalım şuan bu şekilde ligde kalıp seneye radikal kararlar almamız lazım.ama şuan samsunspor budurmları kaldıramaz bir bir eriyoruz farkındasındır ama yapılması gereken eylemler gelecegimiz için dondurulmalı.bak sana bişey söyleyeyim bunu sitede ilk yazıyorum samsunsporun kartal maçına kadar puanlar veya puan almadan gelip vede o kartal maçında da kötü sonuç almaları halinde grup ist.55 sahaya girip futbolcu kovalayacak ve bunu başakana kadar söyledik ama samsunsporun budurumlarda olmasının sebebi ne şuanki yönetim nede futbolculardır.oyüzden günü kurtarmamız gerekiyor.seninle aynı kafadayım yazılarımız uyuşuyor ama sasmsunspor için artık tek dert ligde kalıp seneye radikal girişimler yapmak.zaten seneyede aynı başlangıç olursa samsunspor yönetimi artık yanlız kalacakdır merak etme.

cenkturgut

spacey
Taraftar

Samsunspor'da Coşkundere depremi
« Yanıtla #48 : 09/23/2007, 15:05 » 

--------------------------------------------------------------------------------
yahu  bak bır olayı acıklıyorum bu forumda ılk  defa.MAc  gecen senekı   ıstanbulspor-samsunspor mac  sonrası.Mac  berabere bıtmıs    erol kapusuz  ercument hocanın  yanında.Aman  abı bana  ızın ver memlekete  gıdeyım dedı.ERcumen  hoca:''  sahada   5 km  kostunmukı   ızın  ıstıyorsun  dıye yanıtladı''

Mac  ıbb-samsunspor  mac sonrası   yıne rollerde  kapusuz. KArım  hasta  ben memlekete gıdeyım ızın  verın dıyor  ercument hocaya.Cevap''   ne  yaptınkı   ızın  ıstıyorsun oluyor''  Erol kapusuz  (levent erısın  samsunspora armaganı) samsunspora ne yapmıskı  samunsporluları  elestıryo  kımkı  o lavuk.Boluspor   macında  yaptıgı rezaletı gordunuz.Hepsı   takır takır  parasını  aldı arkadaslar  samsunspordan  kımsenın suphesı olmasın.Resmen gecen sene  bası   kulup   oyulmus  bankalara  benzıyordu.VE  o soygunun  sancısı  sanırım  3-4  sene  kadar surecek.O tesıslerın satılması  falan  gıbı olaylardan basını  oyalamak adına  yapılmıs seyler.Su ankı yonetımde  ekonomık sıkıntı  ıcınde  ve cıkıs arıyor  kımsenın suphesı olmasın.Gecen sene  tavan  futbolcu fıyatı   800  mılyarken   bu sene   tavan  400  mılyar  o da   Celıll.Bırılerının  bu kulube  yaptıklarını  kımse goz ardı etmesın.Helekı futbolcular ıdmana  cıkmazken deplasmana  gıtmezken  yemek yemeye  parası bulunmazken  canerlerın  ve dıger futbolcuların  bu kulupte  nasıl kaldıkları  goz ardı edılmesın.
Syg

23 eylulde  yazdıgım  yazı sanırım  o zaman  benım ıcın samsunspor dusmanı sahtekar denılıyordu.Ama ben gerceklerı yazıyordum ve halen yazmaya devam edıyorum devam edeccegımde kımse kusura kalmasın.

Saygılarımla

veis

ya yazıcaksın tabiki ama topçuda haklı para almadan nereye kadar oynayacak.ben herzaman derim samsunsporun tek menajeri ercan koldur gerisi bana göre yılan.ama bi durumu göz ardı etme şuan beklemekden başka bişey yapamayız.boluya eskişehire sakaryaya kocaeline samsuna maçlara giderken inan milletin hevesi kırılmasın diye hep yeneriz dedim ama puan alamayacagımızı biliyordum nekadar acı bir durum biliyormusun bile bile ateşe karşı durmak ve ben kalkdım elazıga uçak kaldırmaya çalışıyorum napayım ben samsunsporluyum ya beni ne başkan nede ali veli baglar bensamsun sporun askeriyim samsunluyum ve samsunsporluyum.yönetim yalanmış topçu kolpaymış beni baglamaz elimde 5 lira varsa o samsunsporundur.