Bank Asya 1.Lig, 25.Hafta | Elazığspor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan yaman55, 02 March 2008, 15:49:57

« önceki - sonraki »

cenkturgut

haklısın  aradakı fark ıste burada yatıyor  sen fanatıksın  ben ıse taraftarım.Ben bıldıgım gerceklerı tum cıplaklıgıyla soylerım yanı.SAmsunspor bu kafayla bıter  gerısı yalan

veis

ben hayatımdan çok mutluyum allahıma şükürler olsun ki samsunsporluyum.

tolga

bu başkan gitmeli kardeşim herkes gitti o kaldı sana kimse inanmıyor aç şu kulübün önünü ya laf anlamazmısın  futbolcular istemiyor belli ya  bugün sabh ant.çıkmayanlar varmış bu adamı istemiyorlar bana göre gitsin biz takımımıza sahip çıkarıoz imajı var sanski gitsene SEZGİN GÜMÜŞ GİTSENE İSTENMİYORSUN ARTIK

veis

celebi

Alıntı yapılan: cenkturgut - 05 March 2008, 18:49:56
haklısın  aradakı fark ıste burada yatıyor  sen fanatıksın  ben ıse taraftarım.Ben bıldıgım gerceklerı tum cıplaklıgıyla soylerım yanı.SAmsunspor bu kafayla bıter  gerısı yalan

o zaman sende bir taraftar ne iş yapar anlatır mısın sevgili cenk.

tolga

05 March 2008, 19:54:45 #125 Son düzenlenme: 05 March 2008, 19:56:28 tolga
FUTBOLCULAR BİZ SAHİP ÇIKARIZ DİYORLAR VEİS ADAM ZATEN SAMSUNDA DEĞİL KULÜBTEN ARIYORLARMIŞ TELEFONLARA BİLE BAKMIYORMUŞ BAŞAKN DENİLEN İNSAN.MADEM HİÇ BİR KATKISI YOK BIRAKSIN GÖLGE ETMESİN GİTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT İÇİMİZ YANIYOR  GİT BU TAKIM SENLE DÜŞER  BIRAK LİGTE KALIR GİTTTTTTTTTTTTTTT

sbc_emo

CUMARTESİ SAAT 24*00 DA ELAZĞIYA GİDİYORUZ...

jean

allaha emanet olun en cok gitmek istedigim deplasman bu deplasman kader iste

samet

arkadaşlar bu maçı kesin almalıyız çok önemli aynı geçen seneki malatya maçı gibi ateşle oynamayalım...herkez elazığa...

Nuri Asan

Alıntı yapılan: sbc_emo - 05 March 2008, 20:02:28
CUMARTESİ SAAT 24*00 DA ELAZĞIYA GİDİYORUZ...

Nerden kalkıyor otobüsler emo?
Birde arkadaşlar Elazığ kaç saat sürer

edmontdante

tolga

herkes belki beni sezgin gümüş e art niyetli biri olrak değerlendirebilir  aslında kişiliğne kesinlikle ama yöneticiliğine herşey söylerim işi bilmeyen takımı bu haleere getiren tek sorumludur.ve acilen bırakması gerekir.samsunspor kendisinin güvenlik şirketi değildir samsunspor içerde ve dışarda yaşayan bütün samsunluların ortak sevdasıdır.ama bu bu sevdamızı göz göre göre  hergün eritmektedir. gerek yapmaya çalışıpta yapamadığı başkanlık vasfıyla gerekse yönetimine sahip çıkamama tarzıyla her hafta bir veya iki yönetici istifa  bir veya 2 futbolcu kadro dışı bu kadar tutarsız bir başkan olabilirmi herkes anladığı bildiği işi yapacak bilmiyorsa yapmayacak bu her işte böyledir.kaybeden kim ? SAMSUNSPOR  yazık değilmi bu şehre gönül veren bu insanlara

sbc_emo

Alıntı yapılan: PiyanistOnur - 05 March 2008, 22:04:50
Nerden kalkıyor otobüsler emo?
Birde arkadaşlar Elazığ kaç saat sürer

Arkadaşlar Gelmek İsteyenler 11 Gibi Samsunspor Taraftarlar Derneğinde Olsunlar ;)

Ümit Abiyle Konusrsunuz..

Malatyaya 10 Saatte Gitmiştik - Elazığ 12-13 Saat Vardır..

ozkan17

06 March 2008, 02:22:23 #133 Son düzenlenme: 06 March 2008, 02:53:20 ozkan17
Sevgili admin kac gundur yazmamak ıcın dırenıyorum nolur artık buna dur dıceksen de!!!su cenk denılen eskilerin yalakası,bellı olmaz eskılerden hangi karaktersızın akrabası onu artık engellemenın vakdı gelmedımı sence? bunu ole sozlerle laf olsun dıye demıyorum..cesıtlı konularda bu adamın yazılarını okursan neyı amacladıgını gorursun!!!Sadece ben kendı adıma degıl sıte ıcınde baska tartısmalara yol acmaması ıcın soluyorum ki zaten + eskı nıckı spacey ıle de neler yazdıgını hepımız gorduk kım oldugunuda bılıyoruz.kendımı zor tutuyom bunun hakkında yazmamak ıcın ancak ıcımızde olmasına dayanamıyorum ben bunun.samsunsporluyum bıle demıyor adam.

Geregının yapılmasını yarına kadar rıca edıyorum sevgili admin!!!

Nuri Asan

Elazığa gitmeyi düşünüyorum,Maç 15:30 da bitse 1 saat rehin kalsak eder 16:30 13 saat yol sürse eder sabah 05:30 o saatten sonrada Bafraya araba buluruz heralde :-\

Şimdi Destek Zamanı,akalım Elazığa