Piazza AVM

Başlatan Sadece Samsunspor, 22 February 2008, 20:09:36

« önceki - sonraki »

Burak

Media Markt ı sabırsızlıkla bekliyorum  :

berusa55

24 March 2013, 16:34:11 #316 Son düzenlenme: 25 March 2013, 05:15:16 berusa55

Alıntı20 Şubat'ta Nişantaşı City's Alışveriş Merkezi, 5 Mart'ta İzmir Forum Bornova, 8 Mart'ta Antalya Migros ve 12 Mart'ta Marmara Forum şubelerini halkla buluşturan KFC, 29 Mart Cuma günü ise Samsun şubesini hizmete açmaya hazırlanıyor. KFC'nin her geçen gün genişleyen restoran ağı sayesinde Türkiye'nin birçok ilinde KFC tutkunları aradıkları lezzete kolayca ulaşabiliyor. KFC önümüzdeki dönemde de yeni açılışlarla restoran sayısını artırmayı planlıyor.

Kaynak

Kaynak

seyf55

açılsa ne olur açılmasa ne olur Samsunspor'a 1 kuruş yararları var mı?

sadece55

KFC ile beni kazandılar kesinlikle :)

cembaba

beşnumara

Onlar seni kazanır zaten de senin kendini kaybetmemen lazım cingo :)

##kdc##

KFC içinde ne olduğu belirsiz kovasıyla sizi kazanır ama cenazenize KDC gelir  :peeh:

ramcQ_55

25 March 2013, 20:51:56 #322 Son düzenlenme: 25 March 2013, 21:49:00 ramcQ_55
 icini gezme fırsatım oldu bugün
sadece güzel başka bi albenisi yok bana göre tabi
yanlız bi 15 gün daha sürer içindeki mağazaların acılması sanki acılışına acele ediyolar gibi

cany

13-14 sene önce stadın oraya migros açılınca millet şaşırmıştı, konuşuyodu şehirde. şöyle büyük, böyle gelişmiş vs. şimdiki avm'lerin yanında o da bakkal gibi kaldı. nerden nereye :)

Sercan

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 25 March 2013, 20:51:56
icini gezme fırsatım oldu bugün
sadece güzel başka bi albenisi yok bana göre tabi
yanlız bi 15 gün daha sürer içindeki mağazaların acılması sanki acılışına acele ediyolar gibi

Bir AVM nin başka ne albenisi olabilir ki? Güzelse yeter zaten. Kışın soğuk havalarda Yeşilyurt'a tıkışmaktan kurtarır en azından .

sadece55

Hakkaten bende onu diyecektim. Büyük ve iyi markalar var Yönetim konusunda da zaafiyet göstermezlerse oldu da bitti maşallah.

berusa55

BİMEKS PİAZZA AVM'DE AÇILIYOR

74. mağazasının açılışını gerçekleştirecek olan Bimeks, güler yüzlü, kaliteli ve iyi fiyatlı teknoloji ağını Samsun'da, açacağı 3. Mağazası ile genişletiyor. Piazza AVM' de gerçekleştirilecek açılışta Samsun'u muhteşem indirimler bekliyor. Bimeks açılışı 29 Mart Cuma günü saat 10.00'da gerçekleştirilecek. Canik Bimeks mağazası son teknoloji ürünleri ile hizmet verecek. Büyük açılışa Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar katılacak.

Kaynak

fanatik555

çok güzel olacak inş dolmuşlar önünden geçer

berusa55

28 March 2013, 15:52:01 #328 Son düzenlenme: 28 March 2013, 15:55:21 berusa55
Samsun'a Yatırım Cazip Geldi

Decathlon Türkiye Müdürü Boumedienne Boualaoui "Samsun'u çok inceledik."

28 Mart 2013 Perşembe 13:46

Türkiye'nin beşinci Decathlon mağazası 29 Mart'ta Samsun'da açılıyor. Piazza Samsun Alışveriş Merkezi'nde açılacak mağaza 3900 metrekarelik alanıyla Karadeniz bölgesinin en büyük spor mağazası olma özelliğini taşıyor.

n sekiz ülkede yaklaşık 650 mağazası bulunan Avrupa'nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye'de Mayıs 2010'dan beri faaliyet gösteriyor. Ankara, İstanbul ve İzmir'de 4 megaspor mağazası bulunan Decathlon, beşinci mağazasını Samsun'da Piazza Alışveriş Merkezi'nde açtı. 60 farklı spor dalında amatörden profesyonele, çocuktan yetişkine, her bütçeye uygun spor ekipmanları, spor tekstilleri ve aksesuarları artık Samsunlu sporseverlerle de buluşacak! Ankara Kent Park Alışveriş Merkezi'nde 3.000 metrekarelik, Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde 5000 metrekarelik, Marmara Forum Alışveriş Merkezi'nde 6000 metrekarelik ve  İzmir  Optimum Alışveriş Merkezi'nde 3.500 metrekarelik mağazaları bulunan ve bu mağazalarında beklediklerinin çok üstünde bir ilgiyle karşılaşan Decathlon, Türkiye yatırımlarını hızlandırarak arttırma kararı almıştı. Bu çerçevede bir süredir hazırlıkları devam eden, 3900 metrekarelik alana sahip 5. Decathlon mağazası, 29 Mart 2013'te Samsun Piazza Alışveriş Merkezi'nde  kapılarını açtı. Karadeniz bölgesi böylece ilk Decathlon mağazasına kavuştu! Yeni mağaza ile 50 kişiye daha istihdam sağlayacak olan Decathlon'un Türkiye'deki ekibi 500 kişiye ulaşacak.

Kaynak

berusa55