Piazza AVM

Başlatan Sadece Samsunspor, 22 February 2008, 20:09:36

« önceki - sonraki »

berusa55

10 January 2013, 18:26:38 #285 Son düzenlenme: 10 January 2013, 18:32:15 berusa55
Alıntı yapılan: cgr - 10 January 2013, 18:12:47
Kozzy benim bildiğim Kozyatağı'nda bulunan AVM'ye verdikleri isim.

Bizle ne alakası var ki.

Alaka yok da işte napalım Çağrı; şahsen ben mail bile attım firmaya bu isim tercihleri konusunda ama dönüş bile yapmadılar. Bu ismi çok önce netleştirmişler kafalarında besbelli. Avm'lerine tek isim olayında hareketle ilk avm'lerine verdikleri Kozzy isminde devam etme kararı almış adamlar. Bu konuda tahminimce bir Rönesans Gayrımenkul çalışanı şu açıklamayı yapmış wowturkey'de...

AlıntıArkadaslar herkese merhabalar,
AVM'nin ismi hakkinda yazilanlari okuduktan sonra herkesin kafasindaki olumsuzluklari ortadan kaldiracak bir iki cumle yazmak istedim, Ronesans holding'in AVM yatirimlarinda optimum outlet ismi outlet magazalarin oldugu A+ musterilerden cok diger kesimlere hitap eden konseptlere verilen isimler olarak goze carpiyor istanbul,ankara,izmir ve adana orneklerindeki gibi fakat kozzy ismi kozyataginda bulunan yatirimlarindan isim almakta ve kozyatagindaki yatirimlari A+ musterilere hitap etmektedir. Istanbula gittigimde istanbul optimum ve kozzy i ayri ayri gezme firsatim olmustu kozzy mimarisi, lokasyonu ve musterileriyle optimumdan tamamen farkliydi buradan yola cikarak Samsunumuzda yapilan AVM'nin isminin Samsun Kozzy olmasi Ronesans Holdingin bu projeye optimumlardan daha farkli bir gozle baktiginin gostergesi gibime geliyor. Bu projenin basta Samsun'umuza ardindanda tum Turkiyemize hayirli olmasi dileklerimle

berusa55

berusa55

Avm'nin adı PIAZZA olarak değiştirilmiştir. Bir karar verselerdi artık...

BigBadMama5552

Zaten Kozzy olacak olması başından beri saçmaydı bence. En azından Piazza daha özgün bir isim olmuş.

FaTiH_HaN

İsmi önemli değil ya açılsın bi hayırlısıyla da isterse çükübik avm olsun   8)

Kaya

samsunum

emre

isimlere acayip takığım. O kadar para yatırılmış, emek sarfedilmiş dikkat edilmeli. Türkçe olsun, güzel olsun, anlamlı olsun..

binikalamadım

cgr

Piazza ne arkadaş. Pizza, piyaz. İtalya mı la bura  :x((

Sercan

BigBadMama5552

Piazza olmasına şükredelim bence, Kozzy'den özenip Canny filan da yapabilirlerdi adını.  :P
Ayrıca bence de Türkçe bir isim olsa daha iyi olurdu, Samsun Park AVM filan gibi. Yine de Kozzy olmasından iyidir Piazza olması.  :)

cany

Plaza olsa hadi neyse de piazza ne ya :hnk:

berusa55

Stoper

Google sağolsun Piazza'nın ne anlama geldiğinide öğrendik.
İtalyanca "meydan" anlamında imiş.
İtalya nedir ya?
Türkçe bir isim bulamamışlar mı.