Piazza AVM

Başlatan Sadece Samsunspor, 22 February 2008, 20:09:36

« önceki - sonraki »

Karabudun

O değil de Samsun büyüdükçe hem seviniyor hem üzülüyorum.Samsun'da o var bu var diye gurbette anlatıp dururken inceden inceye böbürleniyor,hiç alakası olmasa gizliden kendime yontuyorum.Diğer taraftan büyüdükçe daha yapay bir şehir oluyor.Sanki benim olmaktan çıkıyor.Hoşlandığın kıza senden önce eloğlunun yazması gibi bir şey.

Ayberk

bazen ne yalan söyleyeyim 5 kuruş daha ucuz diye küçük esnafı değil de büyük markayı tercih edince üzülüyorum. ama elden de bir şey gelmiyor, herkesin durumu malum sonuçta. ama burada asıl hata da bizde değil, Samsun'da senelerdir iş yapan insanlar daha yeni yeni uyanıp ulusal marka olma yoluna gidiyorlar. inşallah böyle yerlerde yerel markalarımızı görüp onlarla da övünebiliriz ileride.

Musti

Mert Irmağı üzerinden Nuri Asan Tesisleri, Rönesans AVM ve 19 Mayıs Stadyumu...

target_t.t.b

şu stadımızın yeri ne kdara da güzel duruyo.bu yeni stad işi midemi bulandırıyo ya neyse...

berusa55

Zara Samsun'da açılacak olan mağazaları için iş ilanı verdi.
( http://www.kariyer.net/is-ilani/zara-turkiye/section-managers-is-ilani/906580/?tmpsno=1&refno=10450_1952&aramasonuc=1 )

H&M'in yeni mağaza lokasyonlarında Samsun'u açıklamasından sonra Zara'nın da iş ilanı vermesi gerçekten ilgi çekici.

Sadece bu iki yeni marka grubunun Samsun seçimi, bir çok şehri kıskandıracak kadar iyi. Şimdiden hayırlı olsun.

feticalik

berusa55

18 December 2012, 00:16:54 #276 Son düzenlenme: 18 December 2012, 02:09:53 berusa55

Kaynak

Soldaki yazılardan bir LC Waikiki'yi seçebildim ama sağdaki isimlerden Koçtaş'ın da olduğunu görüyoruz. Zara ve H&M'in açılacağını duymuştuk; demek Koçtaş da buradaki yerini alıyor.

Media Markt ve 5m Migros, bu avm'de alan olarak en büyük yeri kaplayacak iki marka olacak sanırım; bunlara Koçtaş'ı da ekleyebiliriz.

Boyner'in de Bulvar Avm'den sonra ikinci mağazası buraya geliyor anlaşılan.

Burak

city ultras

insallah isikladirmazi böyle olur :ok lc waikiki ye hic gerek yok,ama media markt h&m süper zara ve c&a da duymusdum.
belki esprit,douglas, jack jones bunlarda gelir >l<

acaba burda üztgecitte calisma varmi

Sercan

Bu adamlar bizim tesisleri alırlar, demedi demeyin...

berusa55

cgr

Adı Kozzy AVM olarak değiştirilmiş.

berusa55

Evet Çağrı...

Yatırımı yapan Rönesans firması outletlerine verdiği tek isim (Optimum) olayını avm'lerinde de sürdürme geleneğine devam etmiş ve Kozzy isminde karar kılmış. Şanlıurfa ve K.Maraş'ta yaptığı avm'lerin ismi de aynı şekilde...

Bu arada Zara ve Bershka da kesinleşti.

http://www.perapost.com/hizli-moda/1574/ispanyol-zara-karadenize-ilk-kez-samsundan-girecek

cgr

Kozzy benim bildiğim Kozyatağı'nda bulunan AVM'ye verdikleri isim.

Bizle ne alakası var ki.

Serkan